- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.001
Evt canım doğru söylüyosun, risk almayayım en iyisi... Burdaki aktara bi bakayım inşş bulurum poleni
medd cezirim bu sğan suyunun ustunede oturuluyomus canım ama içmek daha etkili olur sanırım .bu arada baktımda gercekten kullananlar hamıle kalmıs bu soganı ya
yumurtaların rahıme tutunmasına yardımcı oluyormus sozde ama hala korkuyorum nedense bu sogandan ben
Kizlar bu ay herkes biseyler yapiyo umutluyum hepinizden haberiniz olsun
günaydın kızlarnasılsınız bakalım
ya bu idrar testi adetin kaç gün gecikmesinden sonra belli oluyo ?
son ki 3 ayım da, hep bigün önce olduydu. smdi bigün öncesi pazartesi oluyodu, yani normala göre salı olmam lazımdı desem yani dün, dün bir bugün iki mi desem bilemedim simdi
canımmm ben regl günümde yaptım idrar testlerini ve pozitif çıktı
hmm birazdan gidip yaptırsam mı acaba :26:
aaaa nedenkineumutcum ben heyecanlandım çok heee
canım bende pkoluyum
önce kan testi yaptır sonrada doktora gıt sokturucu al ıc hemen olursun muhtemelen dogum kontrol verır gebe degılsen bozma morelını hemen
beraber savasırız kıst varsada bu ay
hayırlısı elbet bı zamanı vardır herşeyin
herkese günaydınnnnn
günaydın umudum öncelikle öpücüklerini vereyimde borcum kalmasın
kantesti adete 1 2 önce yaptırsan bıle gebelık varsa cıkar canım
ama ıdrar testı kısıye gore degısır bazılarında adetten once bazılarında adet tarıhı bazılarında adetten bır hafta sonra tatlım .
cnm söktürücü var bende ama bıktım artık bunlardan ya bebişim olsun istiyorum artık. bugün randevu alıcam yarın giderim doktora artık uzun bi tedavi süreci beni bekliyor..... rabbim hayırlısıyla nasip eder inş canım. sen tedavi falan görüyo musun cnm senin bebiş var mı.ben daha önce klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi yaptılar fakat bi sonuç alamadım ondan sonra da dr eşimden sperm testi ve benden rahim filmi istedi fakat ondan sonra gitmedim bıraktım tedaviyi. şimdi de başka dr gitmeyi düşünüyorum o da aynı şeyleri isterse yaptırcaz artık mecburen.benim süreç böyle canım sende paylaşırsan sevinirim
hsgeldin cnm benimhe ver bakim öpücvüklerimi, öle ona var buna yok olmaz, gözümüz kalıyo dimi ama, kedinin ciğere bakması gibi bakıyoz sonra burda
ya bilmiyom artık hazırlanıyom smdi test alıp kendim mi yapsam, yoksa hastanede fln mı bilemedim bize yakın sağlık ocağı var oramı gitsem , yinede illa ki bi doktara görüncem de, kan testi fln :26:
ben senin yerinede olsam biraz daha beklerim umudum varsada garanti olsun ama illa yaptırcaksan gıt saglık ocagına kantestı yaptır
ertesı gune sonuc cıkıyor alırsın.bu arada doktor kac gun gectı dıyor 1 hafta de yoksa yapmayabılır
benim kan testi 2 saate kalmadan çıktı özele gittim ondan mı ilk kez yaptırdım
canım bende 2 yıla yakın bı suredır bebek istıyorum .yaklaşık 10aydırda tedavi goruyorum .ama bu 10 ay içinde hep kistlerle uğraştığımdan yumurtlama takibina başlanamamıştı.oyuzden tam 3 doktor değiştirdim.şimdi 4 aydır 4. doktorumdayım.klomen vs.yumurtalarla ilgılı bır hap kullanamadım henuzagustosda 5 bucuk cmlık kıstım vardı yasmıne devamdı hep.sonra adet oldum allahın işi bir anda kayboldu gıttı kıst bırazdaha buyuseydı amelıyat demıstı oysakı ama cok şükür.daha sonra ağustos 20de adet oldum işte sağlam yumurtam vardı 22mm çalışmalar ama adet yok bir sürü hamilelik belirtileri falan .gıttım bebek yok onun yerıne yıne kıst.meğersem yumurtam olusuyo çatlamadan kıste donuşuyo gecen ay çatlatma iğnesi dedı doktor buyumesi çok guzel dedı.adet sokturuculer yıne ama baktım kıst gıtmemıs ustune buyumus 4mm 2,5 cm olmuş.yani yine d.kontrol hapı.yıne yasmin verdi.busefer istemiyorum dedım yasmin bıktım artık ilacı degıstırdı dozunu yukselttım dedı ginera diye bir d.kontrol verdi yıne.bana guven bu ay yenıcez bu kıstlerı dedı aralıkta çalatma ıgnesıne zamanında baslıcaz dedı ama bılmıyorum böyle işte ...eşim buyuk destekçim çok şükür ço yardımcı oluyor ondan yana hıc bır sıkıntım yok ben kendımı bıraz rahatlatabılsem belkı dıyorum ama oda benım için çok zor gıbı duruyor .bu arada doktor benden eşim için sperm testi falan istemedi hiç benimki dünden razı vermeye ama doktorun demesıne bağlı sanırım .öyle işte hap iç dur başkada birşey yok bende ama keşke sen tedavini bırakmasaydın canım devam et umutlarımızı tuketmek yok .unutma bızden daha beter durumd a olanlar var onlar bukadar heyecanla yenı bır yol ararken bız bukadarcık seyde pes edemeyız çok şükür dıyecz yenı dualarla umutlarla yolumuza devam edıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?