- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.921
ben geldim kızlardüngece eşim sabah 5buçukta geldi bende uyuyamadım tabı osaate kadar
mesaj cektım ben senı ailene karşı doldurmuyorum sana seçimde yaptırmıyorum ama sen üstüme geliyorsun
biliyorsun bebeğimiz için stresın yasak olduğunu demekki sen çocuk istemiyorsun dedim sonra bı baktım 5dakka dolmadan eve geldı
özürdiledi öğlende 12de kalktık haliyle dışardan börek falan almış çay demlemiş barıştık kavaltı sofrasıyla.
dünkü mesajım sanırım dokundu çünkü gelir gelmez sarıldı öptü benim yüzümden bebeğimiz olmassa manasına getirdi
bende tabı bıraz acındırdım kendımıartık kozlar benım elımde
ben geldim kızlardüngece eşim sabah 5buçukta geldi bende uyuyamadım tabı osaate kadar
mesaj cektım ben senı ailene karşı doldurmuyorum sana seçimde yaptırmıyorum ama sen üstüme geliyorsun
biliyorsun bebeğimiz için stresın yasak olduğunu demekki sen çocuk istemiyorsun dedim sonra bı baktım 5dakka dolmadan eve geldı
özürdiledi öğlende 12de kalktık haliyle dışardan börek falan almış çay demlemiş barıştık kavaltı sofrasıyla.
dünkü mesajım sanırım dokundu çünkü gelir gelmez sarıldı öptü benim yüzümden bebeğimiz olmassa manasına getirdi
bende tabı bıraz acındırdım kendımıartık kozlar benım elımde
ahhhhh bu erkeklerrrr hg bitanem ozldmmm seniiiii barismana sevindimmm bazen erkekler aptallasiyor kusura bakmasinlarrr
hoşgeldin bıtanem aramızacanım kimse için birbirinzi kırıp oları sevindirmeyin bencekayınvalide dünya iyiside olsa gelinini svmez, bu değişmez kural onarı kafana takıpta güzel günlerini mahvetme bence. BU arada ben yeni üye sayılırım,ilk defa yazıyorum, dün çok ağladım adet olunca,kasımda hamile olmak başadır topiği içimin acısını azalttı biraz. umut dolu geldi, gezinirkende size denk geldim , ataış gibi oldu kusura bakmayın:)
annesı hergun hasta oluyo bende duşündüm annesi ğlunu bu şekilde avuçta tutuyosa demekkı buyuklerı bazı yerlerde örnek alcan ben oyle bır mesaj yazdım işe yaradıcanımmm çokk sevindimmm Allah bir daha yaşatmasınn..ya bu erkekler duygu sömürüsüne hiç dayanamıyo heee
ama iyi yapmışsın cnm böyle tatlılıkla davranınca o da kendini suçlu hissetti demekki
saol bıtanem
Cok sevindim tatlım
ahhhhh bu erkeklerrrr hg bitanem ozldmmm seniiiii barismana sevindimmm bazen erkekler aptallasiyor kusura bakmasinlarrr
Kızlar ya ben medceziri merak ediyorum dün yumurtlamayi gördüm çalışacağım dedi bugün adet gunüm geldi demişsorun ne acaba
İns öyledir :44:bilmiyorummm tatlim gormdm kndisini ins yerrlesmeee kanamasidirr
profiline baktım öyle bişey yazmıyo ne zaman yazmış hayalimmKızlar ya ben medceziri merak ediyorum dün yumurtlamayi gördüm çalışacağım dedi bugün adet gunüm geldi demişsorun ne acaba..
yaa daha bizim aramızda onunla 2 gün falan varrr..tam yumurtlama dönemiydi regl olmasına imkan yok...ayy gelse de öğrensek ne oldu kiii..
zaten loori yok umut yok herkes kayboluyo onları da merak ediyorumm
hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bencede yokbugün biri onun mesajı üstünden bende adet oldum bu ay yine falan yazdı sanırım cok eski msji üzerinden dondü
hoşgeldin canımhayırlı akşamlar arkadaşlar
profiline baktım öyle bişey yazmıyo ne zaman yazmış hayalimm
yaa daha bizim aramızda onunla 2 gün falan varrr..tam yumurtlama dönemiydi regl olmasına imkan yok...ayy gelse de öğrensek ne oldu kiii..
hoşgeldin canımhayırlı akşamlar arkadaşlar
profiline baktım öyle bişey yazmıyo ne zaman yazmış hayalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?