Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

3 gündür eltimler bizdeydi 2 çocukta varkiiiiii ömre bedel..onların önünde dön dur.. çok yoruldum eşimde işe gitti bugün gececi..bende yalnızım bi bakayım kızlar var mı diye öleeee işte

canım hangi marka aldın.markalar önemlimi bunda bende alım yedekte
üzülme tatlım buzamana kadar ovu testi mı varmış alalaalatakma kafana

Bitanem rose29 arkadaşımız vardı yaa, o geçen ay alıp kullanmıştı ve çok şükür şuan hamileee Ben rose sormuştum laboquick diye bir marka kullanmış ben de aynısını sipariş ettim netten..Ya dediğin gibi eskiden ovulasyon testi mi varmışş, ayy bi de ben üremenin çook yoğun olarak yaşandığı bir yerdeyim.. Kadınlar tavşan misali habire hamile yaff, biz bi taneyi tutturamadık

iiim canım sen nasılsın? bebişte en son iiiydi ayın 7 sinde en erken randevu alabildim o zaman nasılmış görücez

Ben de iyiyim canım, bayramda memlekete gittik.. Bugün döndük, 6 yıldır gurbetteyim ama hiç alışamadım yaa
Bugün itibariyle de hastalığım bitti, çalışmalara başlıyoruuuzz

Ben de iyiyim canım, bayramda memlekete gittik.. Bugün döndük, 6 yıldır gurbetteyim ama hiç alışamadım yaa
Bugün itibariyle de hastalığım bitti, çalışmalara başlıyoruuuzz

:)) desene kazı çalışmaları başlıyor :)) hadi inşallah en kısa sürede olumlu sonuca ulaşırsın

benım baktığımda aynı markaymış
inşallah canım sende kalırsın bu ay
benımde cevrem akrabalar suru gıbı doguruverıyo anam ben kıme cekmısım ya

Ben hamile kaldigim aylar stres yapmadigim icin hamile oldum farkettm ben ya

Ayy hadi inşş bitanemm, ahh bi de ben yapabilsemmm
Sümeyyemm bu arada memlekette aktara gitmiştim hayıt otu tohumu aldım ama neye yarıyodu unuttum.. Eşime diyorum kii çok faydalıymış, neye dediii tıkandım kaldımmm Biz alalım tohumu da faydasını sümeyyeye sorarım ben dedim bana güldü baya bii

:)))) hahhaha ya cnm herseye iyi geliyo adet duzensizligine sebepsiz kanamalara prolaktin hormonuna pko olanlara gebelik isteyip de olmayana aklina gelen butun herseyi normal seviyeye getiriyo:) arastir bak aklin durur

kızlaaarr bnm kırmızılar geldi çok şükür çok bekletmedi bu sefer:)perşembe buyuk gun kısmetsebu arada cnm bnm hayt tohumu prolaktını düşürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…