- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.601
dktor sende bısey yok dedı bana normalsin dedi ama olsa olurdu sımdıye kadar olmadı ki..bı dktora gtsın bakalım ne zaman gtcekse bnde artık dayıycam kecı boynuzunu pekmezi allah ne verdıyse..peki bişey daha sorcam eşim tedavı oldu dıyelım yukseldı bıraz daha o zaman dogal yolla yıne denetırler mı bıze yokda aşılama falan yaparlar mı?canim benim öyle cokta vahim bi durum yok bence..ileri hizliniz yok yavas hizliniz ise %35 normal sayida...daha dün senin yazdigin sonuctan daha kötüsünü bi topikte arkadas yazmis onlarkinin hepsi normal olmadigi halde iki hafta önce hamile kaldigini ögrenmis....sunlari yapabilirsin esine kürler uygula ceviz pekmez findik roka bide ekstra vitamin haplari var üroloji doktoru uygun olani yazar...bence hic üzülme spermler hep böyle olacak diye bisey yok...3 ayda bir yenileniyo cünkü..öyle abartilacak bi durum yok ortada..sadece biraz ek tedaviye ihtiyac var...belki o bile olmadan sende sorun yoksa bebisin gelebilir..istersen arkadaslar kaan aydosa e mail yazip sonuclarini yorumlatiyo bide sen gönder ne diyecek bakalim..ama hic karamsar olma...
dktor sende bısey yok dedı bana normalsin dedi ama olsa olurdu sımdıye kadar olmadı ki..bı dktora gtsın bakalım ne zaman gtcekse bnde artık dayıycam kecı boynuzunu pekmezi allah ne verdıyse..peki bişey daha sorcam eşim tedavı oldu dıyelım yukseldı bıraz daha o zaman dogal yolla yıne denetırler mı bıze yokda aşılama falan yaparlar mı?
sitesi falan mı var nasıl ulaşabılırım ona tatlım??tabiki sonuclar yükselirse neden asila yaptiracanki hic gerek yok...insaallahta yükselir sen besle iyice esini ..bak ne güzel sendede bi problem yokmus dogal yoldan gelir insaallah bebisin...cünkü onlarca milyonlarca spermden sadece biri yeterli oluyoama sen yinede sonucu bi kaan aydosa emaile gönder türkiyede bi konuda uzman dr biri..cabukta cevap yaziyomus...
dktor sende bısey yok dedı bana normalsin dedi ama olsa olurdu sımdıye kadar olmadı ki..bı dktora gtsın bakalım ne zaman gtcekse bnde artık dayıycam kecı boynuzunu pekmezi allah ne verdıyse..peki bişey daha sorcam eşim tedavı oldu dıyelım yukseldı bıraz daha o zaman dogal yolla yıne denetırler mı bıze yokda aşılama falan yaparlar mı?
bnmkının poposuna bir iki şaplak atarmısın rica etsem ben yapamamdatabıkı dogal yollar dan olacak yasom sen bunları kafana takma bebeğim gelcek en yakın zamanda bebişlerimiz bizi cok beklettikleri için ceza vericem ona bol bol öpülme cezacı ama bi senınkıne öpücük bi beım kıne
sitesi falan mı var nasıl ulaşabılırım ona tatlım??
bnm çocuğum olmuo emine de olcak die bana kızıo işteneyden bahsediyorsnz kizlar banadaa anlatin
nasilsnz kizlar...varmi mujdeli haberler?
bnm çocuğum olmuo emine de olcak die bana kızıo işte
yarın soralım arkadaşlara bakalım nerdenmiş nasılmış bide ben göndereyim:)valla canim benim scorpions ve mutluyumki arkadaslarimiz göndermis ama ben tam olarak bilemiyorum..yarin sorariz onlara.... ama sen bi googleye kaan aydos diye yaz...hemen cikiyo zaten sitesi var galiba ordan gönderiliyo yada doktorlar sitesi diye bi site varmis ordanda gönderiliyomus .bulamazsanda bu arkadaslara sorariz..
neyden bahsediyorsnz kizlar banadaa anlatin
yarın soralım arkadaşlara bakalım nerdenmiş nasılmış bide ben göndereyim:)
kısa ve öz
boşver bee çıkıpta napcan takıl işte burdahos geldin öncelikle...sen ne örüyosunki?
yaw bende yarim saat önce cikacaktim halen cikamadim...
aaaaaahhhh ahhhhh hangimiz istemioz kibendeeeee bir bebegimmmm olsun istiyorummm ins hepimzn bu ay olur
bendeeeee bir bebegimmmm olsun istiyorummm ins hepimzn bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?