- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.561
Bir cok yakınımdan biliyorum stres en büyük setlerden biri önümüzde.
slm kızlar tatilden dolayı giremedim geçmiş bayramınız kutlu olsun:)) umarım güzel vakit geöirmişsinizdir... bu arada demin bi topicte teasadüfen gördüm hayalim 4141 in gece sancısı gelmiş hastaneye yatırılmış bebeiş şimdiye gelmiştir sanırım:))))
kzlar ben geldim canm sıkkn yine geldi kırmızılar offff nye böyle oluyo((
artık kimseler gelmiyorrr
Bitanem proxseed plusla benim arkafadim da hamis kaldi. Kesinlikle sperm kalitesini arttiriyo.. yalniz 1 ay kullanmak yeterli değil. En az iki ay kullanmak gerekiyo ictikten 2 ay sonra etkisini gösteriyor çünkü. .6 aydan fazla kullanmayı da onermiyo dr.lar Rabbim en kısa zamanda gobusunu doldursun bitanem
Bitanem dedtegin icin coook saol icimi oyle rahatlattin ki kuzum iyiki varsin
Ağrılarını ne olur ihmal etme bi dr a görün bence.. ins önemli bişey degildir. Kendini de yorma nolur hiçbişey senden ve cinar bebisten önemli değil bunu unutma e mibende seni çok seviyorum ruh ikizim benimmmmmm
bitek ben gelip gidiyorum sanırım
kabul edersen yeni olarak ben geldim :) hem de bu ay gene hamile kalamamış gelecek aya ümitli bi şekilde :)
hoş geldin canımmmGünaydınlar...ben gırmeyelı baya yenı arkadaslar gelmıs :)hoşgeldınız kızlar.
Sermesciim nerdesin görüşmeyelı neler yaptın ? gelişme var mı? ben yıne grıp oldum felaket bırsey kafamı kaldıramıyorum diğer yandan tık yok yıne Doktorada gıdemedım .....
Günaydınlar...ben gırmeyelı baya yenı arkadaslar gelmıs :)hoşgeldınız kızlar.
Sermesciim nerdesin görüşmeyelı neler yaptın ? gelişme var mı? ben yıne grıp oldum felaket bırsey kafamı kaldıramıyorum diğer yandan tık yok yıne Doktorada gıdemedım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?