Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

MerhaBa kizlar gununuz hayirli olsun
Ben sayfanin sessiz takipcisiyim arada belki ugramisimdir
Benim bebek mevzu kafamda yilan hikayesine dondu bu ay calismadim uc iliski oldu cok saldim olayi akisina biraktim bebis beni bekletcek galiba
Telefondan girdigim icin hep okuyorum ama pek yazamiyorum
10 kasim adet gunum bakalim tembellik bebisi cektimi
Suan beklemede olan herkes dilerim rabbimden daha fazzla beklemez

Merhaba arkadaşlar.. 2 gün önce sıkıntımı paylaşmıştım sizlerle.. adet gecikmem var diye.. Hamile değilmişim. Bugünde kanamam geldi.. 11 gün gecikmeden sonra.. (

Merhaba arkadaşlar.. 2 gün önce sıkıntımı paylaşmıştım sizlerle.. adet gecikmem var diye.. Hamile değilmişim. Bugünde kanamam geldi.. 11 gün gecikmeden sonra.. (

üzülme cnm, biliyorum öle üzülme demek kolay gelir ama, napalım dua etmekten baska caremiz yok,.elimizden sadece dua edip okumak gelir.,sen ne kadarlık evlisin cnm ?

adet düzensizliği için dktara gittin mi hiç?

Son düzenleme:
hayalot gercekten mesajlarimi almadinmi yaw...valla aksam zaten ben loori ve medd cezir vardi onlarla ne konustugumuzuda kisaca yazdim galiba 3 yada 4 mesaj atmistim:26::26:....yaw yoksa yanlis mi mesaj gönderdim..ama doru söyle mesajlarimi aldinmi almadinmi..beni yorma kiz

bak ama sunuda söylüm ayni bu yazdiklarimi mesajlada gönderecem bunu alirsan aksamkilerinide almisin demek benimle oynamakim ögretti bu mezdekeyi sana alalalla:

BAK AMA HAKLIDA OLABILIRSIN YOKSa HEPSI DOLUYDUDA BEN gönderiyorum sanmista olabilirim ama sana gitmemisde olabilir..offff ne dedim yaw ben banane anla iste sensin beni görevlendiren ....dur bi mesaj kutuma bi bakim dolumu diye..

Son düzenleme:
hayalotum baktimda klasör doluymus hakli olma ihtimalin var...

simdi bosalltiim yine gönderecem tamammi

ama aksamkilerini yazmama gerek yok zaten sabah okumusun

deneme amacli mesaj gönderecem...::84::84::84:

hadi iyisin bundan sonra bendensin

kiz sanada elimizi verdik kolumuzuda kurtaramadik yaw:111::111::111::111::111:

Son düzenleme:
yasakhayal gelmis ama son zamanlarda bizi gören yok, yeni beni .. nedense dediklerim havada kalıyo, cvp dahi alamıyorum kaç seferdir
hiç beni merak bile etmiyo sanırım, bana dair yazdığı birsey yok msjlarında bakıyorum da
hayalota, medcezire, loorime özel msj bile varmıs kendi dediğine göre.
ben söylüyorum ben işitiyorum sadece .. hayalotum yanlış mıyım sence
valla bu da son böyle yazışım, bunu da görmezse, bir daha hiçbirsey demicem yasakhayale.

Son düzenleme:
iyiyim tatlım çok şükür arada birazcık midem tuhaf oluyo ama çok hafif sizler napıyosunuz, okuyorum gerçi geçmişi ama

aman iyi ol bıtanemrabbım nazarlardan korusunbende temızlık gunu bugun

canım benım hayırlısı olsun umudumuzu kaybetmek yokrabbım gonlune gore verır ınsallah bu ay belkıde gelmıstır yaramaz kım bılır

bu hayalot çaktırmadan kaçtı sanırım

koltukçular geldı bıtanem ama burdayım

hayırlısı olsun bıtanem üzülme elbet bı zamanı var meleklerımızın

bebeğim gelmediki amaen iyisi sen bu gece tekrar yolladünküleri ben okudum hadı yırttın

umudum bak cıkmak zorunda kalmış benım yazdıklarımı bıle goremedı
senle alakası yoktur bak tekrar gelsın sana mesaj atar caım emınım hem aranızda bı sorun yasanmadıkı hıc canım benım:44:

bebeğim gelmediki amaen iyisi sen bu gece tekrar yolladünküleri ben okudum hadı yırttın

al işte ... daha ne olsun ama bu son bir daha demicem birsey.

geri geldim

hayalotum bi daha mesaj gönderdim bak geldimi doru söyle

yaw umut bana niye kiziyokibana biseymi sormus:44::44::44::44::44::44::44:

umudum bak cıkmak zorunda kalmış benım yazdıklarımı bıle goremedı
senle alakası yoktur bak tekrar gelsın sana mesaj atar caım emınım hem aranızda bı sorun yasanmadıkı hıc canım benım:44:

canım benim herkesin yazdıklarına bir cvp veriliyoda, benim yazdıklarım ona havaya mı uçuyoda görmüyo beni ??
evt biliyorum aramızda birsey geçmedi, ne onla ne baskasıyla, geçmezde. ama bana böle yansıyınca ister istemez böyle düsünüyorum.
yok yaaaa, insan bir merak eder, bir umudum vardı der. ama yokkk görüyorum ki.

nyse ben biraz yokum, az islerime bakayım.

kiz hayalot gece neler neler yazmistim napim gitmemiski mesajlarim

yaw bosuna yazmisim onca mesajlari neyse bundan sonraki bombalari bekle...

patlatacam senin mesaj kutunu son bomba mesajlarimla...

biktirana kadar devam edecem mesajlarima

geri geldim

hayalotum bi daha mesaj gönderdim bak geldimi doru söyle

yaw umut bana niye kiziyokibana biseymi sormus:44::44::44::44::44::44::44:

bak iste.... eskiden umudum derdi. smdi artık umut olmuşşşş .. yok yok ben bosa konusuyorum. en iyisi demiyim artık bisey

neyse moralimi bozmamam lazımm.. güzel günler beni bekliyor insallah, hele tam bir sonuc alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…