Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

biliyorum cnm..ama hamile kalana kadar içicez mecburr..sonra doktor bıraktırıyor zaten..hiperaktivite olayını bende duymuştum..zaten benim çocuk babasına benzerse hiperaktif gibi bişey çıkacakk

scorpionsum kusura bakma seni bugün biraz yoracam sayfalar cogaldida biraz ..ayiptir söylemesi bu gün biraz formumdayimda

belli anam belliii..maşallahhhh
e ozaman bi halay çekerizzzz
ben birazdan mutfak işlerine dalıcam kocişim gelicek..ama akşam buradayım çalışma yok taaa

belli anam belliii..maşallahhhh
e ozaman bi halay çekerizzzz
ben birazdan mutfak işlerine dalıcam kocişim gelicek..ama akşam buradayım çalışma yok taaa

bu gün tatildesin demek iyi..aksam görüsürüz o zaman..zaten bende tatildesin ve evdesin diye rahatca kaynattim..kizmaz dedim...

okumak zevli oluyo evdeykenn.cvplamaktaaa.pc fen hepsini ayrı sekmede açıyorum yaz-yolla yaz-yolla..bazen kime ne yazdımşaırıyorummm

iyi ozamanben bu telefon isini hic beceremiyorum...

bide ordan oraya gezince pcde bile karistiriyorumki telde daha cok karistiririm...

simdi cikma zamani biraz gezecem disarda..

bi söyle bakim ne var ne yok.....

gelecek olanlara simdiden hos geldiniz diyim bari...

özelliklede hayalot ve loori gelsin...merak ediyorum yaw napim...:26::26::26:

scorpionsum sanada kolay gelsin

Son düzenleme:
kizlar cikmistim ama ciktiktan sonra farkedip geri girdim...

scorpions ve yelizz gercekten folikasit hiperaktiv olmaya mi neden oluyo

yaw ben nerdeyse 2 yildir kullaniyorum bi türlü yerimde duramiyorum

sebep bu hapmi gercekten..bunu bi arastirmaliyim

yoksa bu hiperaktivlilikle bas edemeyecegim ben..

bende hem fiziksel hemde cenedede var yaw

demek bu yüzdenmis o zaman suc benim degilki folikasitin sucu..

simdi geri cikim

Son düzenleme:

canım güldürdün beni, allah da seni güldürsün ömüüürrr boyu emi çocukta hiperaktivite yapıyormuş hamileliğin belli bi döneminden sonra kullanmak iyi değilmiş, tabi illa olacak diye bir şey de yok ama riski var mış annede birsey yapmıyor yani

kiz yelizim önce desene yaw...

ne bilim bende yutanada yapiyo sandim..

demekki benimki dogustanmis hap suclu degilmis....

aciklamayi yapmasaydin nerdeyse hapi birakacaktim yaw....

Son düzenleme:
kizlaaaaarrrrrr nerdesinizzzz herrrkesss kocisinin yanindaaaaa sanirimmm

alppinim kizlarin yarisi calismada olabilir...

scorpionsum en son mutfaktaydi...medd cezirim calismaz o dün calisti oda temizlik ne yapiyodur
loorim 3 gündür yok hayalotumsa dün geceden beri yok...:26:

[/B]

scorpionsum en son mutfaktaydi...medd cezirim calismaz o dün calisti oda temizlik ne yapiyodur

ozledimmmm hepsini nerdelerrr keskeeeee hepiimz birlikteeee burdaa olsakkkk

tatlimmmm nerelisin sen kac senedir evlisinnn bebis var miiii gelsinlerrrr cosalimmm hep birlikteee

tatlimmmm nerelisin sen kac senedir evlisinnn bebis var miiii gelsinlerrrr cosalimmm hep birlikteee

bana diyosan ben ankaraliyimbebisim yok malesef dört düsügüm var

insallah bebisler gelirse hepimiz bundan sonra topikte sadece halay cekecegiz...

Son düzenleme:
bana diyosan ben ankaraliyimbebisim yok malesef dört düsügüm var

insallah bebisler gelirlse hepimiz bundan sonra topikte sadece halay cekecegiz...

ankara havasiii cal ordan kiviriyimmmm birazzzz kac senelik evlisin hayatimmmm....ins bebisin sanaaa simsikiiiii tutunurrr

hey maşallah yasakım hayalim çetele tutuyorsun yaw..kim nerde napıyo haberin var..seni bu topiğe muhtar mı seçsek aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…