- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.901
canım bu arada doktorlar bazen söylemiyorlar ama folik asiti hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde kullanma. sinir sisteminin gelişimi belli bir aya kadar oluyor. emin değilim bakmam lazım ama sanırım 8 haftada filan bitiyor. ondan sonra kullanmana gerek yok. çünkü kapanma defekti riski bitiyor. fazla kullanırsan hiperaktivite yapabiliyor muş. son çalışmalar böyle diyor.
scorpionsum kusura bakma seni bugün biraz yoracam sayfalar cogaldida biraz..ayiptir söylemesi bu gün biraz formumdayimda
belli anam belliii..maşallahhhh
e ozaman bi halay çekerizzzz
ben birazdan mutfak işlerine dalıcam kocişim gelicek..ama akşam buradayım çalışma yok taaa
bu gün tatildesin demek iyi..aksam görüsürüz o zaman.. zaten bende tatildesin ve evdesin diye rahatca kaynattim..kizmaz dedim...
okumak zevli oluyo evdeykenn.cvplamaktaaa.pc fen hepsini ayrı sekmede açıyorum yaz-yolla yaz-yolla..bazen kime ne yazdımşaırıyorummm
Evet ya her ay kendime stres yapmayacağım rahat olacağım düşünmeyeceğim diyorum ama elde değil ki
kizlar cikmistimama ciktiktan sonra farkedip geri girdim...
scorpions ve yelizz gercekten folikasit hiperaktiv olmaya mi neden oluyo
yaw ben nerdeyse 2 yildir kullaniyorum bi türlü yerimde duramiyorum
sebep bu hapmi gercekten..bunu bi arastirmaliyim
yoksa bu hiperaktivlilikle bas edemeyecegim ben..
bende hem fiziksel hemde cenedede var yaw
demek bu yüzdenmis o zaman suc benim degilki folikasitin sucu..
simdi geri cikim
canım güldürdün beni, allah da seni güldürsün ömüüürrr boyu emiçocukta hiperaktivite yapıyormuş hamileliğin belli bi döneminden sonra kullanmak iyi değilmiş, tabi illa olacak diye bir şey de yok ama riski var mış annede birsey yapmıyor yani
kizlaaaaarrrrrr nerdesinizzzz herrrkesss kocisinin yanindaaaaa sanirimmm
alppinim kizlarin yarisi calismada olabilir...
scorpionsum en son mutfaktaydi...medd cezirim calismazo dün calisti oda temizlik ne yapiyodur
loorim 3 gündür yok hayalotumsa dün geceden beri yok...:26:
[/B]
ozledimmmm hepsini nerdelerrr keskeeeee hepiimz birlikteeee burdaa olsakkkk
tatlimmmm nerelisin sen kac senedir evlisinnn bebis var miiii gelsinlerrrr cosalimmm hep birlikteee
bana diyosan ben ankaraliyimbebisim yok malesef dört düsügüm var
insallah bebisler gelirlse hepimiz bundan sonra topikte sadece halay cekecegiz...
alppinim kizlarin yarisi calismada olabilir...
scorpionsum en son mutfaktaydi...medd cezirim calismazo dün calisti oda temizlik ne yapiyodur
loorim 3 gündür yok hayalotumsa dün geceden beri yok...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?