Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbuldum sağol canım benim sen nasılsın nasıl gidiyo bebişimiz nasıl :) adetin 3.günü gidip hem testlerimi yineleyeyim o zaman prolaktin LH falan bakılsın hemde muayenemi olayım evet bu sefer iğneli tedavi isteyecem çok araştırdım bayağı etkiliymiş inş olur ne diyim Allahım bizleri çaresiz bırakmasın...

merhabalar kızçelerim nasılsınız görüşemiyoruz bayadır benim kırmızılar gelmedi test yapıyorum ama malesef çıkmıyor

Arkadaşlar merhaba.. Benim bat.ım 29 eylül.. Ama o tarihlerde buralarda olamıcam, 28inde gidiyorum.. Sizce nezman kan tahlili yaptırsam gebelik belli olur..

Arkadaşlar merhaba.. Benim bat.ım 29 eylül.. Ama o tarihlerde buralarda olamıcam, 28inde gidiyorum.. Sizce nezman kan tahlili yaptırsam gebelik belli olur..
canım bence suan baktırma adetin bi gecsin öle baktır en saglıklısı erkenden ögrencende ne yapcan ben 3 haftalıkken ögrendim cok pişman oldum yok beta hcg yükselirmi yok kese olusurmu yok bebek gözükürmü derken cok yıprandım doktor kesinde konusmuyor duguların alt üst oluyor. bence adetin en az 8 gün gecince tahlil yaptırmaya git tabi adetin birgün gecince evde test yap hatta test adetine 3 kala bile belli ediyor ikinci cizgi silik oluyor benim öle oldu

Benim de kararım öyleydi, adetim gecikmeden bakmıcaktım ama 15gün yurtdısında olucam, orda test yaptırmam mumkun olmaz, gitmeden ogreniyim dedim.. 29u bat, ben 28inde gidiyorum

Benim de kararım öyleydi, adetim gecikmeden bakmıcaktım ama 15gün yurtdısında olucam, orda test yaptırmam mumkun olmaz, gitmeden ogreniyim dedim.. 29u bat, ben 28inde gidiyorum
canım bence sımdı bıle baktırsan cıkar kanda cogu kısının cıkıyor beklemek cok zor bılıyorum bekle demıcem o yuzden ama ben artık 2 senedır alıstım adetlerımde duzenlı oldugu ıcın belırtılerımde 1 haftadan once baslıyor adet olacagım zaman umıtlenemıyorum o yuzden sadece bu ay umıtlenmıstım hıc adet belrtım yoktu 5 gun gecmıstı malesef yıne adet oldum

Allah sabır versin Allah uzak etsin

guzellesmıssındır kızcem o tombıklık ne yakısıyo hamıslere darısı basımıza

gecmiş olsun canım internet yorumları mahvediyo insanı

kızçemmm okumam bi daha bişi ..ömrümden ömür gitti ..... eşim de dedi okuma diyee

kızçemm o çatlaklardan bel bacak ve kalçada çok var benim... ani kilo alıp vermelerden oldu... annemide de göbüşünde var..bende de olacakk..napalım artık...

kızçelerimmmm....

napıyosunuzz bakimmm.... hayalotumm, umudum,ngasgciimm, sernesim,gulbisim, karammmm ve diger kızçelerimmm(bankada f klavyeye alışmışım,q da zor oluyoo )

hepinizi özledim...merak ettim.. bizim bankada tadilat başladı.. şube savaş alanı gibi..dün oturupp bakamadım buralara hiç....

işler güçler çok yogun... bugün de sınavım vardı sabah 9,30 dan akşam 18,30 a kadar tüm gün..yine gelemedim...

inşallah herşey yolundadır

dün bizim minnak ı görmeye gittik... çocuk hiperaktif olcak galiba hızlandırılmış sandım görüntüyü ama değilmiş
eller ayaklar ayrı oynuyordu...

kalp atışı 168 çıktı.. 145 üstü kız diyorlar ama doktorumuz erkege benzettim ama net olarak 1 ay sonra söylerim dedi...arkadaşıma da erkek demiş ama kız çıktı sonraa .. bakalım.. Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..hepimizee...

bekleyen kızçelerimin de göbüşleri doluversin....

boydan fotografımızı koyacaktım ama dosya büyük gelmişş

boyumuzz 3,77.. kalbimiz 168 11haftalık olmuşuzzz

Eklentiler

• $IMAG1316.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 15
  • $IMAG1318.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 19
yazsaatimm canımm nasılsınnnnnn... minnak nasıl... ufaklık başladı mı okulaa

Nabe rcanlarim ozledim hepinizi
Bana bir oglus geliyormus ahmedimiz geliyor
Darisi bekleyenlere isteyenlere hasretini cekenlere insallah en kisa zamanda.

Canim iyiyim, senin bidikta kendini gostermis buyumus iyice masallah bu yil erkek yili erkek olabilir :))
Kizim basladi canim okula insallah iyi Olur

hayırlısı olsun artık caınm.. merak başladı birazz bizde de...

eşimde diyor ki belli olsun artıkk ya kızçemm diyee seveyimm ya da oğlumm.. zor oluyormuşşş...belli olana kadar bir hafta kızım bir hafta oglum diye sevecekmiş...

Cok heyecanlandım bu söylediklerinden:) yarın sabah erken gebelik testi yapıcam, ptesi de kan testi yaptırırım.. Allah hepimizin kucagını doldursun en yakın zamanda.. İnsallah güzel haberler veririm yarın

Cok heyecanlandım bu söylediklerinden:) yarın sabah erken gebelik testi yapıcam, ptesi de kan testi yaptırırım.. Allah hepimizin kucagını doldursun en yakın zamanda.. İnsallah güzel haberler veririm yarın
canım benım hadı bakalım ınsallah melegın senınledır
sernesimmmm datlımmmmm...... napıyosun bakimmmmm
kuzum bugun cepten gırdım gun boyu telefonuma guncelleme yukledıkten sonra bı tuhaf oldu yazdıgım tum alıntılar bosa gıttı malesef yazdım cevap ama paylasamadım
Nabe rcanlarim ozledim hepinizi
Bana bir oglus geliyormus ahmedimiz geliyor
Darisi bekleyenlere isteyenlere hasretini cekenlere insallah en kisa zamanda.
yerım ben senın oglusunu masallah ahmet ısmını bende dusunuyorum oglum olursa bı hayırlısıylaAllahım banada nasıp etse
boyumuzz 3,77.. kalbimiz 168 11haftalık olmuşuzzz
masallah

hakkından hayırlısı olsun ınsallah guzel bı hamılelık gecırırsın kızcem dua edın darısı basımıza olsun ınsallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…