Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah biran önce hayirlisiyla bebisini kucağına almayı nasip eder ins canım ,bu arada ben gün be geçiremedim hic( hep 4 g

3 gün erken geliyor ;((

Kızlar bizde gecen hafta esime test yaptırdık bizim sonuclarımızda kötü sanırım doktor hareket azalmasi var dedi sadece sizde yorum yaparmisiniz?
A%10(hızlı ileri)
B%10(yavaş ileri)
C%15(zayıf hareketli)
D%20(kimildanma hareketi )
E%45(hareketsiz )
Morfolojisi %86 normal
Sperm sayısı 20 milyon 800 bin

olabılır yaözledim ben de bu kızçeyi
Ya tamam bebek işi yeniyıla ama sen yine de çalış canım aaaaaa olurmu çalışmadannn
evet bende onu dıyorum medcezirim
yaw su an calisacak halim yok bu grip ne halsiz birakti beni
bu haftadan sonra yumurtlama gecer belki gelecek hafta
he tamam şimdi anlaşıldı durum
sonunda hayalim yatmaya karar verdi ama yine gelebilir..burasi aliskanlik yapiyo cünkü
valla yapıyo bıtanem yasabah gozumu acar acmaz bılgısayarın dugmesıne basıp lavoboya gıdıyorum nolcak bu halımız
hayalot yarin oku bakim tüm sayfalari iyikide affetttin beni yoksa yanmistim...

offf tam zamanında senı tatıle yolladım yakeskem 1 gun daha bekleseymısım bundan sonra gece hep beraber cıkıcaz .bizim topık çalışma saatleri sabah 8 aksam 12 bucuk okdara

waowww
çok aktif gördüm sizi hanımlar insan gerçekten bir süre sonra gelişmelerden haberdar olmak için merak içinde takip etmeye çalışıyormuş
herkese kolaylıklar diliyorum inşallah kısa zamanda sağlıkla arzularınıza kavuşursunuz

hoşgeldin canım aramıza
duarın içn arkadaşlarım adınada teşekkur ederım
sohbete katılmak ıstersen sende beklerız canım

herkese günaydınnnnn
hayalim nasılsın yeni derslere hazırmısın canım benım

Son düzenleme:
O kadar vahimmi durum ;((
bitanem doktor sıtesıne yolladınmı sonucları yada doktorunla konustunmu.
bu sperm testlerını aslında heray yaptırman lazımmıs sureklı kendını yenılıyomus cunku bıdaha yaptırın bıraz zamandan sonra
sonuclardan anlamıyorum ben yardımcı olamıcam

umudum nolur haketmekle bunun bır alakası yokkı.rabbım ne yazmıssa kaderımıze onu yasayarak gorucez
hayırlısı olsun umudum neden dıye sorma sakın ama bırdaha nolur..
sen şu soganı adet bıter bıtmez hemen dene bakalım 15 gun hıc bırakma bu arada doktora gıtmeye devammı yoksa bırakmışmıydın çok stres yaptın ya belkı ondan gecıkmıstır canım

bitanem nıye kaldırdınkı ben kendı adıma cok mutlu oluyorum sızler hamıle kalınca neguzel teyzoslarımıza bakıyoruz bence dığer kızlarda benım fıkrımde olurlar ama yınede sen bılırsın bıtanem

Kızlar selam aranıza yeni katıldım

biz de 4 aydır deniyoruz henüz tutturamadık. Bakalım denemye devam moralimizi bozmayalım stres çok önemli bir engel... Kasımda hamiş kalır ağustos bebişleri doğururuz inşallahhh :):)

hoşgeldin canım aramıza
inşallah canım bebegın bekletmeden bu ay senınle olur rabbım gonlune gore versın inşallah

Doktor sitesine az önce yolladım cvp gelmedi henüz kendi doktorumuzda imkansız birsey yok tekrar yaptıralım sonra bakalım ne yapabiliriz diye dedi

Amin canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...bebek özlemi çeken herkesin tez zamanda göbişi dolsun inşallah..... Benim rahim ters ondan gebe kalmak biraz daha zor olabiliyomuş ama engel değil dedi doktor...bakalım şu an adetliyim biter bitmez çalışmalara başlıcaz...

günaydin kizlar

ilk defa sabahciyim yaw ben

bi bakim hayalotum nasil dedim

dün yaw hayalime döndüm cikiyorum dedim aradan 1 saat gecti

bi türlü cikamadim...

Son düzenleme:

canım eşinde varikosel mi var o sayı ve hareket düşüklüğü yapıyor çünki. Ben yeni üye oldum neler denedim bilmiyorum ama keçi boynuzu kürü uygula bir de bal+polen+arı sütü denedin mi bilmiyorum...

Doktor sitesine az önce yolladım cvp gelmedi henüz kendi doktorumuzda imkansız birsey yok tekrar yaptıralım sonra bakalım ne yapabiliriz diye dedi
tabıkı bıtanem tekrar yaptırın keçiboynuzu falanda yedır kocana oldumu
amın bıtanem baslayın bakalım hayırlısı olsun tatlım ovulasyon testıde al calısma gunlerınde yardımcı olur yanılmassın
günaydin kizlar

ilk defa sabahciyim yaw ben

bi bakim hayalotum nasil dedim

dün yaw hayalime döndüm cikiyorum dedim aradan 1 saat gecti

bi türlü cikamadim...

sanada gunaydın kaçakhayalimama sorma halımı gozlerım cıktı yabu arada bıraz cıkıyorum kızlar bıyere gıtmem gerekcok konusmayın sakınbugun bıraz gozlerımden rahatsızım da

hayalim sonuclarin kötü degil canim benim...bu 20 milyon kac ml de cikti?:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…