- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.661
Ben de iyiyim canım, bayramda memlekete gittik.. Bugün döndük, 6 yıldır gurbetteyim ama hiç alışamadım yaa
Bugün itibariyle de hastalığım bitti, çalışmalara başlıyoruuuzz
Hıhh bu konuda da mı benziyoruz bizzzzAllah iyiliğimizi versin ne diyeyim
((( bu ay bende bekleyenlerdenim .... daha adetim e 6 gün var heyecandan olucem ... bu ay bel çektirdim birkac kere meryem süresi okudum zekeriya süresi dilimden düşmedi yumurtlama günlerine uydum ali imran süresi 89. Ayet okudum baya çalıştım yani:)))) hayırlısıyla bekliyorum ins banada nasip olur okuduğum duaları sizde inanarak okuyun .. bu ay çok şey çıktı önüme sebep olarak çok ümitliyim hayirlisi ins hakkımızda ALlah kimseyi evlatla sinamasin amin......
cnmm özlemisim yahuu.ama aksam denk gelemedik:-(
benimde calismalar yarın baslıyorrcuma doktora gidicez.esim spermiyogram yaptirdi.sonuclar fena degil.kaan aydos hamilelige engel bi durumu yok dedi.artik sıra bende insallah benimde hersey temiz cıkar.:44:gelsin şu bebisler biran önce
herkese günaydınnnnnn
umudum aybishım nasılsınız
herkese günaydınnnnnn
umudum aybishım nasılsınız
günaydın kızçeleeerrrr...nasılsınız bakimmm benim belimde bir ates var birde bel ağrısı, hayırdır insallah, bebisim olursa masallah
sanada günaydığn cnmmm benimmmnasıl olim, az sıkıntılıyım, atesim var, belim bedenim, fenayım yani, hayırdır insallah
sen nasılsın sekerim
günaydın hayalotum iyiyim ya sen nasılsın?
günaydın umutum iyiyim. inşallah diyelim tez zamanda olsun
yaa kızlar ben bisey dicemm.. burada okumustum eğer yanlış anlamadıysam, adet günün normal gününden önce önce olmaya baslarsa hamile kalacağına mı isarettirr ? buna benzer bisi okumustum bu sitede, yada ben mi yanlıs anladım ki ? loorim de biliyo sanırım böyle bisi demisti bana.. yada aranızda bilen var mı bu konuyla ilgili bisi:26:
çünkü, son 3 aydır, adetim hep bigün önce oldum hep bigün önce oldum, hadi bununla kendimi sabitlememem lazım desek, bu okudğum hakkında bilgisi olan desem :)
cankuş senın adına cok heyecanlıyım ya .inşallah bu sefer gelir bebeğin
yeni uyandım bende düngece çok yağmur yagdı gokgurultusunden uykusuz kaldımanca uyanabıldım
evet bıtanem bu söz benden cıkmıstı sanırım
bizim tarafta buyukler öyle derler gunun gerıye gelırse bebek yer arıyor derler
hayırlısı olsun busefer yerını bulmustur inşallah bebegın
bende cok ıyıyım canım
nezaman var kontrolun sımdı agrın varmı daha
kısmet bakalım canım yaaaa ... varsa kısmet, gelir ismet .. hahah desem oldu mu bilemedim simdi
hmm demek gökgürültüsü seni güzellik uykundan uyandırdı , olmadı bak simdi bu, yat sen biz burdayık anacım
aybisim sen nasılsın cnm, durumlar nasıl, teyze oluyoruz dimi kesin yanibiliyosun teyze demek anne yarısı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?