Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım aybıshın yorumu 3 4 sayfa hemen oncesınde
bende yasmın ne kullandım ne kullanmadım dıyım
3 gun once tekrar adet oldum bugun doktordan geldım kıstler yapmıs yasmınde tetıklemıs saolsun ilac degıstırdı ıste daha yuksek doz verdı.sagdakı ufaklar gıtmıs bu kanamada soldakı kıstım dahada bı buyumus.mutlaka kullanıyosun dedı
inşallah onumuzdekı ay çatlatma ıgnesıne baslıcak ben ınanıyorum sende ınan busefer dedı bakalım hayırlısı
yani anlıcagın bugun doktorum bayagı bır gaz verdı aralık için rabbım nasıp ederse olcak busefer ınsallah

Hosgeldn ya iyim cnm annemdeydim dewamli adet olmustum banyo yaptm calismalar var iste:)

Demek çalışmalar başladıııı, hadi bakalımmm cümleten kolay gelsin o zaman Biz de bugün itibariyle başlıyoruuuuzzzzzz, kim tutar biziiiiiiiiiiiii

Hadi bakalım inşş bitanemmm sen ilaçlarını düzenli kullan, kistleri de çıkar aklından hayırlısı ile bebişin gelecek bitanemmmm.. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi Rabbime kalmış

Demek çalışmalar başladıııı, hadi bakalımmm cümleten kolay gelsin o zaman Biz de bugün itibariyle başlıyoruuuuzzzzzz, kim tutar biziiiiiiiiiiiii

Hadi kolay gele:) bu ay kafaya takmicam yumurtlama falan takip etmicem iki gunde bi iliski harici bisey yapmicam valla karar aldim:44::44:

Hadi kolay gele:) bu ay kafaya takmicam yumurtlama falan takip etmicem iki gunde bi iliski harici bisey yapmicam valla karar aldim:44::44:

Hadi hayırlısı o zamna, aslında en güzelini yapıyosun.. Burda çok okudum kafaya takmayıp rahat olduktan sonra hamile kalanı.. Ben netten ovulasyon testi istedim ama hala kargoya bile verilmemiş.. Buraya gelene kadar yumurtlarım büyük ihtimallee

canım hangi marka aldın.markalar önemlimi bunda bende alım yedekte
üzülme tatlım buzamana kadar ovu testi mı varmış alalaalatakma kafana

Ben hamile kaldigim aylar stres yapmadigim icin hamile oldum farkettm ben ya

Ben hamile kaldigim aylar stres yapmadigim icin hamile oldum farkettm ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…