- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.641
günaydın kuzum günaydın da ben çok fenayım yine geldi benimkiler.. bana mutluluk haram yaaa.. 4gün gecikmenin hayalini insan kuruyor işte...
Allahımmmm diyorummm neden olmuyoo yaaa neden neden neden nedeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... niye ben haketmiyorummmm
senin hamilelik takvimine ne oldu:44:
Kızlar bizde gecen hafta esime test yaptırdık bizim sonuclarımızda kötü sanırım doktor hareket azalmasi var dedi sadece sizde yorum yaparmisiniz?
A%10(hızlı ileri)
B%10(yavaş ileri)
C%15(zayıf hareketli)
D%20(kimildanma hareketi )
E%45(hareketsiz )
Morfolojisi %86 normal
Sperm sayısı 20 milyon 800 bin
olabılır yaözledim ben de bu kızçeyihayalotum ne calismasiben ve calismak hic isim olmaz
tv izledim biraz.....:98::98::98::98::98::98:
niyeymiş o çalışma diyinceilla bebek içinmi yapıcaz alaala:44::44:
loori hic gelmedi bugün alalala:44::44::44::44::44:bugün hepmi calisti acaba
evet bende onu dıyorum medcezirimYa tamam bebek işi yeniyıla ama sen yine de çalış canım aaaaaa olurmu çalışmadannn
he tamam şimdi anlaşıldı durumyaw su an calisacak halim yok bu grip ne halsiz birakti beni
bu haftadan sonra yumurtlama gecer belki gelecek hafta
valla yapıyo bıtanem yasonunda hayalim yatmaya karar verdi ama yine gelebilir..burasi aliskanlik yapiyo cünkü
hayalot yarin oku bakim tüm sayfalariiyikide affetttin beni yoksa yanmistim...
waowww
çok aktif gördüm sizi hanımlarinsan gerçekten bir süre sonra gelişmelerden haberdar olmak için merak içinde takip etmeye çalışıyormuş
herkese kolaylıklar diliyoruminşallah kısa zamanda sağlıkla arzularınıza kavuşursunuz
bitanem doktor sıtesıne yolladınmı sonucları yada doktorunla konustunmu.O kadar vahimmi durum ;((
günaydın kuzum günaydın da ben çok fenayım yine geldi benimkiler.. bana mutluluk haram yaaa.. 4gün gecikmenin hayalini insan kuruyor işte...
Allahımmmm diyorummm neden olmuyoo yaaa neden neden neden nedeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... niye ben haketmiyorummmm
senin hamilelik takvimine ne oldu:44:
canımmmm, nolur öyle söyleme isyankar gibi konuşma olucak elbet bir gün ben inanıyorum. ağlama da lütfen çok üzülüyorum güçlü ve sabırlı olmalıyız, birbirimize sıkı sıkı sarılarak herşeyin üstesinden geleceğiz inşallah. ama sakın isyan etme, neden ben deme Allah herşeyin en güzelini ve hayırlısını nasip eder bize.şuan olmuyorsa da vardır bir bildiği
ben kaldırdım onu arkadaşlarım üzülürken orda dursun istemedi içim
Kızlar selam aranıza yeni katıldım
biz de 4 aydır deniyoruz henüz tutturamadık. Bakalım denemye devam moralimizi bozmayalım stres çok önemli bir engel... Kasımda hamiş kalır ağustos bebişleri doğururuz inşallahhh :):)
kızlar bizde gecen hafta esime test yaptırdık bizim sonuclarımızda kötü sanırım doktor hareket azalmasi var dedi sadece sizde yorum yaparmisiniz?
A%10(hızlı ileri)
b%10(yavaş ileri)
c%15(zayıf hareketli)
d%20(kimildanma hareketi )
e%45(hareketsiz )
morfolojisi %86 normal
sperm sayısı 20 milyon 800 bin
tabıkı bıtanem tekrar yaptırın keçiboynuzu falanda yedır kocana oldumuDoktor sitesine az önce yolladım cvp gelmedi henüz kendi doktorumuzda imkansız birsey yok tekrar yaptıralım sonra bakalım ne yapabiliriz diye dedi
amın bıtanem baslayın bakalım hayırlısı olsun tatlım ovulasyon testıde al calısma gunlerınde yardımcı olur yanılmassınAmin canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...bebek özlemi çeken herkesin tez zamanda göbişi dolsun inşallah..... Benim rahim ters ondan gebe kalmak biraz daha zor olabiliyomuş ama engel değil dedi doktor...bakalım şu an adetliyim biter bitmez çalışmalara başlıcaz...
günaydin kizlar
ilk defa sabahciyim yaw ben
bi bakim hayalotum nasil dedim
dün yaw hayalime döndüm cikiyorum dedim aradan 1 saat gecti
bi türlü cikamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?