Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçelerim herkese günaydınnn mutlu mutlu günler dilerim ya size ne sorcam.. ben dün devlet hastanesine ilk kontrole gittim. doktor bana alttan bakmamız gerekıo karından goremeyebılırız dedı.. bende yok alttan istemıyorum dedım nese kı karnımdan baktı... devlette nıe böleler ya size hiç bişi sölemıyolar yanında hemşire vardı onunla konustu.. kese büyükmüş dedi.. sonra hmm var var dediler yolk sac da olusmus dediler sonra bana dondu 1 hafta sonra kalp atısı duyulur dediler.. sonra kagıda baktım kagıtta kese 18mm. miş bu bir sıkıntı olusturmaz dimi direk kese büyükmüş deyınce ne demek ıstediğini anlayamadım

sıkıntı yapma kendine canım demekki bebişin büyüyor sorsaydın ya canım bir sorun var mı diye sen sormassan onlar bir şey demiyor ben özele gittim doktor baktı baktı inceledi bir şey demedi ancak ben sorunca söyledi bakalım bu seferde devlete gideceğim onlar ne diyecekler inşallah bebeğinin kalp atışlarınıda duyar sın

inşALLAH cnm zaten haftayı iple çekiyorum

nerdesiniz kızlarrrr bebeğim hç durmuyor içirde mideme ağrı yaptı geliyorum gidiyorm kimse yazmamış artık 2. sayfalarda buluyorum konuyu hadi gelin artıkkkkk

nerdesiniz kızlarrrr bebeğim hç durmuyor içirde mideme ağrı yaptı geliyorum gidiyorm kimse yazmamış artık 2. sayfalarda buluyorum konuyu hadi gelin artıkkkkk

ayyy canımm benimn annnesi büyüyor yaa sanırım ondan:)))) valla bende sürekli giriyorum kimsecikler yokkk...

ayyy canımm benimn annnesi büyüyor yaa sanırım ondan:)))) valla bende sürekli giriyorum kimsecikler yokkk...

inşallah büyümüştür teyzesi bakalım çarşamba belli olacak randevum var doktorda en son 1,63 gramdı...herkes çok yoğun galiba sernesim annesindeydi en son priorim sen ne yapıyorsun arada gelip beğenip kaçıyorsun galiba...hayalotum işleri bitmedi anlaşılan...kızlarrr nerdesinizzz :26:

canım sıkkın benim kırmızılar gecikmeli geldi yine ne yapıcam bilemiyorum artık offf offf

canım sıkkın benim kırmızılar gecikmeli geldi yine ne yapıcam bilemiyorum artık offf offf

üzülme canım artık bence sende asılama yada tup yoluna gır kuzenım 7 sene bekledı sımdı bana kızıyo bekleme dıye hayırlısı olsun hakkımızdan

ben geldimmm ama yıne topık bos evıme dondum cok sukur yaklasık 10 gundur annemlerdeydım dun aksam geldım ozlemısım evımı kacısımı

arkadaslar hacdan gelen bır yakının meryem ana elı otu getırmıs nasıl kullanıldıgını bılen var mı_? dogumu kolaylastırıyomus topıklere goz atın hamıs arkadaslar bıde hamıle kalmayı kolaylastırıyomus

hoşgeldinnn canımm nasılsın iyimisin evet bende duydum o otu doğum başladığında suyamı ne konuluyormuş o eli otu açıldıkça rahimde açılıyormuş ama bilmiyorum ne kadar doğru arkadaşımın ablası öyle doğum yapmış çok kolay olmuş ...hamile kalmayıda mı kolaylaştırıyormuş :44nu duymadım canım

üzülme canım artık bence sende asılama yada tup yoluna gır kuzenım 7 sene bekledı sımdı bana kızıyo bekleme dıye hayırlısı olsun hakkımızdan

evet canım yaaa en iyisi öyle yapmak bakalım adetin 3. gübü doktora gtcem hormon testlerini tekrarlatayım bii...

ben ilk defa duydum ikisinede iyi geldiğini bilmiyodum kadıncagız sırf bızım ıcın getırmıs saolsun sozum o ki sizler deneyın derım mısır carsında varmıs annenler ıstanbuldaydı sanırsam onlara soyle gonderırler belkı gonderemeseler bıle evde suya koyup dogumdan sonra hemen cıkarırlar
evet canım yaaa en iyisi öyle yapmak bakalım adetin 3. gübü doktora gtcem hormon testlerini tekrarlatayım bii...

gıt canım yaa valla beklemeyle olmuyor malesef yarın esıme randevu aldım bakalım ayrıntılı arastırcaklarmıs ve asılama yada tupe karar verılcek dua edın nolur hayırlısı olsun

kızçelerimmm
gelemedim bir türlü malum ev işleri yine okumakla yetinebildim :26:
nasılsınız canbonlarım herkes iyimi
ben artık ağırlaşmaya başladım çok şükür yine her işimi kendim yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum kilolarda etken tabi buna :26ğlumda iyi sanırım ama teyzeleri inanmassanız geçen gün 3 kez ağlattı beni tekmeleriyle eşekbazen öyle bir vuruyorki tamam diyorum geliyor galibaeşim bile diyo artık bu çocuk erken gelcek sanırım istemiyo sanırım içerde kalmakbirazcık daha dursun ama daha çok ufaktır çünkü:26:
ev inşaatı bıttı cok sukru canbonlarım bende bıttım ama
bugun oda takımı gelıcek bakalım nasıl olacak korkuyorum aslında güzel olmayacak dıye:26:rabbım sızlerede yasatsın bendeki
olanlardan daha ıyılerını,guzellerını inşallah
bu arada çok fena bel ağrısı çekiyorum artık dayanılmaz oluyor rabbımın gücüne gıtmesın ama çok ağladığım günler oluyo geceleri özellikle:26:bakalım bu cumartesi günü görmeyue gidicez nasıl oldu büyüdümü çok merak ediyorum
birde dayımın kızı ameliyat oldu nolur dualarınızdan eksık etmeyın kızçelerim daha 3 yaşında beynınde tümör tespit edildi güzel geçti şükür ama 1 amelıyatı daha var şimdi inşallah onuda atlatcak.gereğinden fazla yoğunum anlıycağınız.misafirim hiç eksik olmuyor üstüne nasıl yetişiyorum bazen şaşıyorum .gelenlerde otur biraz doğurcaksın artık dıyorlar görüyosunuzda niye geliyorsunuz ama degılmı
işte benden haberler böyle bundan sonra eskisi gibi hergün yanınızdayım inş
haa bu arada scorcipimizişn sağlıklı bır kızı dünyaya geldı cok sukur keserim yazmıştı sızeinşallah rabbım sırayla hepımıze nasıp eylergeçmişi alıntılayamadan çıkmak zorundayım şimdii ama bundan sonra konusuruk yıne inşalah

Son düzenleme:

hoşgeldin hayalotum şükür biz iyi diyelim iyi olalalım canım sende ki şıkıntıların hemen hemen hepsi bendede var canım :26:artık bizim minikler büyüdükçe tekmelri daha sert oluyor ve artık içerde durmuyorlar çok hiperaktif olacaklar galibi birde tabi erkek çocuğu olunca malum ...artık allah yardımcımız olsun doğunca ama bu kadar hareketli olmaları iyi bilmiyorum çoğu kimselerin bu haftalarda baş aşağı dönmüş oluyorlar bizimkiler ne zaman dönecek acaba:44:...ev inşaatından da bitmiş hadi geçmiş olsun bunuda atlattın inşallah güzel olur canım odası endişelenme senn

dua edeceğim namazlardan sonra canım inşallah sağlıkla çıkar şifasını bulur yaşam dlu gözlerle dünyaya tutunur dayının kızı o yerim ben onu ya daha 3 yaşındaymış rabbim yardım etsin inşallah

ngasgım nassınız canbonummmteyzesinin tosbıgı nasıl ıyımı

iyiyim canım ya bel ağrılarını bende çekiyorum biraz önce yazmayı unuttum gece yataktan bir taraftan bir tarafa dönerken inleyerek dönüyorum aniden kalkınca bıçak gibi saplanıyor ağrılar iki büklüm yürüyorum ne yapcaz valla bilemiyorum canım

allah razı olsun canım benım herşey rabbimden ..
bu arada bu sıpalar doğunca nasıl baş edicez inan bende bılmıyorum hep diyordum benım kı fazla tekme falan atmıyor dıye uslu sanırım dıye ama şimdi tükütdüğümü yalatcak gibi görünüor eger böyle olursa
bu arada bizimkinin tekmeleri hala aynı yerde ara ara göğüs kafesime doğru yer degıstırıyor tekmeler sanıyorum ozaman baş aşağıda alıyor ama belli bi zaman sonra tekrar aynı yere geri dönüyornezaman döncek yada ben bunun farkına varcakmıyım vallahi bilmiyorumama benim göbeğim çok aşağıya indi son 1 haftadır kasık ağrım bel ağrım akıntım çok çoğaldı:26:birde kasıklarımın olduğu yerde sanki koca bir patatates koymuşlar dolanıyorum oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…