Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecıklmelıde olsa evlılık yıldonumun kutlu olsun:123::123::123: saglıklı mutlu esınle ve mınıgınle gecırecegın nıce senelere

Canlarimmmmmmm nasilsinizzzzz herkes iyidir ins dogum yapanlar olmus allah anali babali buyutsun minikleri daeisi isteyen herkesin basinaaaaaa

Ben kutsal topraklara arabistana geri dondum kizlarrrrr burda cok rahatim uzuldugum tek sey kardeslerimmmmmm. Kizima cok baglandilar ayrilmsk cok zor oldu

Neyse ins en yakin Zamanda net takar gorusuruzzzzzz

ne guzel yaa oralarda yasamak miniğini öpuyorum yi bak kendine

nasıl oldun canım umarım bırazdaha ıyısındır:26:

Günaydın desemçok mu ayıp olur kı :))))) gecelerı hıc uyuyamıyorum öksürmekten anca sabaha karşı uyuyorum o zamanda anca kalkıyorum ama dıger gunlere nazaran daha ıyıyım . buarada bu ay bayram temızlıgı falan fılan derken hıııc dusunmedım ne olcak ne bıtcek dıyee salladım gıttı ana bır bakmışım adet tarıhım yaklaşmış :))) gelır benım kırmızılar bugun yarın dıye dusunuyorum.eger yıne gecıkme yapmazsa.
Eşimde kızıyor buraya gırınce cok bunaltıyormusum kendımı

Sağol hayalot ben çalışıyorum şuan masamda bisürü iş var daha çok yeni denememiz ama yinede tkaılıyor kafama işte...senin bir fındık kurdun var galiba:))ne güzel..kalın sevgiyle...

ooyy kıyamam kolay gelsın kızçem.
evet rabım nasıp ederse ocak gıbı kucagımıda alırım ınsallah..
daha göbüşte çünkü henüzrabbm sızlerede nasıp eder ıns en kısa zamanda

anam eşyalarını nıye almadılarkiii

habıbtem vardınmı evıne cok sukurrrooyyy benım miniğim tam 3 aylık olmuş ya maşşallah kuzumaolsun bıtanem canları sagolsunda uzakta olun .yeterkı sağlıkları yerlerınde olsun.üzülme sen

Hayalotummmmmmmmmmmmm habibtmmmmmmmm nasilsinnnn findigimmmm nasillllllll gobis buyudumu

yok kuzum olmazzbende sana artık tünaydın dıyeyım anca gördüm çünkü
çabuk atlatırsın ıns..hadı bakalım hayırlısı ıns bebıs gelır kırmızılar yerıne

habıbtem şükür kavusturanaaaa
çok iyiyiz kızçemmm sen nasılsın mınıgım nasıl ıyımı
göbüş büyüdü kocaman oldu habıbtem

Cok sukur bitanemmmmmmm gobisindeko findigi yerim bennnnnn habibtem evlilik yoldonumuzkutlu olsun nice mutlu yillaraaaaaaaaaaaaaaaa:123:

Simdi kizimi emziriyorummmmmmm hmm suxinle konusuyorummmmmmmmmmmmmm yeruhelerimmmmm:122::122::122:

Cok sukur bitanemmmmmmm gobisindeko findigi yerim bennnnnn habibtem evlilik yoldonumuzkutlu olsun nice mutlu yillaraaaaaaaaaaaaaaaa:123:

Simdi kizimi emziriyorummmmmmm hmm suxinle konusuyorummmmmmmmmmmmmm yeruhelerimmmmm:122::122::122:

sağol bıtanecık habıbtemmmm
anam maşallah emzır emzır teyzoşumutombık tombık olsun yarasın ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…