Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geldinmi kızçem çok şükür kiloda almış teyzeşum maşallahh
evet plesanta dönmesse sezeryan olunuyor malum yol kapanıyo ozaman:26:
ama daha erken bakalım inşallah ıstedıgımız sekılde olur.sanıyorum bu gıdısınde muane etmeye baslar artık .
bende cumartesı gıdıcem bakalım ne dıyecek

güle güle kullanın şekerim....

canım benim hadi gözün aydın.. darısı başımıza inşallah...

slm kızlar ben hala çok hastayım bugün adetin 3. günü ya hormon testlerime baktırdım tsh biraz düşük çıktı canm sıkldı umarım yoluna girer..bu ara da yarın ablam hastaneye yatıyor bizim minik sıpa doğacak:)) bugün kontorlde sancısı sıkmş ve açılma varmış yarın 8 de yatıcak hastaneye:) hayırlısı ile bi doğsaydı tek üzüldüğüm okadar hayl kurdum ama ablamın yanında olamıycam grip olduğum için gidemiyorum bebişimze bulaşmasın dye:)

inşallah normal doğururuz canım ...bakalım artık hayırlı haberler senden canım ...bu ar ben 59 kilo olmuşum ya 11 kilo almışım karnım sert diye bügün beni nst ye aldılar ama bir şey çıkmadı

geçmiş olsun canım ya inşallah hormonlarında düzelir ayy ne güzel dünyaya bir bebek daha geliyor bir nefeste kurtarsın inşallah canım

gunaydın kızceler nasılsınız artık fazla gıremıyoruz nedense
esımle gıttık doktora bakalım usg ıstedıler esımden her doktor ayrı bıse ıstıyo bakalım capada 6 ay sonrasına randevu verdıler
ama beklıcek takadımız kalmadı ozele gıtcez varmı bıldıgınız yerler

kızçlerimmmm nabıyonuz
sabah misafirlikteydim sonrada bana misafirliğe gelen oldu anca gelebildim
geçmişe bi bakım bu arada gardolabımız yarın gelıyormus cok sukur fazla bekletmedıler
yarın sabahtan gıdıp kan verıcem cumartesı 12 bucugada randevu aldım inşallah iyidir sıpam

sernesım ıyıdır kuzum cok sukur
usg derken eşin içinmi ben anlamadım :26:

inşallah normal doğururuz canım ...bakalım artık hayırlı haberler senden canım ...bu ar ben 59 kilo olmuşum ya 11 kilo almışım karnım sert diye bügün beni nst ye aldılar ama bir şey çıkmadı

bitanem 11 kilocuk hiç bişey hem gayet güzel kilo almışın
ayy bide beni görsenşuan tam 20 kilo almış bulunmaktayım yani senden tam 9 kilocuk fazlam varama alıştım artık ilk zamnalar giibi takmıyorum sanırım 30 ile kapatıcam ben inşallah doğumdan sonra kolaylıkla verebılırım nedıyeyım
düşün ben senın suankı kılonla hamıle kalmıstım
ben nstye hıc gırmedım daha nasıl bısey o makıne yaaçok merak edıyorum

selam kizlar naislsinizz coktan beri takip edemiyorum
6 aylik bebegim var son durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…