- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.601
:)))))))))))))))
Ben geldim bitaneeemmm, ayy çoook özledim wallaaNasılsın sümeyyeeemm
Canim iyi yolculuklar iyi bayramlar anneciginin benim yerimede ellerinden op yolunuzu acik olsunn
medcezirim güle güle gidin
yinede arada bi ses vermeye calis
Valla hiç bişey anlamaım tatilden, bi annemlerde bi kayınvalidemlerdeee derken bitti zatennyine de güzeldiii ayyyyy aybish hamile miiii, Allahımmmmmmmmmmmm nasıl sevindim yaaa ya geçmişe acele acele dönmeye çalışıyorum ama bulamadım 6 gün oldu ben girmeyeli, kaynatmışsınız maşalaaaahhhh sende durumlar nasıl, yasminle aran nasıl
Hosgeldn ya iyim cnm annemdeydim dewamli adet olmustum banyo yaptm calismalar var iste:)
canım aybıshın yorumu 3 4 sayfa hemen oncesınde
bende yasmın ne kullandım ne kullanmadım dıyım
3 gun once tekrar adet oldum bugun doktordan geldım kıstler yapmıs yasmınde tetıklemıs saolsun ilac degıstırdı ıste daha yuksek doz verdı.sagdakı ufaklar gıtmıs bu kanamada soldakı kıstım dahada bı buyumus.mutlaka kullanıyosun dedı
inşallah onumuzdekı ay çatlatma ıgnesıne baslıcak ben ınanıyorum sende ınan busefer dedı bakalım hayırlısı
yani anlıcagın bugun doktorum bayagı bır gaz verdı aralık için rabbım nasıp ederse olcak busefer ınsallah
Demek çalışmalar başladıııı, hadi bakalımmm cümleten kolay gelsin o zamanBiz de bugün itibariyle başlıyoruuuuzzzzzz, kim tutar biziiiiiiiiiiiii
Hadi kolay gele:) bu ay kafaya takmicam yumurtlama falan takip etmicem iki gunde bi iliski harici bisey yapmicam valla karar aldim:44::44:
Demek çalışmalar başladıııı, hadi bakalımmm cümleten kolay gelsin o zamanBiz de bugün itibariyle başlıyoruuuuzzzzzz, kim tutar biziiiiiiiiiiiii
sümeyyem hoşgeldin canım
meddcezirim ya nette bı sorun var ikide bır düşüyorum ya
kız bak sen bu kasımda hamile kalacan işte okadar
Hadi hayırlısı o zamna, aslında en güzelini yapıyosun.. Burda çok okudum kafaya takmayıp rahat olduktan sonra hamile kalanı.. Ben netten ovulasyon testi istedim ama hala kargoya bile verilmemiş.. Buraya gelene kadar yumurtlarım büyük ihtimallee
Hadi hayırlısı o zamna, aslında en güzelini yapıyosun.. Burda çok okudum kafaya takmayıp rahat olduktan sonra hamile kalanı.. Ben netten ovulasyon testi istedim ama hala kargoya bile verilmemiş.. Buraya gelene kadar yumurtlarım büyük ihtimallee
Benim de oluyo arada canım ya, yoğunluktan sanırımmmeeee anlat bakalım başka ne var ne yok
Benim de oluyo arada canım ya, yoğunluktan sanırımmmeeee anlat bakalım başka ne var ne yok
sümeyyem hoşgeldin canım
meddcezirim ya nette bı sorun var ikide bır düşüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?