- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.941
canbonummmmmmmmmmmmmmmnasılsın teyzosumlaaa
şekerimmmmmm ne sana ne de teyzoşuma kıyamam kiiiiiii... ama sen yine de dikkat et bak tmm mı
iyiyizzz çok şükür kuzummm.. napalım... tatil başlıyorr... dinleneyimmmm artık birazz.. bacaklarım ağrımaya başlıyor yavaş yavaş... arada da gece krampla uyanıyorum
mesai bitti kızçem kaçıyorum benn... öptüm çokkkkkkk
slmmm kızlarrrnasılsınızzzz
hayalotum daha gelmemiş doktordan galiba bügün randevusu vardı yalnış hatırlamıyorsam:26::44:
slm canım ben hala hastayım yarın da öğretmenler günü konserimiz var müzik öğretmenleri olarak birşeyler hazırladık bakalım birde solo türkü söylüycem nasip olursa bu halde biraz zorlancam gibi inşallah yarına kadar tamamen iyileşirim...
slmmm kızlarrrnasılsınızzzz
hayalotum daha gelmemiş doktordan galiba bügün randevusu vardı yalnış hatırlamıyorsam:26::44:
biz geldikkk
öncelikle çocumun yüzünü hiç göremedikelleriyle suratını kapamıştı doktor ne yaptıysa indirmedi sıpa ellerini
ama kalın dudakları var dedi çeneside ufak biraz sivri dedi
pipisi daha düşmemiş dedi ne anlama geliyor anlamadım o ara sormakta aklıma gelmedi valla
sonra kilosu 2 kilo 264 gr
boyuda 47 cm dedi
çocumm hemen hemen şuan 34 haftalık gözüküyormuş
bende 2 kilo daha alarak toplamda 20 kilo almış bulunmaktayımama vallahi bu sefre hiç üzülmedim çünkü sadece 2 kilocuk almışım normlade biliyosunuz her ay 5-6 kilo alarak geldim bu aya kadar.
bebeğin suyu falan herşeyi normalmiş yalnız yeri çok daralmış bundan sonra 15 günde bir gelceksin dedi 15 gün sonra 10 güne düşürcem haberin olsun doğum yaklaşıyor dedi.
bebeğin ayakları yukarda idi göğüs kafesimde ama dönüp dönmemesiyle ilgili bir şey söylemedi.
işte böyle benimde tansiyonum yüksek çıktı bu sefer15 gün boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçücem ona göre bakılcak gidişata göre 14-9 u geçerse hastaneye gıdıcekmısım.
çok kilo aldığım için yüksek tansiyona sebep olabilirmiş.
işte bizden haberler böyle rabbime şükürler olsunkii şuanlık herşey yolunda teyzeleriii
ay maşallah hayalotum iyi beslemişin bizim paşayı sen
2.264 gr allah nazarlardan saklasın iri bir bebek doğuracaksın boyuda baya uzamış bizim ki kısa ve zayıf kaldı yakarnın çok setr oluyor mu benim ki oluyor buda erken doğum olabilme riskiymiş galiba bebek kasılıyormuş içerde ...ne güzel herşeyi normalmiş şükürler olsun rabbim sağlıkla kolay doğurmayı nasp eder inşallah yürüşleri ne yaptın canım yürüyormusun hala ?
kızçem evet çok şükür birazcık önde ama senınkısı zayıf değilki kuzumseninkiside normal boyu posu bak altta çizelgeden takip et yada netten gir bak normal değerlerde seninkiside
sen bana bakma ben çok yediğimden çocuk napsın boşa gitmesin diye oda götürüyordur
birde yemeklerden sonra hep sol tarafıma yatıyorum nette okumuştum bebek kolay besleniyormuş ozaman..
benim karnımda sert bana göre ama doktor eliyle bakmadı yalnız ben geceler çok sancılanıyorum kızçem.sanırım yalancı sancı dedikleri bu olsa gerek.
mesela otururken oturduğum yerden yaa yattığım yerden zıplıyorum ağlıyasım geliyor bazen
özellikle bu şekil vajinamda bire kasıklarımda oluyor bu durum:44:
doktora söyledim doğum çok uzağında değil bebeğin suyu normal ama yeri daralmış dedi şimdilik 2 hafta sonra gel sonra duruma göre 10 güne dönücem dedi:26:amin inşallah kolay doğumlarımız olur canbonumbu arada bu ay fazla düzenli olarak yürüyüş yapamadım ama çok gezdim dışarlarda malum alışveriş falan için birde ev inşaattı temizlik yaptım sürekli bu ay düzenli yürüyüş yapmam gerek.çünkü oturmalarda ve kalkışlarda rahmim batıyor artık belki yürürsem esnekleşir bilmiyorum.yanlız doktor bol su iç dedi bu ay diğer aylar hiç dememişti sende iç bol bol
içerim canım suyu eksik etmeyelim yanımızdan o zaman ...eee artık bundan sonra bizim doğumlar her an olabilir alppin 35. haftasında doğum yapmıştı ya suyu patlamıştı hayırlısı olsun hakkımızda yok canım benim sancım falan geceleri rahat yatamıyorum yan tarfıma yatıyorum kaburgalarıma ağırlık verdiği için ağrı yapıyor ...hayalotum sen çantanı hazır bulundur kıyafetliri yıka ne olur ne olmaz ben eşime bezini falan alalım diyorum çanta hazırlayacağım 2 ay önceden mi diye dalga geçiyor benimle:26:birde bol bol hurma ye rahmi esnekleştirip doğumu kolaylaştırıyor canım
doğru artık yaklaştık sanırım ngasgım bunlar son kontrolumuz olabılır
çantamı falan herşeyimi aldım ama yıkamadım hiç birşeyi daha istanbulda havalr bozdu yarın güneşli olursa yıkayıp bi çanta yapayım bende dursun kenarda.
benim tek eksiğim kendi eşyalarım pijamam falan hiçbireyim yokeşime dedim haftaya diyo artık bebek hazır olsun bari
ben bez aldım 1 paket 2 numara 1 pakette 3 numara molfıx aldım hani doğumdan sonra elim sıkışır yedekledim öyle doğuma kadarda 3 numaradan alcam 1 paket d aha .
sonra artık kiloya göre hareket ederim.
birde herhafta ıslak mendil aldım alışveriş yaparken 10 paket falan oldu stokta
hurma yıyeyım bende sevıyorumda zatenbirde sol tarafına yat hep ozaman kan akışı da kolay oluyormuş ..
bende sırt üstü yatamıyorum belden dolayı zaten buyuzden kkdada oturamıyorum artık bılıyorsun benım ağrıları..çok zor bel ağrısı valla .dıkkat et balım ya..
brake
kızçem nekadar uzun zaman geçmiş yaaa
çok sevındım senı gorduğumeee
nasılsın ıyımısın maşallah buyutmusun bıle sen bebişi
oyyy hayalotumun kızcelerimin doğumu yaklaşmışşş valla sizden daha cok ben heyecanlıyımm
oyyy hayalotumun kızcelerimin doğumu yaklaşmışşş valla sizden daha cok ben heyecanlıyımm
artık çıksalarda kurtulsam ağrıdan diyorum komşular doğunca da içerde kalsaydı diyeceksin diyorlar ...bebek tozu varmış bebek kıyafetleri için yumuşacık yapıyormuş ama ben hatayda bulabilirmiyim bilmiyorum ...çatlaklarımda arttı bacaklarımda çok kötü oldular ya ...annem almış üç paket falan ıslak mendil artık bende çıkarım alışverişe ...
artık çıksalarda kurtulsam ağrıdan diyorum komşular doğunca da içerde kalsaydı diyeceksin diyorlar ...bebek tozu varmış bebek kıyafetleri için yumuşacık yapıyormuş ama ben hatayda bulabilirmiyim bilmiyorum ...çatlaklarımda arttı bacaklarımda çok kötü oldular ya ...annem almış üç paket falan ıslak mendil artık bende çıkarım alışverişe ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?