- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.021
Canim merhaba hayirlu ugurlu olsun bebisin de sansli olsun insallah
Doktorun bunu sana soylediyse gozun kapali kullan canim doktorlar seni ve bebegini bizlerden daha cok dusunur ve hayatinizi tehlikeye atmaz..
nila85 kac senedir evlisiniz?
canım benim rabbim hepmizin de yardımcısı olsun inş. sana da çok geçmiş olsun canım. bende 15 aydır tedavi görüyorum cnm ama hep yarım bıraktım artık yarım bırakmıcam canım tedaviyi tam anlamıyla düzenli gitcem rabbim çok büyük hayırlısıyla nasip eder inş. çok teşekkür ederim paylaştığın için. bu arada kistler için soğan kürünü çok duydum iyi geliyomuş cnm dene istersen sende
slm kızlar galiba birinde hamilelik fln var ama kimde çözemedim geçmişede bakmadım yoldayım bende ankaraya gidiyorum tedaviye başlıyorum bu ayı kaçırmıycam inş
kızlar size bir onerim var doktorsitesi.com diye bir yer var bende yeni keşvettim çok guzel bir site butun alanlarda doktorlar var şikayetinizle ilgili soru soruyosunuz size cevap veriliyo özellikle kadın dogum alanında dr Güvenç Karlıkaya ve dr Erkut Harmancılar çok açıklayıcı cevaplr veriyo bence uye olun benim çok içim rahatlıyo sorduguma bır doktordan yanıt alabılmek güzel bişey sorunuza aynı gun veya hemen ertesi gun cevap veriyolar bence deneyın kızlar bir tavsiye
bende üyeyim oraya ama belli doktorlar çok iyi geçengün online olana sorım dedım hemen cevap alım kadın gıtmıs alakasız bı cevap vermiş .ama guzel bı sıte kızlar uye olan herşey hakkında bılgı bulabılırsınız
ufff sıkıldımmm.. nolcak bu benim halimmm
kızlar size bir onerim var doktorsitesi.com diye bir yer var bende yeni keşvettim çok guzel bir site butun alanlarda doktorlar var şikayetinizle ilgili soru soruyosunuz size cevap veriliyo özellikle kadın dogum alanında dr Güvenç Karlıkaya ve dr Erkut Harmancılar çok açıklayıcı cevaplr veriyo bence uye olun benim çok içim rahatlıyo sorduguma bır doktordan yanıt alabılmek güzel bişey sorunuza aynı gun veya hemen ertesi gun cevap veriyolar bence deneyın kızlar bir tavsiye
Selam canlar ben geldim
Umudumm senin bat ne zamandi valla heyecanlandirdin beni heehadi insallah hamisler cogalsinnn
ben geldim
canlarım hosgeldiniizzzzzzzzzzzzzzzzz
yaa kusum ben adet de olmadım, ama ne oldu bana bilmiyorum.
soğansuyu önüme taş koydu sanırsam
ama şu doktorsitesi sitesinde soru sordum doktara bu halimi anlattım.
bana kan da gebelik tesit yaptır yazmıs :44:
kılar merhaba ben dun dr deydım doktor bana adetım ucuncu gunu test yaptırdı hormon prolaktın 35.65 cıktıdostnex dıye bı ılac verdı ben dedım bana bu ay yumurta tkıbı yapcaktınız gec ıcerı dedı usg baktı rahımden 3 tane mıs gıbı yumurtan vr dedı ben 24 ekımde adet oldum benı pazartesı cagırdı tekrar 5 kasımda gel dedı napcka bılmıyorum bu arada ben heyecanla unuttum neyse dedım benım akıntım var bana gecen ay bıleteral 500 mg hpla bıleteral vajınal fıtıl verdı onları dedım gecen ay kullanmadım bu ay kullanaymmı ddım kullan dedı ynaı kafam karısık napım ben sımdı bılgısı olan varsa muhakak cevp eklıorum Allahım herkese yardım etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?