- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.621
yazarım tabi yazmammıgönder bakalim sonrada bizede yaz canim benim ....insaallah güzel mesaj alirsin.....
kendime güldüm resme yaa nasıl çıktı bnden anlamadımm kendımle dalga gecebılıorm ne kadar güzelsu an bende gülüyorum..ben öyle kisa ve öz bi cevap veremezdim galiba...
boşver bee çıkıpta napcan takıl işte burda
aaaaaahhhh ahhhhh hangimiz istemioz kiçifter çifter versin rabbim inşallah
yazarım tabi yazmammı
kendime güldüm resme yaa nasıl çıktı bnden anlamadımm kendımle dalga gecebılıorm ne kadar güzel
seni ozledimm tattlimmm
ikinizeeeee
elimden bişey gelmycegi için böyle takılmak daha ii...zaten yeterınce bozuk olan psikolojimi dahada bozmaya gerek yok die dusunuormiste bu en güzeli kompleksiz kisiler ancak bunu yapar....
elimden bişey gelmycegi için böyle takılmak daha ii...zaten yeterınce bozuk olan psikolojimi dahada bozmaya gerek yok die dusunuorm
ii geceler cnmmmmmyasemn alppinben cikim artik kizlar iyi geceler yarin görüsürüz insaallah...
yasemn alppinben cikim artik kizlar iyi geceler yarin görüsürüz insaallah...
Günaydın kızlar) ben yine is yollarindayim ) hepinize keyifli birgun diliyorum )
günnaydınnn hayalimm ben de isteyim, daha önce yazışmamıştık galiba hoşgeldin
En azından yanlıZ degilmisimyok canım ben hergun takip ediyordum sizi ama ilk kez dün yazdım )
umutcum günaydınnasılsın nedir son durumlar daha geçmişi okuyamadım bugün
günaydın kuzum günaydın da ben çok fenayım yine geldi benimkiler.. bana mutluluk haram yaaa.. 4gün gecikmenin hayalini insan kuruyor işte...
Allahımmmm diyorummm neden olmuyoo yaaa neden neden neden nedeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... niye ben haketmiyorummmm
senin hamilelik takvimine ne oldu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?