- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.921
selam kizlar naislsinizz coktan beri takip edemiyorum
6 aylik bebegim var son durumlar nedir
slm kızlarrr sonun da beklenen gün geldi ablacığımm doğum yaptı bi oğluşumuz daha oldu ayyy inanın çok mutluyum darısı burdaki kızçelermize bizlere olsun:)))
evet bende ozledım ama malesef ki denkleşemiyoruzkızçelerimle konuşmayı özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bnm tebrik ederim Allah analı bablı buyutsun hayırlı saglıklı uzun omurlu olsunslm kızlarrr sonun da beklenen gün geldi ablacığımm doğum yaptı bi oğluşumuz daha oldu ayyy inanın çok mutluyum darısı burdaki kızçelermize bizlere olsun:)))
sernesım ıyıdır kuzum cok sukur
usg derken eşin içinmi ben anlamadım :26:
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
slm kızlarrr sonun da beklenen gün geldi ablacığımm doğum yaptı bi oğluşumuz daha oldu ayyy inanın çok mutluyum darısı burdaki kızçelermize bizlere olsun:)))
evet bende ozledım ama malesef ki denkleşemiyoruz
canım bnm tebrik ederim Allah analı bablı buyutsun hayırlı saglıklı uzun omurlu olsun
evet cnm esım ıcın ayrıntılı ultrason varıkosel olabılırmıs esımın degerlerı cokta dusuk degıldı ama anlamadım ınsallah kotu bıse cıkmaz her doktor ayrı bıse soyluyor:44:hayırlısı olsun hakkımızdan
merhaba arkadaslar ben uc aydır korunmuyorum bu sure ıcınde 4 kere kanda gebelıge baktırdım fakat hepsınde deger 0.1 ckıyodu dun yaptrdgım testte ıse 1.20 cktı buda negatif bı sonucmus ama bıraz yuksek cıkması benım sasırttı acaba daha sonradan artıs olurmu oksa yokmudur bılenlerın yardımcı olmasını beklıyorum
bu ay hamılı kalcam derken brde adet oldum.. yaklasık 5 aylık ewlıyız we hıc korunmadık buna ragman malesef olmadı hnuz yaşım zaten 20 ama çok istıyorumm :/ bı sorum olcaktı acaba ovulasyon dönemı adetten kac gün sonra tam olrak bnım ayın 20sinde son adet tarıhım acaba hangı gun olabılır
hayalotum nst heyecanlı biraz yatıyosun karnına iki tane yuvarlak bir şey koyuyorlar bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun o zaman sonra kemerle sabitleştiriyorlar yan yatıyorsun 5 dk falan bekliyorsun o sırada bebeğin kalp atışlarını duyuyorsun öyle işte karnım çok sertti sancı olabilir gibisinden göndertti
kızçelerim dolabımız geldi ama ben aptalca bir şey yaptım kalktım yine camlarımı sıldım:26tursana işte biraz yerine yok şimdide doğal olarak kasıklarım agrıyo ama evim misler giibi kokayiii
vallahi bu saatt oldu yemekte yapmadım ne pişircegımı bılmedıgım gıbı koltuktan totoyu kaldıramıyorum
cok teskr ederim canm bnim yardimin icin Allah razi olsun :)
kızçem rahat dur biraz. erkenden doğurcaksın çocuuuupis kalsın birşey olmazzz... aaa kızarım ben ama...
temem diycemde duramıyorumki ben kızçem kaşınıyorum en iyisi sen döv beni belkim akıllanırım yanlız bu kiloya işlermi ki bana yapcakların sonra benim göbüşün altında kalma bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?