- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.861
kızçelerim herkese günaydınnn mutlu mutlu günler dilerimya size ne sorcam.. ben dün devlet hastanesine ilk kontrole gittim. doktor bana alttan bakmamız gerekıo karından goremeyebılırız dedı.. bende yok alttan istemıyorum dedım nese kı karnımdan baktı... devlette nıe böleler ya size hiç bişi sölemıyolar yanında hemşire vardı onunla konustu.. kese büyükmüş dedi.. sonra hmm var var dediler yolk sac da olusmus dediler sonra bana dondu 1 hafta sonra kalp atısı duyulur dediler.. sonra kagıda baktım kagıtta kese 18mm. miş bu bir sıkıntı olusturmaz dimi direk kese büyükmüş deyınce ne demek ıstediğini anlayamadım
sıkıntı yapma kendine canım demekki bebişin büyüyor sorsaydın ya canım bir sorun var mı diye sen sormassan onlar bir şey demiyor ben özele gittim doktor baktı baktı inceledi bir şey demedi ancak ben sorunca söyledi bakalım bu seferde devlete gideceğim onlar ne diyecekler inşallah bebeğinin kalp atışlarınıda duyar sın
nerdesiniz kızlarrrr bebeğim hç durmuyor içirde mideme ağrı yaptı geliyorum gidiyorm kimse yazmamış artık 2. sayfalarda buluyorum konuyu hadi gelin artıkkkkk
ayyy canımm benimn annnesi büyüyor yaa sanırım ondan:)))) valla bende sürekli giriyorum kimsecikler yokkk...
canım sıkkın benim kırmızılar gecikmeli geldi yinene yapıcam bilemiyorum artık offf offf
ben geldimmm ama yıne topık bos evıme dondum cok sukur yaklasık 10 gundur annemlerdeydım dun aksam geldım ozlemısım evımı kacısımı
arkadaslar hacdan gelen bır yakının meryem ana elı otu getırmıs nasıl kullanıldıgını bılen var mı_? dogumu kolaylastırıyomus topıklere goz atın hamıs arkadaslar bıde hamıle kalmayı kolaylastırıyomus
üzülme canım artık bence sende asılama yada tup yoluna gır kuzenım 7 sene bekledı sımdı bana kızıyo bekleme dıye hayırlısı olsun hakkımızdan
ben ilk defa duydum ikisinede iyi geldiğini bilmiyodum kadıncagız sırf bızım ıcın getırmıs saolsun sozum o ki sizler deneyın derım mısır carsında varmıs annenler ıstanbuldaydı sanırsam onlara soyle gonderırler belkı gonderemeseler bıle evde suya koyup dogumdan sonra hemen cıkarırlarhoşgeldinnn canımm nasılsın iyimisin evet bende duydum o otu doğum başladığında suyamı ne konuluyormuş o eli otu açıldıkça rahimde açılıyormuş ama bilmiyorum ne kadar doğru arkadaşımın ablası öyle doğum yapmış çok kolay olmuş ...hamile kalmayıda mı kolaylaştırıyormuş :44nu duymadım canım
evet canım yaaa en iyisi öyle yapmak bakalım adetin 3. gübü doktora gtcem hormon testlerini tekrarlatayım bii...
kızçelerimmm
gelemedim bir türlü malum ev işleri yine okumakla yetinebildim :26:
nasılsınız canbonlarım herkes iyimi
ben artık ağırlaşmaya başladım çok şükür yine her işimi kendim yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum kilolarda etken tabi buna :26ğlumda iyi sanırım ama teyzeleri inanmassanız geçen gün 3 kez ağlattı beni tekmeleriyle eşek bazen öyle bir vuruyorki tamam diyorum geliyor galiba eşim bile diyo artık bu çocuk erken gelcek sanırım istemiyo sanırım içerde kalmak birazcık daha dursun ama daha çok ufaktır çünkü:26:
ev inşaatı bıttı cok sukru canbonlarım bende bıttım ama
bugun oda takımı gelıcek bakalım nasıl olacak korkuyorum aslında güzel olmayacak dıye:26:rabbım sızlerede yasatsın bendeki
olanlardan daha ıyılerını,guzellerını inşallah
bu arada çok fena bel ağrısı çekiyorum artık dayanılmaz oluyor rabbımın gücüne gıtmesın ama çok ağladığım günler oluyo geceleri özellikle:26:bakalım bu cumartesi günü görmeyue gidicez nasıl oldu büyüdümü çok merak ediyorum
birde dayımın kızı ameliyat oldu nolur dualarınızdan eksık etmeyın kızçelerim daha 3 yaşında beynınde tümör tespit edildi güzel geçti şükür ama 1 amelıyatı daha var şimdi inşallah onuda atlatcak.gereğinden fazla yoğunum anlıycağınız.misafirim hiç eksik olmuyor üstüne nasıl yetişiyorum bazen şaşıyorum .gelenlerde otur biraz doğurcaksın artık dıyorlar görüyosunuzda niye geliyorsunuz ama degılmı
işte benden haberler böyle bundan sonra eskisi gibi hergün yanınızdayım inş
haa bu arada scorcipimizişn sağlıklı bır kızı dünyaya geldı cok sukur keserim yazmıştı sızeinşallah rabbım sırayla hepımıze nasıp eyler geçmişi alıntılayamadan çıkmak zorundayım şimdii ama bundan sonra konusuruk yıne inşalah
tatlım nasılsın mınnak nasıl ozlemısım hepınızı
ngasgım nassınız canbonummmteyzesinin tosbıgı nasıl ıyımı
hoşgeldin hayalotum şükür biz iyi diyelim iyi olalalım canım sende ki şıkıntıların hemen hemen hepsi bendede var canım :26:artık bizim minikler büyüdükçe tekmelri daha sert oluyor ve artık içerde durmuyorlar çok hiperaktif olacaklar galibi birde tabi erkek çocuğu olunca malum ...artık allah yardımcımız olsun doğunca ama bu kadar hareketli olmaları iyi bilmiyorum çoğu kimselerin bu haftalarda baş aşağı dönmüş oluyorlar bizimkiler ne zaman dönecek acaba:44:...ev inşaatından da bitmiş hadi geçmiş olsun bunuda atlattın inşallah güzel olur canım odası endişelenme senn
dua edeceğim namazlardan sonra canım inşallah sağlıkla çıkar şifasını bulur yaşam dlu gözlerle dünyaya tutunur dayının kızı o yerim ben onu ya daha 3 yaşındaymış rabbim yardım etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?