Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok sagol canım

Allahım bebgını sag salım kucagına almayı nasıp etsın ben ve benım gıbı gözü yolda olanlarada tez vakıtte saglıklı elı ayagı düzgün ve hayırlı bı evlat nasıp eylesın..aminn

cok saol cnm dualarin icin amin insss cnm ALlahim bir an Önce sizlere nasipp etsin (AMIN) ins guzel haberlerle gelirsin birdakinee
Mutlaka yazz

kızlar ben kacar hadı ıyı geceler

bu arada benım calısmalar bıttı hakkımız hayırlısı olsun dıyorum ve kasımdan umudumu kesıyorum cünkü antıbıotık fln kullandım

yarın grsmek üzere

Kızllaaarrr soğan kürünü kullanan var mııı :44:

yaa medcezirimm, ben yaptım, hani saraçoğlu adet gününe 10gün kala fln die okudum, ben yaptım ama çok ona bağlı kalmadım, hani yapması zor geldiği için arda bir yaptım, 5-6 kere anca yapmışımdır.. esimde keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içtiydi, bilmiyom dün adet günümdü henüz bisey yok,.dün belimde atesli bi ağrı saplanır gibi ağrıyodu, evdede pek bi is yapmadım, hayalotlada konustuk bgün, dedim son 3aydır adetim hep bigün önceye kaymaya basladı dedim, oda bizim büyükler adet geri geriye gelmeye baslarsa bebek tutunmak için yer arıyordur dedi. şuan hiç bi akıntım yok.bakalım bgün ne olcak..
bekliyom öle ne olcam diye yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…