- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.941
günaydın canbonlarımevi toplım hemen kurana yetişmem lazım yarın 7 si okuncak zaten
gelmeye calısıcam yıne.bu arada karnım gerıldıkçe gerılıyor cok rahatsız bı durum nefesım kesılıyor sankı:26:sanırım göbek büyüyor yinebide herkes güzelleştin hamılelık yakıştı dıyorar şişko pattis oldum ama demkki çirkin olmamışım ama bana sorsanız bi çirkin oldum anlatamam neysem tartıya çıkmıyorum zaten artık doktor yine bi güzel fırça atıcak bana
yoktur canım bir şey inşallah dert etme bende 10 haftalıkken kan testi yapıldı oda kansızlık için bakıldı zaten çok tehlikeli bir şey olsaydı söylerdi herhalde sen önlem için git yine doktorakendine stres yapma canım bebeğinde etkilenir ...inşallah hç bir sorun olmaz
Allah sabır versin Allah uzak etsinkadınmış aslında ben önceden kist tedavisindede o hastaneye gidiyordum sonra değiştirmiştim hamile kalınca..ama orda o kadın doktor yoktu demekki ebelerden biri yada özel doktor getirttiler sadece doktorun adını duydum.hatıra gelmesın dıye cok soruda sorulmuyor böyle durumlarda işte:26:
guzellesmıssındır kızcem o tombıklık ne yakısıyo hamıslere darısı basımızagünaydın canbonlarımevi toplım hemen kurana yetişmem lazım yarın 7 si okuncak zaten
gelmeye calısıcam yıne.bu arada karnım gerıldıkçe gerılıyor cok rahatsız bı durum nefesım kesılıyor sankı:26:sanırım göbek büyüyor yinebide herkes güzelleştin hamılelık yakıştı dıyorar şişko pattis oldum ama demkki çirkin olmamışım ama bana sorsanız bi çirkin oldum anlatamam neysem tartıya çıkmıyorum zaten artık doktor yine bi güzel fırça atıcak bana
Kızçelerim günaydınnnnn
herkesler iyidir inşallahhh
sabah soluğu hastanede aldım.. uzmana sonuçlarımı gösterdim , bişi yok korkma dedi.. muayene ettii... usg ile troidlere baktı temizsin dedi.. kan verdim bi de..yarın alıcaz sonuçları.. tedavi gereken durum yokmuş... bir daha bakmıcam neteeski sonucumdaki yükseklik de laboratuvardan kaynaklanıyor dedi... bebişş iyiymişşş
ben sana demdedimmi nete bakma dıyeKızçelerim günaydınnnnn
sabah soluğu hastanede aldım.. uzmana sonuçlarımı gösterdim , bişi yok korkma dedi.. muayene ettii... usg ile troidlere baktı temizsin dedi.. kan verdim bi de..yarın alıcaz sonuçları.. tedavi gereken durum yokmuş... bir daha bakmıcam neteeski sonucumdaki yükseklik de laboratuvardan kaynaklanıyor dedi... bebişş iyiymişşş
öyle diyorlarkuzummm günaydın....erkek bebişş olunca güzellik geliyormuş hamişlere.. kız bebiş olunca çirkin oluyorlarmışş..kızçe annesinin güzelliğini alıyormuş..
canım göbüşteki gerilmeye bişi diyemem ama göbüş derisinde gerilme çoksa çatlak olmasın diye lierac mı meydi adı bi krem varmış.. şiddetle tavsiye ediyorlar.. benim daha göbüşş az.. almadım.. ilerde almayı düşünüyorum..
Allah sabır versin Allah uzak etsin
guzellesmıssındır kızcem o tombıklık ne yakısıyo hamıslere darısı basımıza
gecmiş olsun canım internet yorumları mahvediyo insanı
ben sana demdedimmi nete bakma dıyeben de okumuyorum artık hıc bıseyı ınsanın morelı bozuluyor bakma canbonum sen doktorunu dınele bısey olmaz ınsalah ıcını ferah tut
öyle diyorlarartık göbek buyuyunce kılomda okadar göze batmıyor sankı cevre acısından.tabı yıne artık herkes şişko dıyor ama en azından gözlerini pörtleterek bakmıyorlar lierac kremı almadım cunku catlıycaksa eger hıc bısey onune gecmıyor.birde sordumda ılk zaman 110 tl dedı.bende kayısı yagı ıle kakao yagı aldım.zaten bacaklarımda öncedende bıraz catlagım vardı birde selülitim çıkmış yahu kilodanmıdır acep
Kızçelerim günaydınnnnn
ahh hayalotum artık istemeden olsa içirde bebek büyüdükçe otamatikmen bir gün önce 52 isem bir gün sonra 52. 300 gram oluyorum kilolara yapcak bir şey yok maalesef artık benimde bacağım yırtılmış kırmızı çatlak küçük bir yerde ama karnımda şu anlık hç bir şey yok bende kakao yağı kullanıyorum o selulit bendede oluşmuş galiba kilo aldığımızdan oluyor :26:artık minnaklar çıktıktan sonra çaresine bakacağız her şeyin ..
kız sen bana 52 .300 deyip durmaya ben napam 70 oldum
ama artık takmıyorum şişiceksemde patlıycaksamda oluyo artık napıyımdoktorda kızıcak yıne ama yapcak bıseyım yokk karnımda çatlağım falan yok çok şükür ama bacak aramda eskidende vardı azcık sanırım doğumdan sonra daha cok cogalıcak gıbı
kız sen bana 52 .300 deyip durmaya ben napam 70 oldum
ama artık takmıyorum şişiceksemde patlıycaksamda oluyo artık napıyımdoktorda kızıcak yıne ama yapcak bıseyım yokk karnımda çatlağım falan yok çok şükür ama bacak aramda eskidende vardı azcık sanırım doğumdan sonra daha cok cogalıcak gıbı
insanın elinde değil ki kilo almak hayalotum bebeğin beslensinde gerisi mühim değil doğduktan sonra verilir inş..iyi de hayalotum benim boy zaten kısa uzun bir şey değilim çok kilo alırsam top gibi olcam valla
insanın elinde değil ki kilo almak hayalotum bebeğin beslensinde gerisi mühim değil doğduktan sonra verilir inş..iyi de hayalotum benim boy zaten kısa uzun bir şey değilim çok kilo alırsam top gibi olcam valla
rekor benim kuzularrrtam 82 kilo oldum
kızlar klomen+ovitrelle denedim temmuz ayında tutmadı ağustosta adet oldum doktor adet olursan yine gel demişti ama tekrar doktora gitmedim yani tedaviye ara verdim memlekete falan gittik geldik eylül 22 gibi adetimi bekliyorum ama tekrar tedaviye başlamak istiyorum doktora ne zaman gitmeliyim sizce adet oluptamı gideyim olmadanmı gideyim ne dersiniz ve klomen yerine böbekten iğneler varmış onlar daha etkiliymiş internetten bayağı araştırdım bu konuda fikriniz varmı yazarmısınız ...
sendemi brütüsss60: hayalim sen kaç ile hamile kalmıştın benimde 82 olmama 12 kilo kalmış doğuma kadar sollarım seni ben bu arada boyun varsa kaldırırsın
bu arada çınarım nasıl annesi iyimi sen nasısın canbonummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?