Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

seni ozledimm tattlimmm

alpinim kiz kime dedin yaw :44::44::44::44::44::44::44:alinti yapsan daha iyi anlariz...

bide senin gibi layla var loorim olmasa hic anlayamam ben laylayi....seni anlamak icinde hayalotumu görevlendirsemmi acaba....

Son düzenleme:
elimden bişey gelmycegi için böyle takılmak daha ii...zaten yeterınce bozuk olan psikolojimi dahada bozmaya gerek yok die dusunuorm

doru düsünüyosun....bende öyle düsünenlerdenim..ben dünyanin kahrini cekecegime o beni ceksin diye durmadan kendime söylüyorum....

yasemn alppin ben cikim artik kizlar iyi geceler yarin görüsürüz insaallah...

umutcum günaydın nasılsın nedir son durumlar daha geçmişi okuyamadım bugün

günaydın kuzum günaydın da ben çok fenayım yine geldi benimkiler.. bana mutluluk haram yaaa.. 4gün gecikmenin hayalini insan kuruyor işte...
Allahımmmm diyorummm neden olmuyoo yaaa neden neden neden nedeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... niye ben haketmiyorummmm

senin hamilelik takvimine ne oldu :44:

canımmmm, nolur öyle söyleme isyankar gibi konuşma olucak elbet bir gün ben inanıyorum. ağlama da lütfen çok üzülüyorum güçlü ve sabırlı olmalıyız, birbirimize sıkı sıkı sarılarak herşeyin üstesinden geleceğiz inşallah. ama sakın isyan etme, neden ben deme Allah herşeyin en güzelini ve hayırlısını nasip eder bize.şuan olmuyorsa da vardır bir bildiği
ben kaldırdım onu arkadaşlarım üzülürken orda dursun istemedi içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…