Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy gecmis olsun kuzucuga...sanada gecmis olsun canim benim...rabbim sifanizi versin insaallah...

firsat buldugunda girde merak etmeyelim..cünkü tanidigimiz arkadaslar girmeyince merak ediyoruz...

ayy gecmis olsun kuzucuga...sanada gecmis olsun canim benim...rabbim sifanizi versin insaallah...

firsat buldugunda girde merak etmeyelim..cünkü tanidigimiz arkadaslar girmeyince merak ediyoruz...

tmm cm girdikçe mutlaka birseyler yazıorum zaten:) hatta saolsun dün hayalot son durum haberlerini de verdi bana:) bir tane bebek geliyormus sanırım.. gözünaydın aybish cim:)

YAW CIKTIM SENI MERAK edip geldim yine yoksun.....bi ses ver .....bari bi girde iyiyim de....:26:

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmm yurduumn guzel sirin insanlariiiiii

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmm yurduumn guzel sirin insanlariiiiii

hosss gelldinnnnnnnnnnnnngözümüm önünde ol...

hep baska yerelerde rastladim..sende benim gibi bi yerde durmuyosun...

bide bana sadece kacak der bizim kizlar alalallalala

hosss gelldinnnnnnnnnnnnngözümüm önünde ol...

hep baska yerelerde rastladim..sende benim gibi bi yerde durmuyosun...

bide bana sadece kacak der bizim kizlar alalallalala

evdeeee rahat durmuyorummmm burdami duracammmmtekkkk basimaaa gurbet ellerdeeeeee

esim supermenlerini tahlileee verdiii inss iyi cikarrrr bugunnn calismaaaa varrrr bizdeeee

evdeeee rahat durmuyorummmm burdami duracammmmtekkkk basimaaa gurbet ellerdeeeeee

kiz alppin bende gurbet ellerdeyim..bu yüzdenmi bende bi yerde duramiyorum..

tamam artik kizlar gel buraya kacak derse bu bahaneyi söyleyecegim gurbetteyimde o yüzden bi yerde duramiyorum diyecegim

saol banada bi bahane tüyosu verdigin icin...

baska tüyolarin varsa onlarida öyle tamami?Bizim kizlara biraz laf yetistireyim...

Son düzenleme:
2 aydır deniyorum ama bu ayda olmadı depresyondayım

canim benim sadece iki aydami depresyona girdin

yapma güzelim valla bu topikteki kizlarin hikayesini dinlesen haline sükredersin...

mesala ben kendini anlatim kisaca 3 yil icinde 4 tane bebegime hamile kaldim ama elde var 0....hepsinide kaybettim...

ama yinede umudumu kaybetmedim..yeni yilda yine denemelere baslayacagim...

rabbim ne zaman verirse o zamana kadar sabredecegim....

Son düzenleme:
hatayliyaammmm ezeldennnn gonlum gecmaezzzzz guzeldennn

alppinim bak kendi üstüme alindim tamam mi?

sen hataylisin bende güzelim

yaw bide orjinalinde urfaliyam olacakti degilmi...

o zaman bende söyle diyim....ankaraliyim ezelden gönlüm gecmez güzelden loyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
esim supermenlerini tahlileee verdiii inss iyi cikarrrr bugunnn calismaaaa varrrr bizdeeee

kuzum bugün spoşları tahlile verdiyse bugün keyfiniz için çalışmış olucaksınız amaa..çünkü o garibimler anca iki günde kendini toparlıyo haberin olsun..onun için ilişkiyi hergün değil gün aşırı veriyolar..ve günde bir kere yani olunca da

kızlar bu folik asit meselesine baktım gebelikten 6-8 hafta önce başlanılıp 12 haftaya kadar devam etmek gerekiyormuş.

evet cnm gerçekten önemli..unutucam diyorsan telefonuna alarm kurabilirsin..ben foliki iş yerimde kullanıyorum..omegayı da akşam yatmadan..sen kullan yine başla folikine emii

scorpionsum kusura bakma seni bugün biraz yoracam sayfalar cogaldida biraz ..ayiptir söylemesi bu gün biraz formumdayimda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…