Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tesekkurler cnm, bakcam iste. Gerekiyorsa 3. doktora da gitcem. Bitkisel kurlerden biri yardim edecegini bilsem icerim de, forumda oyle bi konu bulamadim. Bilgisi olan varsa, paylassin lutfen. Bu arada, herkeze hayirlibayramlar...

Merhaba arkadaslar ben daha yeni katildim araniza. Biz 3aylik evliyiz ilk ay korundum ama sonra oluruna biraktim diyebilirim. Son adetim 17eylul adet olmama 2gun var hala ama ben kendimi garip hiss ediyorum belkide kendimi psikolojik olarak hamilemiyim diye boyle oluyor. Son adetimden 4-5gectikten sonra acayip uşuyorum arada bir titriyorum gece cox oluyor. Kemiklerim agriyor uyuwuk gobiyim. Normalde bu gunlerde adet belirtilerim olmaliydi ama yok 1defa kasiklarimda iyne batmasi gibi biwey oldu canim istemese de cok yiyorum akwamlari yedikten sonrada kotu oluyorum midem yaniyor. Bide bu gunden idrara sik gidiyorum. Sizce bunlar hamilelik belirtisi mi?

Bitanem proxseed plusla benim arkafadim da hamis kaldi. Kesinlikle sperm kalitesini arttiriyo.. yalniz 1 ay kullanmak yeterli değil. En az iki ay kullanmak gerekiyo ictikten 2 ay sonra etkisini gösteriyor çünkü. .6 aydan fazla kullanmayı da onermiyo dr.lar Rabbim en kısa zamanda gobusunu doldursun bitanem

Bitanem dedtegin icin coook saol icimi oyle rahatlattin ki kuzum iyiki varsin
Ağrılarını ne olur ihmal etme bi dr a görün bence.. ins önemli bişey degildir. Kendini de yorma nolur hiçbişey senden ve cinar bebisten önemli değil bunu unutma e mi bende seni çok seviyorum ruh ikizim benimmmmmm

olabilirsin ama psikolojikde olabilir canım

İnsallah hamilelik belirtisidir. 2gun sonra adet olmazsam test yapicam. İnsallah pozitif cikar. Bayram hediyesi olur bize bebiw😊

Gönüllerinizdeki bayramında en kısa sürede gerçekleşmesi dileğiyle güzel kısçeler , hepinize mutlu , huzurlu bayramlar .

bayramınız mübarek olsun canbonlarımmmm
nice güzel huzurlu sağlıklı bebişli birazcık paralıbayramlara inşallah

MİNİĞİMLE; herkese. mutlu saglıklı bol bebişli... huzurlu guzel bayramlar dılıyoruummmm.....

Hepinizin Mukaddes Kurban bayramini kutlarim. Nice mutlu ve huzurlu senelere. Allah tum kesilen kurbanlari kabul etsin İnsallah. Herkesin evine bol ruzi ve bereket gelsin. Amin

Herkese sağlıklı mutlu huzurlu daha nice güzel bayramlar diliyorum Rabbim yüreğinizdeki bebişleri bi an önce göbüşünüze vakti gelince de kucağınıza kondursun inş

Canlarım bu arada benim bebiş kimyasalmıs herşeyin hayırlısı, vardırrRabbimin bi bildiği. . O'ndan gelene şükürler olsun... 1 haftada olsa bebeğim kimyasal da olsa annelik duygusunu yasamak güzeldi. Inş en kısa zamanda Rabbim sorunsuz bi şekilde hamile kalmayi sorunsuz bir şekilde de kucağımıza almayı nasip etsin. .Sizi seviyorum!

doğru söylüyosun Allah hayırlısını versin. benimde 2 düşük 1 kimyasal gebeliğim oldu şu anda bende beklemedeyim. olmamasıda zor olupta gitmeside Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah birdahaki aya sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Merhaba arkadawlar adetim 1gun gecikti ve ben hala test yapmadim birkac gun gecsin adet olmazsam yapicam. Ama bu arada dunden beri sağ göz kapağim şişti ve gozumu kapadiğimda aciyor. Bu neden olabilir? Sizce hamilelik belirtisi mi? Bu şişkinliği nasil yok edebilirim?

Meddim seninde bayramin mübarek olsun.canım benim sağlık olsun canın sağolsun.ben sana soylicektim ama soyliyemedim belirtiler kimyasal gebeligi gösteriyordu.ama bi kimyasal yaşayan sonrasında gerçek hamile kalıyor :)) ins bi dahakine sağlıklı olacaktır.bi dahaki bayramı bebisinle gecirirsin ins.

Ins hamilesindir canım.bncede bekle birkaç gün.gözünün sisligi bi alerji filan olmasın sakin yani ben hiç duymadım öyle hamilelikte gözün sismesini.yada bişey isirmis olabilir küçük sinek gbi böcek gbi bişey.en iyisi bi doktora göster önemli şeyler bunlar basit gorunsede.

ahhh bıtanem çok üzüldüm kuzum ama biliyorsun kimyasaın nedenlerini değilmi..yinede hayırlısı böyleymiş demek bize düşer..inşallah tekrardan olucak formül bizde artık emin ol bukadar uzun sürmeyecektir ..seni çok seviyorum

günaydın canbonlarımmmm
bayram dıye kımsecıkler yok :26lsun pazartesi burada olursunuz hepınız...
bende kavaltı edeyım sımdı cok acıktım yıne gelırım bakarım sızlerereannemdeydım nete anca gırebılıyorum bende
habıbtemmm hoşgeldınnn ama karsılamadıkkkk kuzummmm

Canım büyük geçmiş olsun.çok sevindim yaa valla.Allah teyzosumuzu bağışlasın bize :) evet o iğneyi kasdetmistim bende sana yapilmadi deyince acaba dedim neden gerek duymadilar vardır bildikleri diye düşündüm.onlar bizden iyi bilirler belkide ben yanlış hatirliyorumdur dye düşündum.yok yok biseycik olmaz artk rahat ol.boşver 72 saati falan :)) bu arada bayramınız mub olsun.demek erkekimiz geliyor.seneye elimizi öpecek kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…