Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın canbonlarımevi toplım hemen kurana yetişmem lazım yarın 7 si okuncak zaten
gelmeye calısıcam yıne.bu arada karnım gerıldıkçe gerılıyor cok rahatsız bı durum nefesım kesılıyor sankı:26:sanırım göbek büyüyor yinebide herkes güzelleştin hamılelık yakıştı dıyorarşişko pattis oldum ama demkki çirkin olmamışımama bana sorsanız bi çirkin oldum anlatamamneysem tartıya çıkmıyorum zaten artık doktor yine bi güzel fırça atıcak bana

Kızçelerim günaydınnnnn

herkesler iyidir inşallahhh

sabah soluğu hastanede aldım.. uzmana sonuçlarımı gösterdim , bişi yok korkma dedi.. muayene ettii... usg ile troidlere baktı temizsin dedi.. kan verdim bi de..yarın alıcaz sonuçları.. tedavi gereken durum yokmuş... bir daha bakmıcam nete eski sonucumdaki yükseklik de laboratuvardan kaynaklanıyor dedi... bebişş iyiymişşş

kuzummm günaydın....erkek bebişş olunca güzellik geliyormuş hamişlere.. kız bebiş olunca çirkin oluyorlarmışş..kızçe annesinin güzelliğini alıyormuş ..

canım göbüşteki gerilmeye bişi diyemem ama göbüş derisinde gerilme çoksa çatlak olmasın diye lierac mı meydi adı bi krem varmış.. şiddetle tavsiye ediyorlar.. benim daha göbüşş az.. almadım.. ilerde almayı düşünüyorum..

Datlımmm inşallah bişi çıkmaz.. bakalım yarın alıcam sonuçları doktorum bakacak.. bebenin kontrolünü de öne aldım.. ayın 24 üydü artık yarın gideyim ..farzz oldu. :44::44:

Allah sabır versin Allah uzak etsin
guzellesmıssındır kızcem o tombıklık ne yakısıyo hamıslere darısı basımıza

gecmiş olsun canım internet yorumları mahvediyo insanı

ben sana demdedimmi nete bakma dıyeben de okumuyorum artık hıc bıseyı ınsanın morelı bozuluyor bakma canbonum sen doktorunu dınele bısey olmaz ınsalah ıcını ferah tut
öyle diyorlar artık göbek buyuyunce kılomda okadar göze batmıyor sankı cevre acısından.tabı yıne artık herkes şişko dıyor ama en azından gözlerini pörtleterek bakmıyorlarlierac kremı almadım cunku catlıycaksa eger hıc bısey onune gecmıyor.birde sordumda ılk zaman 110 tl dedı.bende kayısı yagı ıle kakao yagı aldım.zaten bacaklarımda öncedende bıraz catlagım vardıbirde selülitim çıkmış yahu kilodanmıdır acep

Allah sabır versin Allah uzak etsin

guzellesmıssındır kızcem o tombıklık ne yakısıyo hamıslere darısı basımıza

gecmiş olsun canım internet yorumları mahvediyo insanı

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ahh hayalotum artık istemeden olsa içirde bebek büyüdükçe otamatikmen bir gün önce 52 isem bir gün sonra 52. 300 gram oluyorum kilolara yapcak bir şey yok maalesef artık benimde bacağım yırtılmış kırmızı çatlak küçük bir yerde ama karnımda şu anlık hç bir şey yok bende kakao yağı kullanıyorum o selulit bendede oluşmuş galiba kilo aldığımızdan oluyor :26:artık minnaklar çıktıktan sonra çaresine bakacağız her şeyin ..

Aman priorim cok sukurrsonuclarnda iyi cikacak ins kendi kendine stres yapma sakn uzme teyzosumuu Rabbim acisini yasatmasinn

kız sen bana 52 .300 deyip durma ya ben napam 70 oldum
ama artık takmıyorum şişiceksemde patlıycaksamda oluyo artık napıyım doktorda kızıcak yıne ama yapcak bıseyım yokkkarnımda çatlağım falan yok çok şükür ama bacak aramda eskidende vardı azcık sanırım doğumdan sonra daha cok cogalıcak gıbı

insanın elinde değil ki kilo almak hayalotum bebeğin beslensinde gerisi mühim değil doğduktan sonra verilir inş..iyi de hayalotum benim boy zaten kısa uzun bir şey değilim çok kilo alırsam top gibi olcam valla

insanın elinde değil ki kilo almak hayalotum bebeğin beslensinde gerisi mühim değil doğduktan sonra verilir inş..iyi de hayalotum benim boy zaten kısa uzun bir şey değilim çok kilo alırsam top gibi olcam valla

rekor benim kuzularrr tam 82 kilo oldum

kızlar klomen+ovitrelle denedim temmuz ayında tutmadı ağustosta adet oldum doktor adet olursan yine gel demişti ama tekrar doktora gitmedim yani tedaviye ara verdim memlekete falan gittik geldik eylül 22 gibi adetimi bekliyorum ama tekrar tedaviye başlamak istiyorum doktora ne zaman gitmeliyim sizce adet oluptamı gideyim olmadanmı gideyim ne dersiniz ve klomen yerine böbekten iğneler varmış onlar daha etkiliymiş internetten bayağı araştırdım bu konuda fikriniz varmı yazarmısınız ...

kızçem bende selvi boy değilimkisülemeye bile utanıyom 1 60 boyum var bastı bacak hayalot dolanıyor işte ortalıkta

günaydınnnnnnn canbonlarımmmmmbugün mevlüt var yine 11de.evı toplım oraya yetısıcem.
yarın için anneme gecerım belkı kardesım gelmıs cok dayandı oralarada bu kız babamları batırır böyle gıderse
annemde gaıbım bı sevınıyor dedım anne yıne gıdıcek cok sık gelmesın alışırsınız olsun dıyo bana
babamda canın sıkılırsa atla gel demıs onunda canı sıkılmış sımdık oraya gıderım o cadalozu gormeye
gelırım yıne ara ara opuyorummmm

canım zaten adetıne ne kalmış.adetın 1 gunu gıt ıstersen yada 2.gunu.
evet iğneli tedaviler daha etkili diyorlar doktorundan sen de bu şekilde bı tedavı isteyebılırsın.bu arada hoş geldin canım nasılsın ıyımısın

67 kilo ile hamile kaldım kızçemmm yani tam 15 kilo almış durumdayım boyumda cok uzun değil öyle 1.65 ama takmıyorum oğluşum sağlıklı olsun kilolar çokta önemli değil dün doktora gittik teyzesi çınar bey 2400 gr olmuş 46 cm de boyu var.hersey yolunda çok şükür bekliyoruz paşamı küçük kardeş çınar nasıl kızçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…