- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.301
napam canım bizim admın umutla konusuyom
işteyim ya umutumçok giremiyorum girdiğimde de selam verecek vaktim olmuyo kaynattıklarınızı okumaktan ki, herkesten haberdarım ama kopmuyorum topikten. tam zamanında yazdın tatlım sıkıntı yok
kıskanma bıtanem
sende benım canımsın
nerde çalısıyodun sen cnm :26:
özel bir laboratuarda çalışıyorum
nerde çalısıyodun sen cnm :26:
özel bir laboratuarda çalışıyorum
hmm kolay gelsin cnm
Merhaba arkadaşlar.. 2 gün önce sıkıntımı paylaşmıştım sizlerle.. adet gecikmem var diye.. Hamile değilmişim. Bugünde kanamam geldi.. 11 gün gecikmeden sonra..(
bu hayalot çaktırmadan kaçtı sanırım
Umut sen adet oldunmu sanki bekliyordun son durum ne?
iyiyim tatlım çok şükürarada birazcık midem tuhaf oluyo ama çok hafif sizler napıyosunuz, okuyorum gerçi geçmişi ama
MerhaBa kizlar gununuz hayirli olsun
Ben sayfanin sessiz takipcisiyim arada belki ugramisimdir
Benim bebek mevzu kafamda yilan hikayesine dondu bu ay calismadim uc iliski oldu cok saldim olayi akisina biraktim bebis beni bekletcek galiba
Telefondan girdigim icin hep okuyorum ama pek yazamiyorum
10 kasim adet gunum bakalim tembellik bebisi cektimi
Suan beklemede olan herkes dilerim rabbimden daha fazzla beklemez
bu hayalot çaktırmadan kaçtı sanırım
Merhaba arkadaşlar.. 2 gün önce sıkıntımı paylaşmıştım sizlerle.. adet gecikmem var diye.. Hamile değilmişim. Bugünde kanamam geldi.. 11 gün gecikmeden sonra..(
hayalot gercekten mesajlarimi almadinmi yaw...valla aksam zaten ben loori ve medd cezir vardi onlarla ne konustugumuzuda kisaca yazdim galiba 3 yada 4 mesaj atmistim:26::26:....yaw yoksa yanlis mi mesaj gönderdim.. ama doru söyle mesajlarimi aldinmi almadinmi.. beni yorma kiz
bak ama sunuda söylüm ayni bu yazdiklarimi mesajlada gönderecem bunu alirsan aksamkilerinide almisin demek benimle oynamakim ögretti bu mezdekeyi sana alalalla :
BAK AMA HAKLIDA OLABILIRSIN YOKSa HEPSI DOLUYDUDA BEN gönderiyorum sanmista olabilirim ama sana gitmemisde olabilir..offff ne dedim yaw ben banane anla iste sensin beni görevlendiren .... dur bi mesaj kutuma bi bakim dolumu diye..
yasakhayal gelmis ama son zamanlarda bizi gören yok, yeni beni .. nedense dediklerim havada kalıyo, cvp dahi alamıyorum kaç seferdir
ben söylüyorum ben işitiyorum sadece .. hayalotum yanlış mıyım sence
valla bu da son böyle yazışım, bunu da görmezse, bir daha hiçbirsey demicem yasakhayale.
yasakhayal gelmis ama son zamanlarda bizi gören yok, yeni beni .. nedense dediklerim havada kalıyo, cvp dahi alamıyorum kaç seferdir
hiç beni merak bile etmiyo sanırım, bana dair yazdığı birsey yok msjlarında bakıyorum da
hayalota, medcezire, loorime özel msj bile varmıs kendi dediğine göre.
ben söylüyorum ben işitiyorum sadece .. hayalotum yanlış mıyım sence
valla bu da son böyle yazışım, bunu da görmezse, bir daha hiçbirsey demicem yasakhayale.
bebeğim gelmediki amaen iyisi sen bu gece tekrar yolla dünküleri ben okudum hadı yırttın
umudum bak cıkmak zorunda kalmış benım yazdıklarımı bıle goremedı
senle alakası yoktur bak tekrar gelsın sana mesaj atar caım emınım hem aranızda bı sorun yasanmadıkı hıc canım benım:44:
geri geldim
hayalotum bi daha mesaj gönderdim bak geldimi doru söyle
yaw umut bana niye kiziyokibana biseymi sormus:44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?