- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.521
Herkese merhabalarbugün yine tahlil yaptirdik. 2 gün önce 15 çıkmıştı değeri. Bugün 20 olmuş inanin ne dusuncegimi bilmiyorum. . Dr kimyasalda olabilir dis gebelikte olabilir 2 gün sonra artadabilir dedi. Değerim simdilik az 2 gün sonra testi yenileyelim dedi. Çok garip hissediyorum kendimi ya var mi degeri böyle az artip sonra düzelen.. rabbim hepimize hayırlısını versin canlarım ya
Herkese merhabalarbugün yine tahlil yaptirdik. 2 gün önce 15 çıkmıştı değeri. Bugün 20 olmuş inanin ne dusuncegimi bilmiyorum. . Dr kimyasalda olabilir dis gebelikte olabilir 2 gün sonra artadabilir dedi. Değerim simdilik az 2 gün sonra testi yenileyelim dedi. Çok garip hissediyorum kendimi ya var mi degeri böyle az artip sonra düzelen.. rabbim hepimize hayırlısını versin canlarım ya
Bu arada iyi dilekleriyle yanimda olan herkese tskler.. iyi ki varsınız sizi çooook seviyorum
benim suçum yokki nurlum hepsi çınar beyin suçu
yok yok ozaman benimki bebek yer açyığı için öyledir çünkü göğüs altım daha boşalmadışu kaburgalara yapcagı baskıyı çok merak edıyom bana daha olmadı oyle bir şey millet çoktan başlaması lazımdı diyor valla benim sadece karnım genişliyor agrıyo sonrada bırde kasıklarım cok agrıyo ıste paytak yuruyorum ev ıcınde rahat oluyorum ozaman
birdahaki gidişimde belli olur zaten artık bebeğin durumu bakalım nasıl olcak
sorma nurlum alıngan oldum sanırsma bırde cok sınırlı oldum inşallah çocuk bana çekmez yoksa ayvayı yedıkgerçi bu dedilerin içinde kim olsa böyle olurdu birde anlatamadıklarım var işte.o büyük olanlar baskı yapmasa böyle küçük şeylere patlamıyacağım belki ama yapcek bişi yok
10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu malesef. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Tedavisiz tekrar bebek sahibi olabilecek miyim acabaYa da yine klomen kullanacağım...
Sağol gülbişim inş dediğin gibi olurcanım benim ins değerin tavan yapar dualarimiz seninle bizde seni seviyoz :))
medddiiiiiiiiiiiiimmm çıktınmııı yaaaa:26:
meddim kuzummmm hoşgeldinnnnnnnnnn
değerin 2 günde 2 kat artması gerek normalde.az artmış ama sonradan artanları okudum kkda zamnında.
inşallah senınkıde artar kuzum ya nedıyecımı bılemedım cok sevındımmmm dualarım senınle.inşallah tutunur sana...
nasılsın ıyımısın buarada..
inşallah kızcem dualarım sızınleverırım tabı ınsallah şu mınnaklar bı doğsa
Bu arada iyi dilekleriyle yanimda olan herkese tskler.. iyi ki varsınız sizi çooook seviyorum
Sağol gülbişim inş dediğin gibi olursen neler yapiyosun bu arada cok merak ediyorum hepinizi
Inş hayalim ama kafam allak bullak işte.. bu haberi alabilmek icin, o çift çizgiyi görebilmek için ne kadar bekledim. Ama suan sevinemiyorum bile.. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş..sende ne var ne yok bitanem melegin nasıl doguma az kaldı di mi sağlıcakla kucağına alırsın inş
Ruh ikiziiiimmmm kuzum cok özlemişim senidurumun nasil bitanem Çınar bebeğimiz nasıl az kaldi di mi doğuma ayyyyy cok merak ediyorum herkesi yaaa onş her şey yolundadir scorpionsum doğum yaptı mı anammmm bi çok kez teyzos oldum burada ne mutlu bana yaaa
Ben bi garibim hayalotum ne hissedecegimi ne yapacağımı bilmiyorum... inan hamisligime sevinemedim. Dun dr um dis gebelikte olabilir kimyasal da olabilir sağlıklı bi bebis de olabilir dedi.. dis gebeligi arastirdim cook kotu oldum ya cok ağladım :26: ama elde değil
İnsan hep kötüye yoruyo kuzum..
Bu bebise ulasabilmek icin neler yapmadikki.. ama en cok bu ay bi cok yonteme basvurduk. Esimin degerleri iyi olmasina ragmen yan etkisi olmayan ve spermler uzerinde olumlu bi cok etkisi olan vbi vitamin aldik ismi Proxeed plus.. ben yine klomen kullandım gobuşten catlatma iğnesi oldum.. bi de preseed kullandik.. veee bebis geldi
Suan sevinçten yerimde duramıyor olmam gerekirken ne hissedecegimi bilemiyorum:26: umsrim dis gebelik yada kimyasaldan ötürü kürtaja yada ameliyata gerek kalmaz.. ins hayırlı sağlıklı sıhhatli bi bebektir de sımsıkı tutunur annecigine
cnm bi kere hamile kalabildiysen dert etme tekrar kalırsın Allahın izniyle dua et bol bol10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu malesef. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Tedavisiz tekrar bebek sahibi olabilecek miyim acabaYa da yine klomen kullanacağım...
slmm kızlar nasılsınızz hayalotum gülbisim nurlum yuppecm keserim sernesim prorim ve daha ismi aklıma şuanda gelmeyen kızçelirm dualrınız ve iyi dilekleriniz için allah razı olsun çoookk teşekkür ederimmm...bugun biraz daha iyiyim kanamam durdu şükür bebekde içerde kıpır kıpır ...
bizde kan uyuşmazlığı vardı ya halbuki kadın doğum devlet hastahanesine bunu belirtmiştm ama iğne falan yapacağız demediler taburcu ettiler kendi doktorum da izne ayrılmış ulaşamadım telefonuna netten baya araştırdım düşük kürtaj doğum halinden ayrı gebede kanama olduğu zaman uyuşmazlık iğnesinin vurulması gerekiyormuş aklıma takıldı çantamda eski gittiğim doktorun cep numurası vardı onu aradım olanları anlattım iğnenin vurulması gerektiğini söyledi ve bir nöbetçi doktor bulunan özel hastaneye gittim durumumu anlattım ultrasondan baktı bebeğin erkek olduğunu kilosunun 1 kg 63 gr olduğunu söyledi plasenteda çok aşağıda değilmiş çok korkulacak bir durum olmadığını ama dikkatli olmam gerektiğini belirtti hemen kan uyuşmazlık iğnesini vurdular antikor oluşmuş mu oluşmamış mı diye kan aldılar eve geldmm ama ben bu iğneyi vurulmasaydım bebeğimde kansızlıktan tutunda kalp yetmezliği belki ölüm yada sakat roğum olabilirdi ve bunu devlet hastanesindeki doktorlar hç mi düşünmedi insan hayatı bu kadar ucuz mu illa özele mi gitmek gerekiyor gerçi doktor olmadığı için direk oraya gitmek zorunda kaldım ama ben biraz araştırmasaydım başka doktora gitmeseydim ne olurdu bilemiyorumm...
gülbisim sen bilirsin kanamanın üstünden 72 saat geçmedi antikor oluşmamıştır dimi vucudumda yada bebeğe geçmemiştir ...ihmal etmeyin kızlar hç bir şeyi aklınıza takılan şeyi arayın tekrar arayın sorun doktora onların gözünden kaçabiliyor hastanın bilinçli olması lazım bence
canım çok geçmiş olsun.rabbım takrarını yaşatmasın inş.10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu malesef. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Tedavisiz tekrar bebek sahibi olabilecek miyim acabaYa da yine klomen kullanacağım...
Çoğu gitti azı kaldı . Sen yine de mümkün olduğu kadar duymamaya , düşünmemeye çalışırsan daha iyi olur. Senin hassasiyetlerin normal zaten bence anormal olan çevrenin buna dikkat etmemesi . Boşver başka yolu yok ki. Bu zamanların kıymetini bil , bol bol uyu benden sana ufak bir tavsiye
Herkeste farklılık gösterir ama genellikle son aylarda kaburgada baskı yaşanır normalde. Ben böyle biliyorum diyelim.Sen yine de çok merak etme bence yakında başlar muhtemelen
Sağol gülbişim inş dediğin gibi olursen neler yapiyosun bu arada cok merak ediyorum hepinizi
Ruh ikiziiiimmmm kuzum cok özlemişim senidurumun nasil bitanem Çınar bebeğimiz nasıl az kaldi di mi doğuma ayyyyy cok merak ediyorum herkesi yaaa onş her şey yolundadir scorpionsum doğum yaptı mı anammmm bi çok kez teyzos oldum burada ne mutlu bana yaaa
Ben bi garibim hayalotum ne hissedecegimi ne yapacağımı bilmiyorum... inan hamisligime sevinemedim. Dun dr um dis gebelikte olabilir kimyasal da olabilir sağlıklı bi bebis de olabilir dedi.. dis gebeligi arastirdim cook kotu oldum ya cok ağladım :26: ama elde değil
İnsan hep kötüye yoruyo kuzum..
Bu bebise ulasabilmek icin neler yapmadikki.. ama en cok bu ay bi cok yonteme basvurduk. Esimin degerleri iyi olmasina ragmen yan etkisi olmayan ve spermler uzerinde olumlu bi cok etkisi olan vbi vitamin aldik ismi Proxeed plus.. ben yine klomen kullandım gobuşten catlatma iğnesi oldum.. bi de preseed kullandik.. veee bebis geldi
Suan sevinçten yerimde duramıyor olmam gerekirken ne hissedecegimi bilemiyorum:26: umsrim dis gebelik yada kimyasaldan ötürü kürtaja yada ameliyata gerek kalmaz.. ins hayırlı sağlıklı sıhhatli bi bebektir de sımsıkı tutunur annecigine
slmm kızlar nasılsınızz hayalotum gülbisim nurlum yuppecm keserim sernesim prorim ve daha ismi aklıma şuanda gelmeyen kızçelirm dualrınız ve iyi dilekleriniz için allah razı olsun çoookk teşekkür ederimmm...bugun biraz daha iyiyim kanamam durdu şükür bebekde içerde kıpır kıpır ...
bizde kan uyuşmazlığı vardı ya halbuki kadın doğum devlet hastahanesine bunu belirtmiştm ama iğne falan yapacağız demediler taburcu ettiler kendi doktorum da izne ayrılmış ulaşamadım telefonuna netten baya araştırdım düşük kürtaj doğum halinden ayrı gebede kanama olduğu zaman uyuşmazlık iğnesinin vurulması gerekiyormuş aklıma takıldı çantamda eski gittiğim doktorun cep numurası vardı onu aradım olanları anlattım iğnenin vurulması gerektiğini söyledi ve bir nöbetçi doktor bulunan özel hastaneye gittim durumumu anlattım ultrasondan baktı bebeğin erkek olduğunu kilosunun 1 kg 63 gr olduğunu söyledi plasenteda çok aşağıda değilmiş çok korkulacak bir durum olmadığını ama dikkatli olmam gerektiğini belirtti hemen kan uyuşmazlık iğnesini vurdular antikor oluşmuş mu oluşmamış mı diye kan aldılar eve geldmm ama ben bu iğneyi vurulmasaydım bebeğimde kansızlıktan tutunda kalp yetmezliği belki ölüm yada sakat roğum olabilirdi ve bunu devlet hastanesindeki doktorlar hç mi düşünmedi insan hayatı bu kadar ucuz mu illa özele mi gitmek gerekiyor gerçi doktor olmadığı için direk oraya gitmek zorunda kaldım ama ben biraz araştırmasaydım başka doktora gitmeseydim ne olurdu bilemiyorumm...
gülbisim sen bilirsin kanamanın üstünden 72 saat geçmedi antikor oluşmamıştır dimi vucudumda yada bebeğe geçmemiştir ...ihmal etmeyin kızlar hç bir şeyi aklınıza takılan şeyi arayın tekrar arayın sorun doktora onların gözünden kaçabiliyor hastanın bilinçli olması lazım bence
ngasımmmmmmmmmmmmmm cok sevındımmmmmm durduğunamaşallah kuzum ne güzel bak teyzosumun sağlık durumuda ıyı iğneyide iyikide vurdurdun bıtanem.hıc okuyupta bu antikorlardan canını sıkma sen.bu antıkoru nasıl anlıycakmısın bebeg gecıp gecmedıgını pekı.ona bı baktırsana..
ayyy dur bı halay cekıcem ama sen çekme sen yat uzan
Bitanem Kıyamam yaaa çooook gecmis olsun rabbim bi daha yaşatmasın kuzum.. drlar konusunda sana katılıyorum rabbim işinin ehli insanlarla karsilastirsin hepimizi ins
kızçem ve ben şimdiden hepinizin bayramınızı kutluyoruz..güzel ve mutlu günler sizinle olsun inşallah..
biz iyiyiz teyzeleri artık gün saymaya başlayacağız..tam 1 ayımız kaldı çok şükür..sanırım 13-14 kasım gibi sezeryana gireceğim bir aksilik olmazsa..heyecan doruktaaa..hepiniziçok öpüyorummmm
iğne vurulmadan önce bir tahlil yapıldı şükür normalmiş aradım hastaneyi yani oluşmamış antikor ..oluşmadan iğneyide yaptırdık şükür ya artık artık hayırlı sağlıklı günlere hep beraber
canbonlarım geliyorum gıdıyorum yazamıyorum ya
nasılsınız ıyımısınızbiz hem ıyıyız hem kotuyuz aslında nasıl olduğumu bılmıyorum tek bıldıgım ben agrı içinde kıvranıyorum ama cok sukur çınarımın tekmeleri yerinde
dün annenmler bendeydi sabah 7de kalkmıştım tatlı falan yemek yetıstırıcem dıye .sabahın 7sınden aksam 6ya kadar hıc oturmadım desem yerıdır.annemler gelınce ara ara oturdum annemın zoruyla ama dınlenemedım acıkcasıgece boyu doğal olarak yıne kramplarım başladı yürürken kasıklarımda batmada vardı ama onun dışında bıseyımız yok cok sukur.
eşim hernekadar doktora gıdelım desede ben burdaki devlete gıtmek ıstemıyorum.hem cok kotu terslıyorlar hemde muhtemelen alttan bakıcak bende o şekil bakılmasını ıstemıyorum suan ıcın.korkuyorum bişey olur diye:26:
sabahta 8 buçuk gıbı kalktım ama kasık ağrım gecmemıstı dınlerım dedım ama şansa yatak odasına baza almıştık o geldı eltımler yardım etı gercı ama bende ucundan tutunca 2 buklum kalakaldım:26:
napsam gıtsemmı sadece kasıklarım ağrıyor bıçak batması gıbı bırde doğal olarak belımle bacaklarım ağrıyor.
hiç dınlenmıyorum ya yapıyorum sonra agrı oluncada kalakalıyorum ıste
şimdi o hastaneye gıdersem dıycekkı kanaman akıntın varmı ben yok dıycem ozaman nıye geldın dıycek bende delı olucam napıyım sızce bebek tekmeliyor ama bısey olmaz dıme yınede:26:
Bu ay da umidim kalmadi. Doktora gittim kontrol icin, rahim agzimda polip varmis gordu:2:Ekim ayninda ameliyat olmam gerekiyomus dedi cunku hamile kalmaya engeliyomus. Sonrada baska doktora gittim, polip falan yok dedi. Aklim karisti.. Regil oliim sonra tekrar gitcem. Hayirlisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?