Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecmiş olsun cnım ucuz atlatmışsın hiç sevmem böyle insanları bende bu ay hamilemiyimdir acaba adetime 4 gün var

ah sermescımvar maalesef boyle rahat ınsanlar yapacak bırsey yok..... gözün aydın canım gıtmışler madem bıtır evinin işini bak keyfine . bende tıtızımdır mısafırlıge gıttıgımde asla ev sahıbıne iş yaptırmam en azından yatagımı toplarım amager görki bu sekılde rahaaat ınsan cokdur nefret ederım bende . ınanırmısın bende bazı akrabalarım var pıjamalarını bıle ben katlayıp yatagın ustune bırakıyorumo kadar yanı.............
Kasıma kaldı demekkı senınde bende buyuk ıhtımal kasımda gıderım felaket hastayım

aynen canım yaa valla hala su saat olmus ıslerım bıtmedı butun herseyı yatak odama attım sımdı sıra orda zavallı odam ne halde
ama napayım bıraz dınleneym dedım geldım sımdı buraya evet bende mısafır oldugum yerlerde asla oturmam ama sunu anladımkı her evdede ıs yapmıcan ben onların evınde bu kadar rahat olamamısımdır tabı onların bebgı var sankı hıc bebgı olan ınsan gormemısım bıde becerseler bakmayı neyse ben nasılsa esek gıbı onlerınde calıstım durdum yok artık valla boylesını hıc gormemıstım

aman yarabbim seni çok iyi anlıyorum benim de var öyle akrabalarım senede 1 gelirler tüm seneye bedeldirler

canbonlarım ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız ıyımısınız.benım dun mısafırım vardı kızçelerim gelemedim oyuzden.
gunduzdende arkadaşımla buluştuk hasret gıderdık bıraz
sizler nasılsınız bırazda gecmıse bakım kımler gelıp gıtmıss
özledim sızlerı gelın sohbet edelım yaaa

hayalim 4141 doğum yapmış çok şükür gerçi kaç gün oldu ama ben yazamadım size
birde miamoremiz doğum yaptı birinin kızı birinin oğlu oldu .rabbım uzun ömürler nasip eylesin inşallahdarısı bizlere olsun inşallah

merhaba kızlar bizimde eylulde 2.denememizdi ama olmadı bu aydan çok ümitliydim 15 gün gecikti adetim insan nasıl ümitleniyor kendimi hamile gibi hissetmiştim.ama yokmuş kan testi negatif rahim de temizmiş adet söktürücü verdi ama ben 2 gün civanperçemi içicem çünkü hayatımda hiç adet söktürücü ilaç kullanmadım 10 gün bekleniomuş falan...bebek fikri birden girdi aklımıza.. 2 yıllık evliyiz hep gezelim tozalım şu kış geçsin şu yaz geçsin dioduk.ama nasıl isteniyormuş böle Allahım bizede nasip etsin..aratmasın inşallahhhh

canbonum cok yormuşlar senı ya kıyamam çok şükürki gıtmısler ama yuz vermede gelmesinler bırdahaben okurken sınır oldum senın halını dusenemıyorum bıle

canım merhaba hosgeldın aramıza.biraz psikolojik olarak sarkmış olabılır adetın.olur ınsalalah zamanı gelınce hıc sıkma canını.
rabbım aratmasın fazla

canım merhaba hosgeldın aramıza.biraz psikolojik olarak sarkmış olabılır adetın.olur ınsalalah zamanı gelınce hıc sıkma canını.
rabbım aratmasın fazla

Sağol hayalot ben çalışıyorum şuan masamda bisürü iş var daha çok yeni denememiz ama yinede tkaılıyor kafama işte...senin bir fındık kurdun var galiba:))ne güzel..kalın sevgiyle...

canbonum cok yormuşlar senı ya kıyamam çok şükürki gıtmısler ama yuz vermede gelmesinler bırdahaben okurken sınır oldum senın halını dusenemıyorum bıle
ah kuzucum bi gormen lazımdı hala sınırımı atmıs degılım bızm arabanın bagajı cok buyuk oyle doldurmuslardıkı botlarımı koycak yer bulamadım aklıma geldıkce sınırden patlıyorum ve valızlerının yarısı hala burda
hosgeldın kuzum sevılen mısafır ne guzel

evet canım ınsan ılk zamanlarda hayal kırıklıgı yasıyo ama ınsallah sen bızım kadar beklemezsın de gelır melegın tez vakıtte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…