- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.581
ayy ne bilim hepsimiçalışmalara başladı anlamadım kiii.hemnerde bizim kaçakhayalll
off kızlar tüp bebek bölümünde bir yaşanmışlık okudum..çok fena oldum..ya ne zor sınavlar varRabbim yaşatmasın..bu günekadar duyduklarımın en acıklısıydı..off çokfena oldum..ağlayamıyorum da eşim görecek diye
bende bilmiyom onu
gelir herhald kimbilir nerde bu kızçe
çokk çok zor cnm tüp bebek , olmayca olmuyo isteben yaşadım, biz 3 kez denedik olmadı maalesef 1. sinde hiçbisey bilmediğinin sıkıntısını yaşıyosun gidip geliyosun, ilaçlar vs. 2. sinde bildiğinin stresini yaşıyosun.. 3. sünde ise ilk ikisinde olmamıstı smdi bunda ne yapacaklar acaba deyip onun stresi valla , normal hamile kalıpta çocuğuna öle ilgisizi davranıyolar ya, acıyorum o çocuklara, tabi diyorum içimden bedava bulmuşsunuz; birde olamadığının sıkıntısını çekmemişsin, öle davranırsın tabi , sokakat fln görüyorum ağlayıtolar neler diyolar çocuklarına üzlüyorum yani, çok parayla , ev - araba hersey alabilirsin, ama paranın alamadığı bitek çocuk
çokk çok zor cnm tüp bebek , olmayca olmuyo isteben yaşadım, biz 3 kez denedik olmadı maalesef 1. sinde hiçbisey bilmediğinin sıkıntısını yaşıyosun gidip geliyosun, ilaçlar vs. 2. sinde bildiğinin stresini yaşıyosun.. 3. sünde ise ilk ikisinde olmamıstı smdi bunda ne yapacaklar acaba deyip onun stresi valla , normal hamile kalıpta çocuğuna öle ilgisizi davranıyolar ya, acıyorum o çocuklara, tabi diyorum içimden bedava bulmuşsunuz; birde olamadığının sıkıntısını çekmemişsin, öle davranırsın tabi , sokakat fln görüyorum ağlayıtolar neler diyolar çocuklarına üzlüyorum yani, çok parayla , ev - araba hersey alabilirsin, ama paranın alamadığı bitek çocuk
umudum tüp bebek devresıne gelırken doktormu yonlendırıyor artık
evt cnm.. o son çare olarak bakılıyor tedavide
evetttttttt
bugün doktorda soyledı yanındakı yardımcısıyla konusuyodu cocuguyla kontrole gelmıs cocuga vurmus kadın.doktorumda ana soyluyodu bak sen neler cekıyosun bebek ıcın kadının yaptıgına bak dıye .olmaz boyle anneler ya elbettekı terbıye verırken kızacaksın bagıracaksın ama dovmek vurmak nıyedır anlamıs degılım
amann kızlar bizim bir alt komşu varr.düşman başına öyle anne..zavallı çocuğa psikolojik eziyet yapıyo valla hiç anneliği haketmiyo..insanın sinirini bozuyo..off dövesim var onu valla
Bennn geldimmmmmmmmmmm, ayyyy çok özledim hepiniziiiçoook heyecanlıyım, hamiş var mı hamiişşşşş
Hayalotumm, canım benim yaaanaber nasılsın bitanemmmmm
iyi olmaya çalışıyorum tatlım yok bi sorun
sen nasılsın nasıl gectı tatılın
bu arada sıkı dur
aybısh hamile okudunmu geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?