Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çokk çok zor cnm tüp bebek , olmayca olmuyo iste ben yaşadım, biz 3 kez denedik olmadı maalesef 1. sinde hiçbisey bilmediğinin sıkıntısını yaşıyosun gidip geliyosun, ilaçlar vs. 2. sinde bildiğinin stresini yaşıyosun.. 3. sünde ise ilk ikisinde olmamıstı smdi bunda ne yapacaklar acaba deyip onun stresi valla , normal hamile kalıpta çocuğuna öle ilgisizi davranıyolar ya, acıyorum o çocuklara, tabi diyorum içimden bedava bulmuşsunuz; birde olamadığının sıkıntısını çekmemişsin, öle davranırsın tabi , sokakat fln görüyorum ağlayıtolar neler diyolar çocuklarına üzlüyorum yani, çok parayla , ev - araba hersey alabilirsin, ama paranın alamadığı bitek çocuk

bugün doktorda soyledı yanındakı yardımcısıyla konusuyodu cocuguyla kontrole gelmıs cocuga vurmus kadın.doktorumda ana soyluyodu bak sen neler cekıyosun bebek ıcın kadının yaptıgına bak dıye .olmaz boyle anneler ya elbettekı terbıye verırken kızacaksın bagıracaksın ama dovmek vurmak nıyedır anlamıs degılım

umudum tüp bebek devresıne gelırken doktormu yonlendırıyor artık

amann kızlar bizim bir alt komşu varr.düşman başına öyle anne..zavallı çocuğa psikolojik eziyet yapıyo valla hiç anneliği haketmiyo..insanın sinirini bozuyo..off dövesim var onu valla

amann kızlar bizim bir alt komşu varr.düşman başına öyle anne..zavallı çocuğa psikolojik eziyet yapıyo valla hiç anneliği haketmiyo..insanın sinirini bozuyo..off dövesim var onu valla

valla ben bu yaşıma kadar ne anamdan ne babamdan bır tokat yemıslıgım yok .babam kızınca bı eşeksıpası der kaşlarını çatardı hemen yatağa
ama annem çok bağırır yakadan tutar bır guzel sarsardı ama vurmazdıkadını sankı bır anda elektrık çarpıyodu ya
şimdi ben yaşamadığım bişeyi çocuğuma nıye uygulayayım
yada yaşamıs olsam insan ders almalı bence kendı cocuguna yapmaz
bende uyuz oluyorum boyle ınsanlara

Bennn geldimmmmmmmmmmm, ayyyy çok özledim hepiniziii çoook heyecanlıyım, hamiş var mı hamiişşşşş

iyi olmaya çalışıyorum tatlım yok bi sorun
sen nasılsın nasıl gectı tatılın
bu arada sıkı dur
aybısh hamile okudunmu geçmişi

Valla hiç bişey anlamaım tatilden, bi annemlerde bi kayınvalidemlerdeee derken bitti zatenn yine de güzeldiii ayyyyy aybish hamile miiii, Allahımmmmmmmmmmmm nasıl sevindim yaaa ya geçmişe acele acele dönmeye çalışıyorum ama bulamadım 6 gün oldu ben girmeyeli, kaynatmışsınız maşalaaaahhhh sende durumlar nasıl, yasminle aran nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…