Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum tam formundasın bakıyorum canım allah bozmasın
kız sen benım sılıp supurmemide beğenmessin ya

ahanda buldum tıklanmaya hazır olun

gunaydın umudum ilk olarak sen tıklandın bu arada

afferin bak bulmuşsun kusum benimm, tıklamak serbst, yanlız kızlar gittiniz bisey dedim size patladı sonu hahahaha tıkla kusum tıkla, bu kızları bos bırakmaya gelmez hahahaha

Gunadın kızlar sorması ayıp soğan suyu ne ise yarıyo. Banada soylermısınızın

layla93 ... bu soğansuyu, rahimdeki iltihap, miyom, kist gibi vakaları kaybediyo, yani bir nevi rahim temizliyomus diyebilirim, yani bunu yapıp hamile kalan arkadaslar varmıs burda, bizde onlardan öğrendik, nette arastırma yaptık Saraçoğlu, tavsiyesidir.hamile kalmayı kolaylastırıyo, deniliyo. bnde yaptım tabi esimde birseyler kullandı, bekliyorum bu günlenrde bende

umudum tam formundasın bakıyorum canım allah bozmasın
kız sen benım sılıp supurmemide beğenmessin ya

napim balım yaaa.. bir heves bekliyorum sonucum ne çıkcak diye, yıllar sonra olsun okdr he canım
ama tabi sonuç yine alamazsım, beni yok bilin buralarda

kızlarrrrrrrr
tıklanma rekorları kırdırıcam sızlere umudum çok saol

anlattım cnm benm, artık sonuç olumlu alırsam bıkarsınız yeter artık anlatma diye bağırmayın sonra bana
ne demek cnm benm, yardımcı olmak lazım, bu bizim forum görevimiz, eskiden az mı adminlik yaptık bska yerlerde, bu sahalar benden sorulur aslında da iste heç çaktırmıyom bea

Peki soğan suyunu ıcıyormusun nasıl kullanıyorsun

napim balım yaaa.. bir heves bekliyorum sonucum ne çıkcak diye, yıllar sonra olsun okdr he canım
[/QUOTE]

canım benım herşeyde vardır bir hayır
hem sen hamıle kal butun evını dip köşe yaparım valla sen gelde yeter
ama burdan cıkmak yok eğer çok kötü hissedersen burda kendını rahatlayım donene kadar serbestsın sadece okadar

Peki soğan suyunu ıcıyormusun nasıl kullanıyorsun

adet gününe 10gün kala, sabah ve aksam olmak üzere, bir bardak suyun içine, bir orta boy soğanın kabuklarını soyup, bikaç parçaya bölüp, suya atıyosun, 5dk kaynatıyosun, ılıyınca bardağa süzüp içiyosun, çokta oğuya yakın ılık olmıcakmıs, yanlız bunu içtikten sonra, 20dk birsey yiyip içmiyosun, unutma aç karnına olucakmıs.
yani ben çok bağımlı kalmadım yaptığım 5-6 defa yı geçmemistir. adet olursan şayet bırakıyomuşsun. ama dün bi yerde okudum, 15günden fazla yapılmaması gerekiyomus bu soğansuyunun
bilmiyorum artık faydasını gördüm mü, onu tahlilden sonra görüces.
ama şuan adet oldun mu, akıntın var mı die sorarsan, yokkkkk masallah masallah insallah insallah

Son düzenleme:

vay vay vay umudum =adminlik heeee
bak renkte yapabılıyom:33:

canım benım herşeyde vardır bir hayır
hem sen hamıle kal butun evını dip köşe yaparım valla sen gelde yeter
ama burdan cıkmak yok eğer çok kötü hissedersen burda kendını rahatlayım donene kadar serbestsın sadece okadar
[/QUOTE]

öle tabi de, insan yıllar geçtikçe dayanamıyo, yeterince yükünü almışım bu konuda, o yüzden olsa gerek
vay vay vay umudum =adminlik heeee
bak renkte yapabılıyom:33:

he adminlik hayalotum kıskanmayalım dermişimmm

öle tabi de, insan yıllar geçtikçe dayanamıyo, yeterince yükünü almışım bu konuda, o yüzden olsa gerek

he adminlik hayalotum kıskanmayalım dermişimmm [/QUOTE]

napalım bıtanem alnımızda yazılıysa kaderımızse hepimiz tadıcaz bır gun annelıği.rabbım inşallah umutlarızı hayallerımızı yarım bırakmaz bıtanem.ama dualarımdasın unutma sakın

kıskanmadımkıbende kkda hayalotluk yapıyom naberrr

Son düzenleme:
kıs aybish nerdesin sen nie sesin çıkmıyo, tam sana yazıcaktım simdi baktım sen yazmışın, geç kalmadım dimi kusum

işteyim ya umutum çok giremiyorum girdiğimde de selam verecek vaktim olmuyo kaynattıklarınızı okumaktan ki, herkesten haberdarım ama kopmuyorum topikten. tam zamanında yazdın tatlım sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…