Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben de iyiyim canım, bayramda memlekete gittik.. Bugün döndük, 6 yıldır gurbetteyim ama hiç alışamadım yaa
Bugün itibariyle de hastalığım bitti, çalışmalara başlıyoruuuzz

cnmm özlemisim yahuu.ama aksam denk gelemedik:-(
benimde calismalar yarın baslıyorrcuma doktora gidicez.esim spermiyogram yaptirdi.sonuclar fena degil.kaan aydos hamilelige engel bi durumu yok dedi.artik sıra bende insallah benimde hersey temiz cıkar.:44:gelsin şu bebisler biran önce

rabbım okuduğunun duaları kabul etsin inşallah gönlündekini hayırlısıyla nasıp etsı tatlım hoşgeldin aramıza

bitanem çok sevındım sonucların temız cıktıgına
inşallah senınkılerde temız cıkar canım

günaydın kızçeleeerrrr... nasılsınız bakimmm benim belimde bir ates var birde bel ağrısı, hayırdır insallah, bebisim olursa masallah

sanada günaydığn cnmmm benimmm nasıl olim, az sıkıntılıyım, atesim var, belim bedenim, fenayım yani, hayırdır insallah
sen nasılsın sekerim

cankuş senın adına cok heyecanlıyım ya .inşallah bu sefer gelir bebeğin
yeni uyandım bende düngece çok yağmur yagdı gokgurultusunden uykusuz kaldım anca uyanabıldım

yaa kızlar ben bisey dicemm.. burada okumustum eğer yanlış anlamadıysam, adet günün normal gününden önce önce olmaya baslarsa hamile kalacağına mı isarettirr ? buna benzer bisi okumustum bu sitede, yada ben mi yanlıs anladım ki ? loorim de biliyo sanırım böyle bisi demisti bana.. yada aranızda bilen var mı bu konuyla ilgili bisi:26:
çünkü, son 3 aydır, adetim hep bigün önce oldum hep bigün önce oldum, hadi bununla kendimi sabitlememem lazım desek, bu okudğum hakkında bilgisi olan desem :)

evet bıtanem bu söz benden cıkmıstı sanırım
bizim tarafta buyukler öyle derler gunun gerıye gelırse bebek yer arıyor derler
hayırlısı olsun busefer yerını bulmustur inşallah bebegın

cankuş senın adına cok heyecanlıyım ya .inşallah bu sefer gelir bebeğin
yeni uyandım bende düngece çok yağmur yagdı gokgurultusunden uykusuz kaldım anca uyanabıldım

kısmet bakalım canım yaaaa ... varsa kısmet, gelir ismet .. hahah desem oldu mu bilemedim simdi
hmm demek gökgürültüsü seni güzellik uykundan uyandırdı , olmadı bak simdi bu, yat sen biz burdayık anacım

Son düzenleme:
evet bıtanem bu söz benden cıkmıstı sanırım
bizim tarafta buyukler öyle derler gunun gerıye gelırse bebek yer arıyor derler
hayırlısı olsun busefer yerını bulmustur inşallah bebegın

aaa inanamıyorumm ciddimisin sen canımm :26:

bende cok ıyıyım canım
nezaman var kontrolun sımdı agrın varmı daha

Allah daha iyi etsin tatlım, az önce doktorumu aradım değerimi söyledim daha çok yeni pazartesi gel keseyi görürüz dedi, pazartesiye kadar sabredicez işte eşimle, çok fena belim ağrıyo bir de sancım var hala ama değer herşeye bu mutlulluk di mi bu smiley deki kadar olacak mı acaba göbeğim bir gün

kısmet bakalım canım yaaaa ... varsa kısmet, gelir ismet .. hahah desem oldu mu bilemedim simdi
hmm demek gökgürültüsü seni güzellik uykundan uyandırdı , olmadı bak simdi bu, yat sen biz burdayık anacım

kız sende ismet mi var gönlünde bakem
sorma tatlım güzelliğim düngece kayıplara karıştı
aaaa kız burda dedıkodular başlamısken hayalot hıc uyurmu
boyle olsam bıle burdayımmmmm

ya artık bilmiyorum ki kısmet diyelim de, son zamanlarda yaşadığım çok dreğisik durumlardan olas gerek geçen ay çok ümitlenmistim ama zamanı değilmis demek ki daha.. Rabbim ins bu sefer uygun gördüyse valla düsüp bayılırım bu habere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…