Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Evt canım doğru söylüyosun, risk almayayım en iyisi... Burdaki aktara bi bakayım inşş bulurum poleni

canm benim , risk almayayım diyosun soğar kürü için de, saraçoğlu ve maranki nin bir numaralı tavsiyesi, bende yaptım bakim nolcak.. bana göre, doktorların verdkleri ilaçlar çok mu yararlı oluyo bazen, bi bakıyosun baska traftan zarara uğratmıs seni ? derim ben. hem bu soğan bir numaralı antibiyotik derler.. o saraçoğlunun konusması var nette, bu soğan kürüyle ilgli, diyo ; bunu içerken akıntılarınız çoğalabilir o temizliyor içinizdekni sevinin . bndede akıntım çoğaldı, geçen ay üsütmüstüm, dktara gittim ya hani, verdiği antibiyotiği kullanmadım.o an ki psklojik stresle, ilaç fln göresim gelmedi.bakalım suan beklemedeyim, ne zaman tahlil yapsam bilmiyorum bide çıkar mı sonuç ?

bana göre soğan suyunu göz ardı etmeyin.tmm tadı çok hos gelmiyor insana ama, denemekte fayda var kızlar, yapın yapın

Kizlar bu ay herkes biseyler yapiyo umutluyum hepinizden haberiniz olsun

looricim bütün çalısmalarımızı anlatıcam tek tek, bi sonuç alayım da, bos durmanın hiçbi faydası olmuyo kuzum
Allah'ım yüzümüzü kra çıkarma, şu looricik kuluna karsı mahçup olmıyalım, bu yaptığımız bisilerden
ama tabi dua çok önemli, Meryem Süresini hiç ihmal etmiyorum. birseye inanarak yaparsan faydasını görürmüşsün. insallah bkalım bgünlerde neler olucak

Son düzenleme:
8scorpions kullanıcısından alıntı

hoşbuldum canıımmm.ayy geçmişi okumaktan bugüne yetişemedimm

scorpionsum aynen dediğin gibi canım, canım çıktı okucam diye ama neyse ki bgüne yetisdim, bi saat oldu oku oku bitmiyo anam
nyse bnde yatim artık, bakim sabaha ne kalıcak,
iyi geceler tatlı rüyalar sizlere

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ya bu idrar testi adetin kaç gün gecikmesinden sonra belli oluyo ?
son ki 3 ayım da, hep bigün önce olduydu. smdi bigün öncesi pazartesi oluyodu, yani normala göre salı olmam lazımdı desem yani dün, dün bir bugün iki mi desem bilemedim simdi

bende bu ay hamile kalmayı istiyorum.ilk denediğimiz ay.10 gün sonra adet görmem gerekiyo normalde ama şimdiden karnımda şişlik hissediyorum sanki adet görücekmişim gibi.inşallah ilk seferde olmuştur.yaş 31 oldu artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum.isteyen bütün kadınların olur inşallah.bende soğan suyu içenlerdenim.işe yarar umarım.

canımmm ben regl günümde yaptım idrar testlerini ve pozitif çıktı

cnm söktürücü var bende ama bıktım artık bunlardan ya bebişim olsun istiyorum artık. bugün randevu alıcam yarın giderim doktora artık uzun bi tedavi süreci beni bekliyor..... rabbim hayırlısıyla nasip eder inş canım. sen tedavi falan görüyo musun cnm senin bebiş var mı.ben daha önce klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi yaptılar fakat bi sonuç alamadım ondan sonra da dr eşimden sperm testi ve benden rahim filmi istedi fakat ondan sonra gitmedim bıraktım tedaviyi. şimdi de başka dr gitmeyi düşünüyorum o da aynı şeyleri isterse yaptırcaz artık mecburen.benim süreç böyle canım sende paylaşırsan sevinirim

herkese günaydınnnnn

günaydın umudum öncelikle öpücüklerini vereyimde borcum kalmasın

kantesti adete 1 2 önce yaptırsan bıle gebelık varsa cıkar canım
ama ıdrar testı kısıye gore degısır bazılarında adetten once bazılarında adet tarıhı bazılarında adetten bır hafta sonra tatlım .

hsgeldin cnm benim he ver bakim öpücvüklerimi, öle ona var buna yok olmaz, gözümüz kalıyo dimi ama, kedinin ciğere bakması gibi bakıyoz sonra burda

ya bilmiyom artık hazırlanıyom smdi test alıp kendim mi yapsam, yoksa hastanede fln mı bilemedim bize yakın sağlık ocağı var oramı gitsem , yinede illa ki bi doktara görüncem de, kan testi fln :26:

Son düzenleme:

canım bende 2 yıla yakın bı suredır bebek istıyorum .yaklaşık 10aydırda tedavi goruyorum .ama bu 10 ay içinde hep kistlerle uğraştığımdan yumurtlama takibina başlanamamıştı.oyuzden tam 3 doktor değiştirdim.şimdi 4 aydır 4. doktorumdayım.klomen vs.yumurtalarla ilgılı bır hap kullanamadım henuzagustosda 5 bucuk cmlık kıstım vardı yasmıne devamdı hep.sonra adet oldum allahın işi bir anda kayboldu gıttı kıst bırazdaha buyuseydı amelıyat demıstı oysakı ama cok şükür.daha sonra ağustos 20de adet oldum işte sağlam yumurtam vardı 22mm çalışmalar ama adet yok bir sürü hamilelik belirtileri falan .gıttım bebek yok onun yerıne yıne kıst.meğersem yumurtam olusuyo çatlamadan kıste donuşuyo gecen ay çatlatma iğnesi dedı doktor buyumesi çok guzel dedı.adet sokturuculer yıneama baktım kıst gıtmemıs ustune buyumus 4mm 2,5 cm olmuş.yani yine d.kontrol hapı.yıne yasmin verdi.busefer istemiyorum dedım yasmin bıktım artık ilacı degıstırdı dozunu yukselttım dedı ginera diye bir d.kontrol verdi yıne.bana guven bu ay yenıcez bu kıstlerı dedı aralıkta çalatma ıgnesıne zamanında baslıcaz dedı ama bılmıyorum böyle işte ...eşim buyuk destekçim çok şükür ço yardımcı oluyor ondan yana hıc bır sıkıntım yok ben kendımı bıraz rahatlatabılsem belkı dıyorum ama oda benım için çok zor gıbı duruyor .bu arada doktor benden eşim için sperm testi falan istemedi hiç benimki dünden razı vermeye ama doktorun demesıne bağlı sanırım .öyle işte hap iç dur başkada birşey yok bendeama keşke sen tedavini bırakmasaydın canım devam et umutlarımızı tuketmek yok .unutma bızden daha beter durumd a olanlar var onlar bukadar heyecanla yenı bır yol ararken bız bukadarcık seyde pes edemeyız çok şükür dıyecz yenı dualarla umutlarla yolumuza devam edıcez

ben senin yerinede olsam biraz daha beklerim umudum varsada garanti olsun ama illa yaptırcaksan gıt saglık ocagına kantestı yaptır
ertesı gune sonuc cıkıyor alırsın.bu arada doktor kac gun gectı dıyor 1 hafta de yoksa yapmayabılır

benim kan testi 2 saate kalmadan çıktı özele gittim ondan mı ilk kez yaptırdım

canım benim rabbim hepmizin de yardımcısı olsun inş. sana da çok geçmiş olsun canım. bende 15 aydır tedavi görüyorum cnm ama hep yarım bıraktım artık yarım bırakmıcam canım tedaviyi tam anlamıyla düzenli gitcem rabbim çok büyük hayırlısıyla nasip eder inş. çok teşekkür ederim paylaştığın için. bu arada kistler için soğan kürünü çok duydum iyi geliyomuş cnm dene istersen sende

slm kızlar galiba birinde hamilelik fln var ama kimde çözemedim geçmişede bakmadım yoldayım bende ankaraya gidiyorum tedaviye başlıyorum bu ayı kaçırmıycam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…