Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım benim ins değerin tavan yapar dualarimiz seninle bizde seni seviyoz :))

Bu arada iyi dilekleriyle yanimda olan herkese tskler.. iyi ki varsınız sizi çooook seviyorum

Kuzumm cok sevindim ins değerlerin yükselir sonunda bekledigimiz bebisimize kavusursun benimde sat a 1 gun kala 25 di sonra arttı içini ferah tut Rabbim hayirlisini nasip etsin inş

Çoğu gitti azı kaldı . Sen yine de mümkün olduğu kadar duymamaya , düşünmemeye çalışırsan daha iyi olur. Senin hassasiyetlerin normal zaten bence anormal olan çevrenin buna dikkat etmemesi . Boşver başka yolu yok ki. Bu zamanların kıymetini bil , bol bol uyu benden sana ufak bir tavsiye

Herkeste farklılık gösterir ama genellikle son aylarda kaburgada baskı yaşanır normalde. Ben böyle biliyorum diyelim.Sen yine de çok merak etme bence yakında başlar muhtemelen

10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu malesef. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Tedavisiz tekrar bebek sahibi olabilecek miyim acaba Ya da yine klomen kullanacağım...

geçmiş olsun canım teselli sözleri boş gelir sana şimdi.seni çok iyi anlıyorum gene verir Rabim ins merak etme.bence tedavisiz bi daha kalirsin

canım benim ins değerin tavan yapar dualarimiz seninle bizde seni seviyoz :))
Sağol gülbişim inş dediğin gibi olur sen neler yapiyosun bu arada cok merak ediyorum hepinizi

[QUOTES=Hayalim4141;32277697]Kuzumm cok sevindim ins değerlerin yükselir sonunda bekledigimiz bebisimize kavusursun benimde sat a 1 gun kala 25 di sonra arttı içini ferah tut Rabbim hayirlisini nasip etsin inş[/QUOTE]
Inş hayalim ama kafam allak bullak işte.. bu haberi alabilmek icin, o çift çizgiyi görebilmek için ne kadar bekledim. Ama suan sevinemiyorum bile.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş..sende ne var ne yok bitanem melegin nasıl doguma az kaldı di mi sağlıcakla kucağına alırsın inş
medddiiiiiiiiiiiiimmm çıktınmııı yaaaa:26:

Ruh ikiziiiimmmm kuzum cok özlemişim seni durumun nasil bitanem Çınar bebeğimiz nasıl az kaldi di mi doğuma ayyyyy cok merak ediyorum herkesi yaaa onş her şey yolundadir scorpionsum doğum yaptı mı anammmm bi çok kez teyzos oldum burada ne mutlu bana yaaa
Ben bi garibim hayalotum ne hissedecegimi ne yapacağımı bilmiyorum... inan hamisligime sevinemedim. Dun dr um dis gebelikte olabilir kimyasal da olabilir sağlıklı bi bebis de olabilir dedi.. dis gebeligi arastirdim cook kotu oldum ya cok ağladım :26: ama elde değil
İnsan hep kötüye yoruyo kuzum..
Bu bebise ulasabilmek icin neler yapmadikki.. ama en cok bu ay bi cok yonteme basvurduk. Esimin degerleri iyi olmasina ragmen yan etkisi olmayan ve spermler uzerinde olumlu bi cok etkisi olan vbi vitamin aldik ismi Proxeed plus.. ben yine klomen kullandım gobuşten catlatma iğnesi oldum.. bi de preseed kullandik.. veee bebis geldi
Suan sevinçten yerimde duramıyor olmam gerekirken ne hissedecegimi bilemiyorum:26: umsrim dis gebelik yada kimyasaldan ötürü kürtaja yada ameliyata gerek kalmaz.. ins hayırlı sağlıklı sıhhatli bi bebektir de sımsıkı tutunur annecigine

Son düzenleme:
verırım tabı ınsallah şu mınnaklar bı doğsa
inşallah kızcem dualarım sızınle

Bu arada iyi dilekleriyle yanimda olan herkese tskler.. iyi ki varsınız sizi çooook seviyorum

inşallah degerlerın yukselır canım sıkma canını bızde proxeed plus kullandık doktor 1 aylıgına vermıstı herkese 6 ay vermıs topıklerde bakıyorum preseedide kullanmıstım bana nedense hıc bıse fayda vermıyor klomenı ıse 4 kere kullandım demek istediğim herrşey bir sebep Rabbim ol dicek ki olsun
10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu malesef. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Tedavisiz tekrar bebek sahibi olabilecek miyim acaba Ya da yine klomen kullanacağım...
cnm bi kere hamile kalabildiysen dert etme tekrar kalırsın Allahın izniyle dua et bol bol

slmm kızlar nasılsınızz hayalotum gülbisim nurlum yuppecm keserim sernesim prorim ve daha ismi aklıma şuanda gelmeyen kızçelirm dualrınız ve iyi dilekleriniz için allah razı olsun çoookk teşekkür ederimmm...bugun biraz daha iyiyim kanamam durdu şükür bebekde içerde kıpır kıpır ...

bizde kan uyuşmazlığı vardı ya halbuki kadın doğum devlet hastahanesine bunu belirtmiştm ama iğne falan yapacağız demediler taburcu ettiler kendi doktorum da izne ayrılmış ulaşamadım telefonuna netten baya araştırdım düşük kürtaj doğum halinden ayrı gebede kanama olduğu zaman uyuşmazlık iğnesinin vurulması gerekiyormuş aklıma takıldı çantamda eski gittiğim doktorun cep numurası vardı onu aradım olanları anlattım iğnenin vurulması gerektiğini söyledi ve bir nöbetçi doktor bulunan özel hastaneye gittim durumumu anlattım ultrasondan baktı bebeğin erkek olduğunu kilosunun 1 kg 63 gr olduğunu söyledi plasenteda çok aşağıda değilmiş çok korkulacak bir durum olmadığını ama dikkatli olmam gerektiğini belirtti hemen kan uyuşmazlık iğnesini vurdular antikor oluşmuş mu oluşmamış mı diye kan aldılar eve geldmm ama ben bu iğneyi vurulmasaydım bebeğimde kansızlıktan tutunda kalp yetmezliği belki ölüm yada sakat roğum olabilirdi ve bunu devlet hastanesindeki doktorlar hç mi düşünmedi insan hayatı bu kadar ucuz mu illa özele mi gitmek gerekiyor gerçi doktor olmadığı için direk oraya gitmek zorunda kaldım ama ben biraz araştırmasaydım başka doktora gitmeseydim ne olurdu bilemiyorumm...

gülbisim sen bilirsin kanamanın üstünden 72 saat geçmedi antikor oluşmamıştır dimi vucudumda yada bebeğe geçmemiştir ...ihmal etmeyin kızlar hç bir şeyi aklınıza takılan şeyi arayın tekrar arayın sorun doktora onların gözünden kaçabiliyor hastanın bilinçli olması lazım bence

Bitanem Kıyamam yaaa çooook gecmis olsun rabbim bi daha yaşatmasın kuzum.. drlar konusunda sana katılıyorum rabbim işinin ehli insanlarla karsilastirsin hepimizi ins

canım çok geçmiş olsun.rabbım takrarını yaşatmasın inş.
tedavisizde bebek sahibi olabılırsın tabıkı canım.herşeyi rabbım bılır.elbet bi zamanı var yaşıycaklarımızınumarım en kısa zamanda hamiş kalır bebeşini kuvagına alırsın ıns

ayy nurlum uyumakmıkızçem ben geceleri hiç uyuyamıyorum maalesef bu çocuk gündüz vakti 1 tekme bile atmıyor akşam 7den sabahın 5ine kadar içimde oynayıp duruyortam dalıyorum ya wc mıolası ya tekmeler yada kramplarsanırım bu çocuk doguncada bu sekıl olucak gecelerisaglıklı olsunda sabaha kadar uyumamaya razıyım valla
ya yaşamayayım zaten o baskıyı zaten belim sakatiyice yere yapışırım valla

kuzummmmmay nasıl özlemişim ya ruh ikizim iyiyiz çok şükür bitanem ben biraz huysuzluk yapsamda ıyıyız ıyıyız
scorcipim daha doğum yapmadı bıtanem onunki 10 kasımda olucak sanırım sezeryanla degısmedıyse eger son durumgelır zaten ozamana kadar topıge tatıle çıkması lazım bu sıralar
bu arada bılıyormusun selencekımızın bı kızı oldu cok sukursaglıklıda maşallahı val
onun dışında aynıyız topikçe
bitanem ne gelırse rabbimden.eger olurda sonu kötü bile olsa işe yaramış demekki kullandıkların kuzum.formulu bulduk sonuctazaten bebegımız tutunursa bunlara bıdaha gerek kalmıycak allahın ıznıyleşu olay bi kesinleşsin inş halayınıda cekıcez burda sımdılık dualardayız tek duan eger sağlıklıysa hayırlısıysa tutunsun olsun ruhg ıkızım sakın ha ıllakı olsun benımde bebegım deme ..
senı cok sevıyorum..inşallah kürtaja amelıyata gerek kalmaz.eltim de kürtaj oldu bu hafta narkozla.birşey anlamadı bile 30 dakka sürdü hemen hemen.ertesi günü adet sancısı gıbı ağrısı oldu ama şimdi iyi eskısı gıbı bak bugun 3.günü hiç yatmadı bıle rabbım yınede yasatmasın ama bunları dusunupte okuyupta gereksız yere kendını sıkıntıya sokma emı

Son düzenleme:

ngasımmmmmmmmmmmmmm cok sevındımmmmmm durduğuna maşallah kuzum ne güzel bak teyzosumun sağlık durumuda ıyıiğneyide iyikide vurdurdun bıtanem.hıc okuyupta bu antikorlardan canını sıkma sen.bu antıkoru nasıl anlıycakmısın bebeg gecıp gecmedıgını pekı.ona bı baktırsana..
ayyy dur bı halay cekıcem ama sen çekme sen yat uzan

Son düzenleme:
kızçem ve ben şimdiden hepinizin bayramınızı kutluyoruz..güzel ve mutlu günler sizinle olsun inşallah..
biz iyiyiz teyzeleri artık gün saymaya başlayacağız..tam 1 ayımız kaldı çok şükür..sanırım 13-14 kasım gibi sezeryana gireceğim bir aksilik olmazsa..heyecan doruktaaa..hepiniziçok öpüyorummmm

iğne vurulmadan önce bir tahlil yapıldı şükür normalmiş aradım hastaneyi yani oluşmamış antikor ..oluşmadan iğneyide yaptırdık şükür ya artık artık hayırlı sağlıklı günlere hep beraber

Bitanem Kıyamam yaaa çooook gecmis olsun rabbim bi daha yaşatmasın kuzum.. drlar konusunda sana katılıyorum rabbim işinin ehli insanlarla karsilastirsin hepimizi ins

çok sağol canım benim ...amin inşallah bir daha yaşamam kanamyı falan ...daha dünyaya gelmeden kaybetme korkusu sardı içimizi rabbim sağlıklı uzun ömürler versin bütün miniklere inşallah...değerin de inşallah yükselir canım hayırlı haberler alırsın inşallah ....

oleyyyyyyyyyyyyyy scorcipim çok heycanlandım ya allahım sağlıklı bı sekılde kucağına almayıda nasıp eder ınsallah

ohh çok şükür bıtanem hadı gecmıs olsun

canbonlarım geliyorum gıdıyorum yazamıyorum ya
nasılsınız ıyımısınız biz hem ıyıyız hem kotuyuz aslında nasıl olduğumu bılmıyorum tek bıldıgım ben agrı içinde kıvranıyorum ama cok sukur çınarımın tekmeleri yerinde
dün annenmler bendeydi sabah 7de kalkmıştım tatlı falan yemek yetıstırıcem dıye .sabahın 7sınden aksam 6ya kadar hıc oturmadım desem yerıdır.annemler gelınce ara ara oturdum annemın zoruyla ama dınlenemedım acıkcasıgece boyu doğal olarak yıne kramplarım başladı yürürken kasıklarımda batmada vardı ama onun dışında bıseyımız yok cok sukur.
eşim hernekadar doktora gıdelım desede ben burdaki devlete gıtmek ıstemıyorum.hem cok kotu terslıyorlar hemde muhtemelen alttan bakıcak bende o şekil bakılmasını ıstemıyorum suan ıcın.korkuyorum bişey olur diye:26:
sabahta 8 buçuk gıbı kalktım ama kasık ağrım gecmemıstı dınlerım dedım ama şansa yatak odasına baza almıştık o geldı eltımler yardım etı gercı ama bende ucundan tutunca 2 buklum kalakaldım:26:
napsam gıtsemmı sadece kasıklarım ağrıyor bıçak batması gıbı bırde doğal olarak belımle bacaklarım ağrıyor.
hiç dınlenmıyorum ya yapıyorum sonra agrı oluncada kalakalıyorum ıste
şimdi o hastaneye gıdersem dıycekkı kanaman akıntın varmı ben yok dıycem ozaman nıye geldın dıycek bende delı olucam napıyım sızce bebek tekmeliyor ama bısey olmaz dıme yınede:26:

Son düzenleme:

belki bacakları falan kasıklarında ise oda ağrı yapar canım kanaman falan yoksa bebek de tekmeliyorsa korkma canım ...ama ağrıların geçmesse git canım baksınlar ultrasondan ağrı kesici falan verirler belki dinlen canım yorma kendini

Bu ay da umidim kalmadi. Doktora gittim kontrol icin, rahim agzimda polip varmis gordu:2:Ekim ayninda ameliyat olmam gerekiyomus dedi cunku hamile kalmaya engeliyomus. Sonrada baska doktora gittim, polip falan yok dedi. Aklim karisti.. Regil oliim sonra tekrar gitcem. Hayirlisi olsun...

herkese sımdıden hayırlı bayramlaaar
nsılsınız bakalım bnm az kaldı temızlıgım gezmekten fırsat bulamadım dun bıtırmeye
hayalotum kasık agrıları ıdrar yollarındakı ıltıhaptan olabılır gorumcem 30 haftalık hamıle ondada oyle oldu gecen hafta gıtmıs demıskı az daha gec kalsan erken dogum olabılırdı:26:Allah korusun hepınızı hepımızı zamanında dogsunlar ınsallah
ngasgım canım cok sevındım Rabbim yavrunu sana bagıslasın saglıcakla dogur ınsallah
bende kocısle bayram ustu fena tartıstım Allah sonumuzu hayır eylesın

sıkma canını bi doktora daha git belki onemli bişey degildir kurtajla alıyolar ve mahvediyolr rahımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…