- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.281
yaa bu arada, hani ben bgünlerde sonuç alana kadar kendime dikkat etme açısından, ev isi yapmıyorum ya, biriniz gelinde el atın şu islere dicektim, loorim sen camlardan basla kusum, medrcezirim sen mtfağa giriver balım, hayalot sende ortalık sil süpür bitanem., ııımmmm baska kim kaldııı :44::44::26: he scarpionsum, sende gel bana hizmet edersin askummm olar mı ne diyosunuz teklifimeşimdi hepiniz birden kafamı kırmaya geliyomuşunuz
ahanda buldum tıklanmaya hazır olun
gunaydın umudum ilk olarak sen tıklandın bu arada
Gunadın kızlar sorması ayıp soğan suyu ne ise yarıyo. Banada soylermısınızın
afferin bak bulmuşsun kusum benimm, tıklamak serbst, yanlız kızlar gittiniz bisey dedim size patladı sonu hahahahatıkla kusum tıkla, bu kızları bos bırakmaya gelmez hahahaha
Gunadın kızlar sorması ayıp soğan suyu ne ise yarıyo. Banada soylermısınızın
umudum tam formundasın bakıyorum canım allah bozmasın
kız sen benım sılıp supurmemide beğenmessin ya
kızlarrrrrrrr
tıklanma rekorları kırdırıcam sızlereumudum çok saol
Peki soğan suyunu ıcıyormusun nasıl kullanıyorsun
layla93 ... bu soğansuyu, rahimdeki iltihap, miyom, kist gibi vakaları kaybediyo, yani bir nevi rahim temizliyomus diyebilirim, yani bunu yapıp hamile kalan arkadaslar varmıs burda, bizde onlardan öğrendik, nette arastırma yaptık Saraçoğlu, tavsiyesidir.hamile kalmayı kolaylastırıyo, deniliyo. bnde yaptım tabi esimde birseyler kullandı, bekliyorum bu günlenrde bende
napim balım yaaa.. bir heves bekliyorum sonucum ne çıkcak diye, yıllar sonra olsun okdr he canım
ama tabi sonuç yine alamazsım, beni yok bilin buralarda
anlattım cnm benm, artık sonuç olumlu alırsam bıkarsınız yeter artık anlatma diye bağırmayın sonra bana
ne demek cnm benm, yardımcı olmak lazım, bu bizim forum görevimiz, eskiden az mı adminlik yaptık bska yerlerde, bu sahalar benden sorulur aslında da iste heç çaktırmıyom bea
napim balım yaaa.. bir heves bekliyorum sonucum ne çıkcak diye, yıllar sonra olsun okdr he canım
ama tabi sonuç yine alamazsım, beni yok bilin buralarda
vay vay vay umudum =adminlik heeee
bak renkte yapabılıyom:33:
canım benım herşeyde vardır bir hayır
hem sen hamıle kal butun evını dip köşe yaparım valla sen gelde yeter
ama burdan cıkmak yokeğer çok kötü hissedersen burda kendını rahatlayım donene kadar serbestsın sadece okadar
merhaba kızlarrr, nasılsınız?
merhaba kızlarrr, nasılsınız?
kıs aybish nerdesin sen nie sesin çıkmıyo, tam sana yazıcaktım simdi baktım sen yazmışın, geç kalmadım dimi kusum
napam canım bizim admın umutla konusuyom
sen nasılsın bıtanem agrıların hafıfledımı bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?