- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.881
benim oglum iyi teyzesi... nezle oldu burnu tıkandı iki gün agzı acık nefes alabilecegini kesfedene kadar sancılı bir dönem geçirdik.. şimdi o iyileşti ben grip oldum bgn uzak duruoruz birbirimizden:) dolayısıyla sürekli yanımda kucagımda olmadıgından girmeye fırsat buldum bende:)
ayy gecmis olsun kuzucuga...sanada gecmis olsun canim benim...rabbim sifanizi versin insaallah...
firsat buldugunda girde merak etmeyelim..cünkü tanidigimiz arkadaslar girmeyince merak ediyoruz...
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmm yurduumn guzel sirin insanlariiiiii
hosss gelldinnnnnnnnnnnnngözümüm önünde ol...
hep baska yerelerde rastladim..sende benim gibi bi yerde durmuyosun...
bide bana sadece kacak der bizim kizlar alalallalala
evdeeee rahat durmuyorummmm burdami duracammmmtekkkk basimaaa gurbet ellerdeeeeee
esim supermenlerini tahlileee verdiii inss iyi cikarrrr bugunnn calismaaaa varrrr bizdeeee
yasakhayalimm geliyorummmm tatlimmmmm okkk esimmmm geliyor
2 aydır deniyorum ama bu ayda olmadı depresyondayım
hatayliyaammmm ezeldennnn gonlum gecmaezzzzz guzeldennn
esim supermenlerini tahlileee verdiii inss iyi cikarrrr bugunnn calismaaaa varrrr bizdeeee
kızlar bu folik asit meselesine baktım gebelikten 6-8 hafta önce başlanılıp 12 haftaya kadar devam etmek gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?