- 20 Kasım 2011
- 387
- 12
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.981
Almanyada neredesin ben Hamburg tayim
BENDE BREMEN CNM aramiza pek birsey yokmussbize 190 KM cnmm sevindimm yalniz degiLIMMM :))))
söyle uyguladim cnm Esim baligi taze aldi dükkandan ve firinda yaptik hergun yedi yaninda Rokayi unutma
hergün yiyecek Rokadan Bal Her sabaH Kahv, yine kahvtida Roka Esimin ark da cocugu olmuyordu sperm leri yavasmis oda
Kuru keci boynuzu yemis 4-5 tane ve suan 1 yasinda bir oglusu varAllahim sabir versin cnm ins sende o cift cizgiyi Görürsün!
DEDIGIM gibi uygula keci bekmezi olmasin cnm KURUSU olsun yani KECI BOYNUZU CNM Rabbim yardimciniz olsun inss dualarim sizinle..!
evet canim yakinizbide yasakhayalimiz var oda berlinden
cok sagol canım
Allahım bebgını sag salım kucagına almayı nasıp etsın ben ve benım gıbı gözü yolda olanlarada tez vakıtte saglıklı elı ayagı düzgün ve hayırlı bı evlat nasıp eylesın..aminn
hii NEDEN yasak cnm ??? anlayamdim orasini :))) yas kac cnm senin bu arada????
yasakhayal diye bi arkadasimiz var oda berlinde dedim canim yasak fln yokben 21 yasindayim sen?
Anladim cnmbende 22 yasindayimmm tanisdigimiza M.oldum bu arada
Bende memnun oldum canimm
canim bir sorum daha olucakti sen ALAMNYADAMI dogdun yoksa Gelinmi geldinnn
Istanbuldan geldim canimm
. Anladimm cnm facebook yada Msn varsa orda devam ede biliriz istersen tabii cnm burda yazismak bana zor geliyorr
hem dertlesmis oluruz ne dersnnnn :))) zorlamis gibi olmimm
kızlar ben kacar hadı ıyı geceler
bu arada benım calısmalar bıttı hakkımız hayırlısı olsun dıyorum ve kasımdan umudumu kesıyorum cünkü antıbıotık fln kullandım
yarın grsmek üzere
- Okey cnm Ekledim tsk ederimmm
hoşbuldum canıımmm.ayy geçmişi okumaktan bugüne yetişemedimm
inşallah ya bı sorun yoktur glsın ama bak nasıl öpücem ben onu
Kızllaaarrr soğan kürünü kullanan var mııı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?