- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.621
yine kaynatıyoruz kızlar
3 gündür eltimler bizdeydi 2 çocukta varkiiiiii ömre bedel..onların önünde dön dur.. çok yoruldum eşimde işe gitti bugün gececi..bende yalnızım bi bakayım kızlar var mı diye öleeee işte
Hoşgeldin hemşoommNaber nasılsıınn, bebiş nasıll
canım hangi marka aldın.markalar önemlimi bunda bende alım yedekte
üzülme tatlım buzamana kadar ovu testi mı varmış alalaalatakma kafana
nasılsın canım
iiim canım sen nasılsın? bebişte en son iiiydi ayın 7 sinde en erken randevu alabildim o zaman nasılmış görücez
kız çok dönmeseydin ben demiyommu yat dinlen alaala
Ben de iyiyim canım, bayramda memlekete gittik.. Bugün döndük, 6 yıldır gurbetteyim ama hiç alışamadım yaa
Bugün itibariyle de hastalığım bitti, çalışmalara başlıyoruuuzz
Bitanem rose29 arkadaşımız vardı yaa, o geçen ay alıp kullanmıştı ve çok şükür şuan hamileeeBen rose sormuştum laboquick diye bir marka kullanmış ben de aynısını sipariş ettim netten..Ya dediğin gibi eskiden ovulasyon testi mi varmışş, ayy bi de ben üremenin çook yoğun olarak yaşandığı bir yerdeyim.. Kadınlar tavşan misali habire hamile yaff, biz bi taneyi tutturamadık
Ben hamile kaldigim aylar stres yapmadigim icin hamile oldum farkettm ben ya
İyi ne olsn ayni seyler:) sen
:)) desene kazı çalışmaları başlıyor :)) hadi inşallah en kısa sürede olumlu sonuca ulaşırsın
canım ev sahibi onlarda misafir olunca mecbur işte...ay gittilerde öle bi ohhh çektim kii
Aynen öyle vallaaa, inş canımm inşşşşş
Ayy hadi inşş bitanemm, ahh bi de ben yapabilsemmm
Sümeyyemm bu arada memlekette aktara gitmiştim hayıt otu tohumu aldım ama neye yarıyodu unuttum.. Eşime diyorum kii çok faydalıymış, neye dediii tıkandım kaldımmmBiz alalım tohumu da faydasını sümeyyeye sorarım ben dedim bana güldü baya bii
kız ben normalde fıldırak gıbı ortalıkta donerım hıc oturmam pc harıcınde
ama hamılelıkte 7 24 yatıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?