Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

rica ederim canım paylaştıkça yeni bilgiler ediniyoruz bazen ders cıkırıyoruz kendımıze ne olursa olsun tedavını bırakma sakın canım gıttıgı yere kadar yılmadan denıcez rabbım buyuk elbet bı zamanı vardır meleklerımızınsoğan kürünüde denedım 1 defa 2 gun içtim sadece cok kotu tadı yapamıcam gıbı bıraktım .soğanları bıle aldım 3 kılo bozulcaklar yakında ama denıcem tekrar sanırım bıde elma yagını duydum iltihap falan alıyomus onudabı yapıcam aktara gıdıp bı sorımda .incir de mantıklı ama sogan daha etkılıymıs .kararsızım ıste aklım karısık

kızlar size bir onerim var doktorsitesi.com diye bir yer var bende yeni keşvettim çok guzel bir site butun alanlarda doktorlar var şikayetinizle ilgili soru soruyosunuz size cevap veriliyo özellikle kadın dogum alanında dr Güvenç Karlıkaya ve dr Erkut Harmancılar çok açıklayıcı cevaplr veriyo bence uye olun benim çok içim rahatlıyo sorduguma bır doktordan yanıt alabılmek güzel bişey sorunuza aynı gun veya hemen ertesi gun cevap veriyolar bence deneyın kızlar bir tavsiye

bende üyeyim oraya ama belli doktorlar çok iyi geçengün online olana sorım dedım hemen cevap alım kadın gıtmıs alakasız bı cevap vermiş .ama guzel bı sıte kızlar uye olan herşey hakkında bılgı bulabılırsınız

ewt belli doktorlar açıklayıcı cevaplar veriyo yazdıgım doktorlar gerçekten iyiler

ufff sıkıldımmm.. nolcak bu benim halimmm

yaa bu soğansuyu adetime engel olmus olabilir mi ki ? ama saraçoğlu adet öncesi yaptıktan sonra adet olucaksınız fln diyordu, yada öle değilse, ben neden bu durumdayım :26::44::44:
eeee benim adet nereye gitti o zaman

ufffff... pufffffffffffffffff..... eti pufff

Son düzenleme:

daha önceden biliyordum orayı, smdi yine baktım üye oldum,. suan ki halimi anlattım.
bana kan da gebelik testi yaptırın sonuca göre hareket edersiniz yazmıs :26:

Selam canlar ben geldim

Umudumm senin bat ne zamandi valla heyecanlandirdin beni hee hadi insallah hamisler cogalsinnn

Selam canlar ben geldim

Umudumm senin bat ne zamandi valla heyecanlandirdin beni hee hadi insallah hamisler cogalsinnn

canlarım hosgeldiniizzzzzzzzzzzzzzzzz

yaa kusum ben adet de olmadım, ama ne oldu bana bilmiyorum.
soğansuyu önüme taş koydu sanırsam
ama şu doktorsitesi sitesinde soru sordum doktara bu halimi anlattım. ve ben idrar tesit yaptım ama negatif çıktı
bana kan da gebelik testi yaptır yazmıs :44:

Son düzenleme:

Hosbulduk tatlim... Batin ne zamandi senin cok yoksa yapsana

kılar merhaba ben dun dr deydım doktor bana adetım ucuncu gunu test yaptırdı hormon prolaktın 35.65 cıktıdostnex dıye bı ılac verdı ben dedım bana bu ay yumurta tkıbı yapcaktınız gec ıcerı dedı usg baktı rahımden 3 tane mıs gıbı yumurtan vr dedı ben 24 ekımde adet oldum benı pazartesı cagırdı tekrar 5 kasımda gel dedı napcka bılmıyorum bu arada ben heyecanla unuttum neyse dedım benım akıntım var bana gecen ay bıleteral 500 mg hpla bıleteral vajınal fıtıl verdı onları dedım gecen ay kullanmadım bu ay kullanaymmı ddım kullan dedı ynaı kafam karısık napım ben sımdı bılgısı olan varsa muhakak cevp eklıorum Allahım herkese yardım etsın

Canim oncellikle gecmis olsun.. Bu konu hakkinda bi bilgim olmadigi icin sana yardimci olamicam Allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…