Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende öyleyim ngasgım:26:
birde biliyosun benim belim zaten ağrıyordu ağırlaştıkça yerle bir yürüyeceğim artık

şimdilik bende kasık ağrısı yok canım akıntımda normal benim karnımda hafif aşağıda artık az kaldı doğum zamanı yaklaşıyor tek derdm bel ağrım çok fazla bakalım bende yarın gideceğim doktora dönmüş mü dönmemiş mi o zaman anlarız ama dönseler iyi olacak yer dar olduğundan dönemezlerse ileriki haftalarda normal doğum şansımız kalmaz

Son düzenleme:

ay dönsünler ozaman ben yer yüzünden dönemesse dıye daha ınan dusunmedım bıle:18:ben sezeryan olmak ıstemıyorum cunkuhoş bu kiloylada inş normalde dogurabılırım oda ayrı bı mesele tabı
allah yardımcımız olsun kuzum

kızlar merhaba dün kırmızılar geldi hemde grip oldum ölüyorum resmen çok kötüyüm yataktan zor kalktım hazırlanıp birazdan okula gidicem neyse ki dersim az bugün gelip hemen yatarım

ngasgımmmmmmmmmm benim sütüm geliyor yaaa
ayy ağlıycam şimdi:44::44:

hadi yaa bende daha yok süt falan bir ara göğsümün ucunda su gibi bir şey gördüm başkada yok ...hatta bazen sıkıyorum çıkar belki falan diye yok şimdilik canım çok mu geliyor erken değil mi kızçem daha ya :44:

kızlar merhaba dün kırmızılar geldi hemde grip oldum ölüyorum resmen çok kötüyüm yataktan zor kalktım hazırlanıp birazdan okula gidicem neyse ki dersim az bugün gelip hemen yatarım

geçmiş olsun kuzum ya burun tıkanıklığı boğaz ağrısı öldürüyor insanı bende yeni atlatım bol bol su iç canım nane limon yap kendine nefesin açılır rahatlarsın

kuzummmm iiyiyim çok şükür.. yoğunluk devam ediyor.. ya tam arkamda kamera var çok giremiyorum.. ekranımı çekiyor

yakalanmayayım kimseciklere..

bugün ayrıntılı usg için gittik.. çok şükür herşeyimiz normal çıktı.. derin bi ohh çektim... gece ağlaya ağlaya bi hal olmuştum stresten...

sen nasılsın kuzum... teyzoşum nasılll ...

canım sıkkın benim kırmızılar gecikmeli geldi yine ne yapıcam bilemiyorum artık offf offf

datlım benimmmmm.... meleğin gelecek inşallah bitanem ... konuştuğumuz gibi stres en büyük üşmün bizim için... o olunca bebişler gelip yerleşemiyooo

şekerimmm hoşgeldinnnn...

kızçem sabah beyaz badim vardı üstümde gece yatarken temızdı baktım sap sarı leke olmuştu ama aklıma geldı yoktur canım dedim:44:sonra sana yazdığımdada işte ayıptır demesı uç kısmı kaşındı acaba saç falanmı var dedim bi bakayım baktım sarımsı su akıyo bu sefer diğer göğsümüde sıktım ondada aynısı olduşimdi bişey yok durduk yere akan birde henüz beyaz değil daha sapsarı su diyeyim o şekil şuan:26:
ya nasıl oluyor hayalotcum ben 36. haftanın içindeyim ama SIKIYORUM SIKIOYORUM ibşey gelmiyor acaba sütümmü olmayacak .bildiğin sütmü geliyor yani memişlerden

sıkma kuzum ya bende tesadüfen farkettim ama korktum hanette bıraz okudumda baazı kadınlarda oluyormuş sızde yoksa eger sutunuzun olmadığı anlamına gelmiyor yazıyordu:26:şuan bembeyaz değil birde çok değil sıkmıyorum nette sıkmayın oynamayın yazıyor.şimdi tekrar baktımda hala sarı su şeklinde kırık beyaza dönüşüyor gibi

olabiliyormuş demekki canım artık göğüslerde anneliğe hazırlanıyor devam ederse gögüs pedi falan kullanırsın canım

canbonlarımmmmmmmmm
dün odamız geldi ama gardolabımız geri gitti ölçüleri uymadığından.
bugünde annmeler gelicek ziyaret için hastaneye gidicez.
sizler nasılsınız kuzular daha kımse gelmemişş

slmm kızlar bu saate kadar elektrkler yoktu maalesef burda sorun var elektrk konusunda o yüzden gelemedim doktora gittim bende bebeğim 1.860 gr olmuş boyu da 43.5 cm miş ...normal her şeyi dedi doktor plesantam aşağıdaydı ya kanamam olmuştu şuan yeride iyiymiş oda dönmüş dönmeseymiş sezeryan olurmuşum şükür dönmüş normal doğum gözüküyor bebek daha dönmemiş her halde bir şey demedi o konuda artık hayırlısı yine kanım düşük ya ilaclarıda içiyorum ama ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…