- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.141
inşallah tam zamanında doğar canım ...benim nst girdiğimde yan yat dedi yan yatınca hareket etmeye başlamıştı hemen sorun olmadı inatçı olacak senin minik galiba canım
kızçelrirmmm biz geldikkk
malumunuz bugün görüş günümüzdü
ahh bu bizim bibiliye büyüdükçe bi haller oldu 2 dir suratını saklıyor bu çucukdeli ediyor beni bugünde parmağını emiyordu yavrum yandan görebildik azcıkın yanaklarımız tombık tombık duruyodu kuzumun
bu sefer 2550 cıktı bu cucuk.2 haftada sadece 250 gram kadar almış az geldi bana.ama 2 cm uzamış.doktor boyu ve kilosu gayet iyi dedi.1 hafta önde gidiyor şuan yine.boyumuzda 49 buçuk cm civarı 50 cm tam olmamışız
boyumuz çok güzel uzun olcak bu cucuk dedi
nst ye girdim sonrasındabelim koptu yatarken eşek sıpası hiç hareket etmedi ya..doktor odasına kadar tepınen cocuktan nstde eser kalmadı nasıl sinir oldum anlatamam hemşireler bile dedi işte bi inatçı bebek daha dediler
çikolat yedim yatarken meyve suyu içirdiler yok anam40 dakka kalmışımdır sadece 2 kez tekme attı eşek
yan yatıncada kalp atımı yavaşladı hemşire dedi bu bize oyun oynuyorsonra aletleri çıkarınca yine başladı oynamaya hemşirede güldü doğal olarak sen bi doğda ozaman görüşcez küçük bey dedi sonrasında doktora gösterdik tekrar sorun yok gayet güzel şuanlık dedi..
ben bebeğin başını sordum seninki çoktan döndü dedi.biz seninle korkma diye doğumu hiç konuşmadık dedi.şuanlık normal gözüküyor dedi.çatıya bakmadık ama normalmi istiyorsun dedi.evet ama kendime güvenemiyorum dedim.oda dediki hiç bir zaman normal yaparım ederim deme.kendine çok güvenirsen doğuramassın dedi.böylesi daha iyi deditamam ozaman dedim bende
bu arada kilo kısmına hiç girmiyorum80 kilo olmuşum sanırım 85 ile kapatırım
napıyım ya bu 2 hafta hiç oturmadığım halde kilo almışım anlamadım hiç bişeyneyse işte doğum aralık sonuna kaydı bu arada.ocak ayını kafandan sil dedi bana .aralık gibi olur şekle bakılırsa dedi.bende istemeyerek gülümsedim tabi işte böyle kızçelrim çok şükür bir sorunumuz yok ama.bu arada sancılarımı söyledim oda dediki olması gayet doğal bebeğin kafası sen kendini yordukça baskı yapıyor dedi rahme.doğuma hazırlık başlamış içerde dedi.çok yorma kendini dedi.
doğum fiyatlarını konuştuk odalarını gezdik
normal 1000 sezeryan 1450
küçük oda ile büyük oda arasında 75 tl fark varmış.
fotoğrafçı 350,450 birde 600 tllik paket var ben 600 seçicem sanırım:26:
birde oda süslemeleri var onlarda 220den başlıyor 1000 tlye kadar var değişiyor ama ben oda süğslemeyi yaptırmayı düşünmüyorum.kendim alıcam süslemelerimi kısmetse
işte bizden haberler böyle kızçelerimmmyarında babamlar gelicek oyuzden çıkıyorum şimdi temizlik yapmam gerek ve akşama yemek yarına market alışverişi çokk işim var anlıycanızz sizi seviyorummm
anladım bıtanem ama vardır onaddaa bı hayır sen hayırlısıyla bı dogumunu yapta.napcaksın pekı annenler gelebılcekmı eger hatayda olursan dogumda nasıl olucak.:26:yada eşin izin verirse annenlere gecsende ıstanbulda dusunsen dogumu olmazmı:26:
kızçem tablet yerine keşke pc alaydınız tabletten zor oluyor cunkubeklıyoruz senı burda
kuzum gecmıs olsun vardır bundada bı hayırsınavlarınıda gecersın ıns
dene bakalım kuzum kesinlikle değilde olur ama canbonum yeterkı rabım ol desın
oynadı kuzum oynadı kapının önünde rezil olmuştum herkeeseama rabbım herkese nasıp eylesın hazırlıklar bıttı sayılır ufak tefek eksıklerımız kaldı cok sukur onlarıda doguma kadar tamamlarız ıns beste kızçem nasılsın gunler nasıl gecyor maddı durumları yoluna koyabıldınızmı canım
maalesef o konuda biraz sansızım galiba annem çalışıyor canım hataya gelemem diyor ama yanıma gelirsen izin alır bakarım sana diyor ama kaynanamlar tarafından sorun olurmuş onlar bizde kalsın diyorlarmış ve ben de istemiyorum kaynanamlar olmayınca annemede gidemiyorum bu konuda yalnızım tek başıma bu evi nasıl bu halimle toplayacağım bilmiyorum herkes erken doğum yaparsıniş telaşıyla kendini yorunca diyor tekrdağa gidilip ev kiralanması lazım o evin temizliği var allah yardm etsin bana ne diyeyim artık canım
oyy kuzum kıyamam sana.. ama akışına bırak.. yorma kendini.. olduğu kadar.. dedikleri gibi erken doğar bebişşşAllah yardım eder kuzum.. normal dğum olursa çok rahat edersin doğum sonrası inşallah..
inşallah dediğin gibi olur kuzum ya senin minik nasıl bakalım
kuzum iyi çok şükür bizim minik.. büyüyor yavaş yavaş... bol bol tekme ve yumruk yiyorum...
midem bulanmaya başladı şekerim benim.. sizde de olmuşmuydu.. 20. haftada başladı.. bir de çok yemek yersem çıkarıyorum
senin bıcırık nasıl datlım.. sıkıntısı yoktur inş..okudum biraz canını yakıyormuş tekmeler ama... sağlıkla kurtul kuzum... al kucağına tüm acılarını ağrılarını unut inş. Rabbim sana da hayalotuma da ve diğer tüm gebelerin yardımcısı olsun.. kolay doğumlar olsun inşallah ..AMİN
canım benim mide bulanma olayı hç olmadı belli olmuyor bazen belki bebeğin saçları falan oluşuyordur o yüzden bulanıların yeni başlamıştır benim bıcırığın şuanlık bir sorunu yok maşallah tekmeleri bazen sert geliyor canımı yakıyor bende bir 11 gün sonra falan giderim doktora kontrole yarın sağlık ocağında kontrolum var tansiyona kiloya kalp atışına falan bakılcak sen yaptırıyor musun aşılarını falan
canım tetanozun ilkini yaptırdım.. ikincisi 25 aralıktaymış.. başka aşı var mı yapılacak :44::44::44: beni kontrole çağırmıyorlar hiç.. hemşire arıyor.. hastane sonuçlarımı not ediyor...
hu huuu ben geldimmmmnasılsınız kızceler gecmıse bakamadım neler yapıyosunuz sımdı kaynanm gelır bakamıcam gecmıse malesef
ahaaaaaaaa hilaaaaaaaaaaaal ben burdayıııııııııım :)
kızçelrirmmm biz geldikkk
malumunuz bugün görüş günümüzdü
ahh bu bizim bibiliye büyüdükçe bi haller oldu 2 dir suratını saklıyor bu çucukdeli ediyor beni bugünde parmağını emiyordu yavrum yandan görebildik azcıkın yanaklarımız tombık tombık duruyodu kuzumun
bu sefer 2550 cıktı bu cucuk.2 haftada sadece 250 gram kadar almış az geldi bana.ama 2 cm uzamış.doktor boyu ve kilosu gayet iyi dedi.1 hafta önde gidiyor şuan yine.boyumuzda 49 buçuk cm civarı 50 cm tam olmamışız
boyumuz çok güzel uzun olcak bu cucuk dedi
nst ye girdim sonrasındabelim koptu yatarken eşek sıpası hiç hareket etmedi ya..doktor odasına kadar tepınen cocuktan nstde eser kalmadı nasıl sinir oldum anlatamam hemşireler bile dedi işte bi inatçı bebek daha dediler
çikolat yedim yatarken meyve suyu içirdiler yok anam40 dakka kalmışımdır sadece 2 kez tekme attı eşek
yan yatıncada kalp atımı yavaşladı hemşire dedi bu bize oyun oynuyorsonra aletleri çıkarınca yine başladı oynamaya hemşirede güldü doğal olarak sen bi doğda ozaman görüşcez küçük bey dedi sonrasında doktora gösterdik tekrar sorun yok gayet güzel şuanlık dedi..
ben bebeğin başını sordum seninki çoktan döndü dedi.biz seninle korkma diye doğumu hiç konuşmadık dedi.şuanlık normal gözüküyor dedi.çatıya bakmadık ama normalmi istiyorsun dedi.evet ama kendime güvenemiyorum dedim.oda dediki hiç bir zaman normal yaparım ederim deme.kendine çok güvenirsen doğuramassın dedi.böylesi daha iyi deditamam ozaman dedim bende
bu arada kilo kısmına hiç girmiyorum80 kilo olmuşum sanırım 85 ile kapatırım
napıyım ya bu 2 hafta hiç oturmadığım halde kilo almışım anlamadım hiç bişeyneyse işte doğum aralık sonuna kaydı bu arada.ocak ayını kafandan sil dedi bana .aralık gibi olur şekle bakılırsa dedi.bende istemeyerek gülümsedim tabi işte böyle kızçelrim çok şükür bir sorunumuz yok ama.bu arada sancılarımı söyledim oda dediki olması gayet doğal bebeğin kafası sen kendini yordukça baskı yapıyor dedi rahme.doğuma hazırlık başlamış içerde dedi.çok yorma kendini dedi.
doğum fiyatlarını konuştuk odalarını gezdik
normal 1000 sezeryan 1450
küçük oda ile büyük oda arasında 75 tl fark varmış.
fotoğrafçı 350,450 birde 600 tllik paket var ben 600 seçicem sanırım:26:
birde oda süslemeleri var onlarda 220den başlıyor 1000 tlye kadar var değişiyor ama ben oda süğslemeyi yaptırmayı düşünmüyorum.kendim alıcam süslemelerimi kısmetse
işte bizden haberler böyle kızçelerimmmyarında babamlar gelicek oyuzden çıkıyorum şimdi temizlik yapmam gerek ve akşama yemek yarına market alışverişi çokk işim var anlıycanızz sizi seviyorummm
sermescıııım nerelerdesın sen kuzum :) merak ettım senı hıc goremedım topıklerde.ıyımısın canımcım? neler yapıyorsun gelışme var mı?
bu 2. denememiz gecen ay ovulasyon gününü kendim tespit edip birlikte olduk ama olmadı bu ay dr cıktım 2- 6 gittiğimde daha çatlamamıştı dün tekrar çağırdı dün gittiğimde yumurta çatlamış dedi pazar günüde birlikte oldukinşallah hamile kalmışımdır ilk hamilelğimde kalp atışları gelmemişti 7. hafta alınmıştı reglme 10 gün var daha günler geçmek bilmeyecek rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla sizce hamile kalmışmıyımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?