Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşallah tam zamanında doğar canım ...benim nst girdiğimde yan yat dedi yan yatınca hareket etmeye başlamıştı hemen sorun olmadı inatçı olacak senin minik galiba canım

evet bende düz yattım ılk oynamadı sonra yan yatırdılar bu seferde benım belımde sorun var belım cok agrıdı oyle oluncada ben bunaldım onunda kalp atımı yavaslamıs.birde eşimde cok bunalttı o sıra benı.
aklı sıra komıklık yapıyor ama ben sınır oldumbu sefer kalp atımı yavşlayınca tekrar meyve suyu ıcırdıler bırazdaha sırt ustu yattımda oynadı sukurbabası kim kuzum inatçı olmaması anormal olurdu zaten

kuzum maşallah size.... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.. sağlıkla al kocağına teyzoşumu inşallah...

doktorun güzel demiş sen doğumu düşünme... hayırlı olan hangisi ise o olsun inşallah...

maalesef o konuda biraz sansızım galiba annem çalışıyor canım hataya gelemem diyor ama yanıma gelirsen izin alır bakarım sana diyor ama kaynanamlar tarafından sorun olurmuş onlar bizde kalsın diyorlarmış ve ben de istemiyorum kaynanamlar olmayınca annemede gidemiyorum bu konuda yalnızım tek başıma bu evi nasıl bu halimle toplayacağım bilmiyorum herkes erken doğum yaparsıniş telaşıyla kendini yorunca diyor tekrdağa gidilip ev kiralanması lazım o evin temizliği var allah yardm etsin bana ne diyeyim artık canım

canım benim.. evde pc var.. ama akşamları işten çok yorgun dönüyorum eve.. artık eskisi gibi değilim yığılıp kalıyorum.. galiba ağırlaşmaya başlıyorum.. gerçi kilomda çok yok ama.. hemen yoruluveriyorum. o yüzden yemekten sonra işleri halledip hemen uzanıyorum koltuğa. evdeki pc masaüstü olduğu için bilgisayar odasına gitmek zor geliyor .. yattığım yerden bakayım dedim ben de...

oyy kuzum kıyamam sana.. ama akışına bırak.. yorma kendini.. olduğu kadar.. dedikleri gibi erken doğar bebişşş Allah yardım eder kuzum.. normal dğum olursa çok rahat edersin doğum sonrası inşallah..

oyy kuzum kıyamam sana.. ama akışına bırak.. yorma kendini.. olduğu kadar.. dedikleri gibi erken doğar bebişşş Allah yardım eder kuzum.. normal dğum olursa çok rahat edersin doğum sonrası inşallah..

inşallah dediğin gibi olur kuzum ya senin minik nasıl bakalım

inşallah dediğin gibi olur kuzum ya senin minik nasıl bakalım

kuzum iyi çok şükür bizim minik.. büyüyor yavaş yavaş... bol bol tekme ve yumruk yiyorum...

midem bulanmaya başladı şekerim benim.. sizde de olmuşmuydu.. 20. haftada başladı.. bir de çok yemek yersem çıkarıyorum

senin bıcırık nasıl datlım.. sıkıntısı yoktur inş..okudum biraz canını yakıyormuş tekmeler ama... sağlıkla kurtul kuzum... al kucağına tüm acılarını ağrılarını unut inş. Rabbim sana da hayalotuma da ve diğer tüm gebelerin yardımcısı olsun.. kolay doğumlar olsun inşallah ..AMİN

canım benim mide bulanma olayı hç olmadı belli olmuyor bazen belki bebeğin saçları falan oluşuyordur o yüzden bulanıların yeni başlamıştır benim bıcırığın şuanlık bir sorunu yok maşallah tekmeleri bazen sert geliyor canımı yakıyor bende bir 11 gün sonra falan giderim doktora kontrole yarın sağlık ocağında kontrolum var tansiyona kiloya kalp atışına falan bakılcak sen yaptırıyor musun aşılarını falan

Son düzenleme:
slm gençler kendini genç hissedenler ayy kızlar nasılsınız ne alemdesiniz yahu görüşemiyoruz kışta geldi karda yağdı daha gelen giden yok geln artık hep beraber iki dedik kodunun belini kıralım

Son düzenleme:

canım tetanozun ilkini yaptırdım.. ikincisi 25 aralıktaymış.. başka aşı var mı yapılacak :44::44::44: beni kontrole çağırmıyorlar hiç.. hemşire arıyor.. hastane sonuçlarımı not ediyor...

canım tetanozun ilkini yaptırdım.. ikincisi 25 aralıktaymış.. başka aşı var mı yapılacak :44::44::44: beni kontrole çağırmıyorlar hiç.. hemşire arıyor.. hastane sonuçlarımı not ediyor...

üçüncü aşını doğumdan sonra olacaksın canım benide telefonla arıyor hatırlatmak için sorun yok yani canım

hu huuu ben geldimmmm nasılsınız kızceler gecmıse bakamadım neler yapıyosunuz sımdı kaynanm gelır bakamıcam gecmıse malesef

hu huuu ben geldimmmm nasılsınız kızceler gecmıse bakamadım neler yapıyosunuz sımdı kaynanm gelır bakamıcam gecmıse malesef

sermescıııım nerelerdesın sen kuzum :) merak ettım senı hıc goremedım topıklerde.ıyımısın canımcım? neler yapıyorsun gelışme var mı?

ahaaaaaaaa hilaaaaaaaaaaaal ben burdayıııııııııım :)

vaaay sebusum senden mı burdaydın :)))) anaaam fırtcıktı gıbısın heryerdesın yavru kusum ....sermesde benım ılk tanıstıgım arkadaslardan bayadır gormuyordum onu bır selam vereyım dedım.sen ne yapıyon burda kızım yavvv.......

cnm bayağa az kalmış seninde doğuma.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.1 ay sonra bebişinin kokusunu çekicen içine.ne güzel bitti artık sona yaklaştınız.bizim daha çok var.

bu 2. denememiz gecen ay ovulasyon gününü kendim tespit edip birlikte olduk ama olmadı bu ay dr cıktım 2- 6 gittiğimde daha çatlamamıştı dün tekrar çağırdı dün gittiğimde yumurta çatlamış dedi pazar günüde birlikte olduk inşallah hamile kalmışımdır ilk hamilelğimde kalp atışları gelmemişti 7. hafta alınmıştı reglme 10 gün var daha günler geçmek bilmeyecek rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla sizce hamile kalmışmıyımdır

sermescıııım nerelerdesın sen kuzum :) merak ettım senı hıc goremedım topıklerde.ıyımısın canımcım? neler yapıyorsun gelışme var mı?

canım yaaa buralardayım asıl sen nerelerdesin gelişmeler şöyle canım eşim ameliyat olcak galıba varikosel ilk gittiginde bişe yoktu şimdi yeni başlangıc bakalım artık artık daha bellı degıl ne zaman ve nerde olacagı yarın bellı olcak ınsallah napacagımız sen napıyosun sen de var mı bi gelişme

canım ilk denemendemi hamile kalmıştın hayırlısı boyleymıs demekkı bak yıne sen dogal yolla kalabılmıssın masallah bızde 2 senede oda yok malesef kaç yıllık evlısın cok stres yapma ınsallah tutunmustur bebişin seninledir

aaa nerden cıktı sımdı bu varıkosel ya.evet hatırladıgım kadarıyla eşını ıkna etmeye calısıyordun doktora gıtmek ıcın sonunda basardın galıba :) hayırlısı olsun canım ayrıca gecmıs olsun. olsun tabıkı saglıklı spermler ve gebelık ıcın bu amelıyat gereklı benım arkadasımın esındede cıkmıstı bu varıkosel o da oldu amelıyat olmazsa doktor baya olumsuz seyler soylemıstı.
bende bır gelısme yok bır kac aydır sallıyorum gıdıyor. kafayı takınca cok kotu oluyorum o yuzden zamanda akısına bırakıyorum. ınofolıc'e basladım gebelıkı kolaylastırıyormus doktorum oyle dedı bakalım zaman neler gosterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…