- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.641
benım baktığımda aynı markaymış
inşallah canım sende kalırsın bu ay
benımde cevrem akrabalar suru gıbı doguruverıyo anam ben kıme cekmısım ya
:)))) hahhaha ya cnm herseye iyi geliyo adet duzensizligine sebepsiz kanamalara prolaktin hormonuna pko olanlara gebelik isteyip de olmayana aklina gelen butun herseyi normal seviyeye getiriyo:) arastir bak aklin durur
Tamam caım bakayım netten bi , peki nasıl içeyim bunuu
Bir bardak suya bir cay kasigi tohum koy kaynat 5dk ılık olunca bi dikişte iç bu arada tohumu ögüttürdün mü:)
he anladım doktorun demesı uzerıne yanı.
ya benı bozan bı kadın var demıstım ya oncelerde ozamanlar o demıstı hıc ugrasma gıt tup bebek yaptır dıyede oyuzden sordum
Nerdesinizzzzz yaaaa, çok özledim amaaa
hayalotum, öle herangi birinin demesiyle olmaz ki ama. doktorunun senin ve esinin sonuçları üzerine böyle bir karar alınıyor, ama sen de bi de istersen doktoruna bi danış derim, tüp bebek için bize uygun görürmüsünüz şu aşamada diye. çünkü bizede ilk normal ilaçlar.. yıllar sonra aşılama oda 2-3kez yapıldı. en son hoca dedi tüp bebek öneririm bu sonuçlara göre dediydi. ama sonuç alamadık iste maalesef.. zamanı vakti var demekten baska diyecek birsey kalmıyor o saatten sonra.
hsgeldin med-cezirimmbnde özledim.. ama özledim die ağlamıyorum yani
canım yok ben merak ettim oda oyle deyınce aklımda kaldı .
bu ay gectıkten sonra kıstler gıderse çatlatma iğnesine anca başlıcaz 10 ay geçmiş olucak yanı kasımla bırlıkte daha yenı çatlatma iğnesine geçılcek kısmet olursa.
sence geç bı asamamı .ben bırden kaptırıyorum bırı olmassa dıgerıne gecılcek dıye ama oyle degıl farkındayım sabır gerektıren ısler hayalot aklı işte bi gidip bi geliyo
Hoşbulduk canım, ya ben bi hevesle açtım neti sizi göremeyince üzüldüüümmmm
Kızlaarrr bu arada bizim 5. denememiz değil 7. denememiz olacakk, bunu dr.a gittikten sonra farkettim iyi miii
Kızlaarrr bu arada bizim 5. denememiz değil 7. denememiz olacakk, bunu dr.a gittikten sonra farkettim iyi miii
valla canm , geç bi aşama mı orasını ben bilemem de, yinede dktorunun demesine bağlı hersey
senin işte benim hesaba dondu canım bende 8 diye hesaplarken 16 17 ay cıkmıstı iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?