Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bir cok yakınımdan biliyorum stres en büyük setlerden biri önümüzde.

Meraba araniza yeni katildim fakat uzun zamandir bu sitede vakit geciriyorum umarim sizlerle paylasmak iyi gelicek Ben dogum kontrol hapi kullaniyordum gectigimiz ay biraktim adetim 5 gun gecti iki kez test yaptim fakat negatif rabbim herkesin gonlune gore versin umarim en kisa zaman da hepimiz mutlu haberi aliriz..

Arkadaslar hamileymiwim test yaptim 2defa cizgi birazcik gec cikti emin olamadim be etrafimdaki hamilelere sordum hamilesin dediler cok sevindim. Dun eşime değişik surprizle hamileliyimi söyledim sevinçden uçuyorduk nerdeyse. Allah hepinize sağlikli evlatlar nasip etsin İnsallah. Bende sağlikla bebeğimi kucağima alayim İnşallah

slm kızlar tatilden dolayı giremedim geçmiş bayramınız kutlu olsun:)) umarım güzel vakit geöirmişsinizdir... bu arada demin bi topicte teasadüfen gördüm hayalim 4141 in gece sancısı gelmiş hastaneye yatırılmış bebeiş şimdiye gelmiştir sanırım:))))

anammmmmmmmmmmm deme keserimmmmmmm doğum mu başlamışşşşşşş
ay çok heyecan yaptım ben şimdi abi çınar geliyor desene
inşallah her ikiside saglıklıdır
sen nasılsın ıyımısın senınde bayramın mubrek olsunn

kzlar ben geldim canm sıkkn yine geldi kırmızılar offff nye böyle oluyo((

bakalıma artık bu doktor ne dıcek hepımızın hakkından hayırlısı olsun

bitek ben gelip gidiyorum sanırım

Günaydınlar...ben gırmeyelı baya yenı arkadaslar gelmıs :)hoşgeldınız kızlar.
Sermesciim nerdesin görüşmeyelı neler yaptın ? gelişme var mı? ben yıne grıp oldum felaket bırsey kafamı kaldıramıyorum diğer yandan tık yok yıne Doktorada gıdemedım .....

hoş geldin canımmm geçmiş olsun bu arada ..

Son düzenleme:

gecmiş olsun canım beende gıremedım tatılden dolayı baya yogundum kasımdan sonra gıdıcem doktora

herkese gunaydınlaaarr ben geldım dun gece geldım buraya kımse yoktu bayramda ılk 2 gun kayınvalıdemlerdeydık net yok onlarda sonrada esım surprız yaptı annemlere gıttık 2 gecede orda kaldık sonra donuste esımın akrabaları bızımle donmek ıstedı ve bıze gelıp kaldılar araba bos ya bos donmeyelım dıye ustune ustuk 2-3 gundur bızde kaldılar ıkısınınde bebklerı kucuk ve boyle rahat mısafır gormedımmisafir basımın ustune ama esım bıle bu ne yaaa dedı asla kendı akrabalarına laf soyletmeyen adam sınır krızı gecırdı ooohh ıyı olduevın halını bı gorseydınız ben 5 dk oturamadım inanın ve yetısemedım yataklarını bıle toplamadılar ben mutfaktan cıkamadımkı gıdıp toplayayım bebklerını bahane edıp yemın olsun koltuktan kalkmadılar bıde 2 yasındakı cocuk evımın her yerıne kustu suan ne yapacagımı sasırdım Allahtankı aksam gelıp baska bırılerı aldı goturdu de bende ıslerıme bakayım valla soyluyorum ınanması guc ama masadan kalkıp hemen tv karsına gecmek ve ıkısıde benden yas olarak kucuk mıllet nasılda mısafır olmayı becerıyo cok sınır oldum bı dahada almıcam eve onları pıslıkler ya cocuk kustu sılmıyor yerlerı yaaa halımı yıkamaya vercem banyom mahvoldu offf neydı bu boyle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…