Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlarrr sonun da beklenen gün geldi ablacığımm doğum yaptı bi oğluşumuz daha oldu ayyy inanın çok mutluyum darısı burdaki kızçelermize bizlere olsun:)))

Son düzenleme:
kızçelerimle konuşmayı özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet bende ozledım ama malesef ki denkleşemiyoruz
slm kızlarrr sonun da beklenen gün geldi ablacığımm doğum yaptı bi oğluşumuz daha oldu ayyy inanın çok mutluyum darısı burdaki kızçelermize bizlere olsun:)))
canım bnm tebrik ederim Allah analı bablı buyutsun hayırlı saglıklı uzun omurlu olsun
sernesım ıyıdır kuzum cok sukur
usg derken eşin içinmi ben anlamadım :26:

evet cnm esım ıcın ayrıntılı ultrason varıkosel olabılırmıs esımın degerlerı cokta dusuk degıldı ama anlamadım ınsallah kotu bıse cıkmaz her doktor ayrı bıse soyluyor:44:hayırlısı olsun hakkımızdan

merhaba arkadaslar ben uc aydır korunmuyorum bu sure ıcınde 4 kere kanda gebelıge baktırdım fakat hepsınde deger 0.1 ckıyodu dun yaptrdgım testte ıse 1.20 cktı buda negatif bı sonucmus ama bıraz yuksek cıkması benım sasırttı acaba daha sonradan artıs olurmu oksa yokmudur bılenlerın yardımcı olmasını beklıyorum

bu ay hamılı kalcam derken brde adet oldum.. yaklasık 5 aylık ewlıyız we hıc korunmadık buna ragman malesef olmadı hnuz yaşım zaten 20 ama çok istıyorumm :/ bı sorum olcaktı acaba ovulasyon dönemı adetten kac gün sonra tam olrak bnım ayın 20sinde son adet tarıhım acaba hangı gun olabılır

hayırlı olsun canım allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah ablan içinde geçmiş olsun hayırlısıyla doğurdu darısı bizim başımıza inşallah allah uzun ömür versin canım

hayalotum nst heyecanlı biraz yatıyosun karnına iki tane yuvarlak bir şey koyuyorlar bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun o zaman sonra kemerle sabitleştiriyorlar yan yatıyorsun 5 dk falan bekliyorsun o sırada bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun öyle işte karnım çok sertti sancı olabilir gibisinden göndertti

evet denkleşemiyoruz kuzum yahadı hayırlısı olsun inş bi sorun çıkmaz canım ya erkekte eşim sadece test verdiğinden dolayı üroloji alanında uzman bilmiyorum maalesef ben:26:kkdan biraz araştırmak lazım ama

canım hoşgeldın aldığın sonuçta ne yazıkki negatif:26:hamile olman için 5 ve üzeri olması lazım bu rakamınki kana göre gebelik olduğu tesbit edilsin.
inşallah en kısa zamanda olur gelir bebegın gobusune

canım ovulasyon günü 28 günü olan bi kişide ortalama 14.güne denk gelir .
çalışma günü olarakta 11.gününden itibaren başlaman lazım.
ama yumurtlama adet öncesi ve sonrasıda olabilir bunu evde ovulasyon testı alıp kendın takip edebilirsin bir kaç ay.yine olmadıysa doktor kontrolünde yumurtlama takibi yağptıranbilirsin eğer bir sorununuz yoksa..

benide bağlasınlar ya bende cok merak edıyorumm

kızçelerim dolabımız geldi ama ben aptalca bir şey yaptım kalktım yine camlarımı sıldım:26tursana işte biraz yerine yok şimdide doğal olarak kasıklarım agrıyo ama evim misler giibi kokayiii
vallahi bu saatt oldu yemekte yapmadım ne pişircegımı bılmedıgım gıbı koltuktan totoyu kaldıramıyorum

Son düzenleme:

kızçem rahat dur biraz. erkenden doğurcaksın çocuuuu pis kalsın birşey olmazzz... aaa kızarım ben ama...

kızçem rahat dur biraz. erkenden doğurcaksın çocuuuu pis kalsın birşey olmazzz... aaa kızarım ben ama...

temem diycemde duramıyorumki ben kızçemkaşınıyorum en iyisi sen döv beni belkim akıllanırımyanlız bu kiloya işlermi ki bana yapcaklarınsonra benim göbüşün altında kalma bak

temem diycemde duramıyorumki ben kızçemkaşınıyorum en iyisi sen döv beni belkim akıllanırımyanlız bu kiloya işlermi ki bana yapcaklarınsonra benim göbüşün altında kalma bak

şekerimmmmmm ne sana ne de teyzoşuma kıyamam kiiiiiii... ama sen yine de dikkat et bak tmm mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…