Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim kızlar düngece eşim sabah 5buçukta geldi bende uyuyamadım tabı osaate kadar
mesaj cektım ben senı ailene karşı doldurmuyorum sana seçimde yaptırmıyorum ama sen üstüme geliyorsun
biliyorsun bebeğimiz için stresın yasak olduğunu demekki sen çocuk istemiyorsun dedim sonra bı baktım 5dakka dolmadan eve geldı
özürdiledi öğlende 12de kalktık haliyle dışardan börek falan almış çay demlemiş barıştık kavaltı sofrasıyla.
dünkü mesajım sanırım dokundu çünkü gelir gelmez sarıldı öptü benim yüzümden bebeğimiz olmassa manasına getirdi
bende tabı bıraz acındırdım kendımıartık kozlar benım elımde

canımmm çokk sevindimmm Allah bir daha yaşatmasınn..ya bu erkekler duygu sömürüsüne hiç dayanamıyo heee
ama iyi yapmışsın cnm böyle tatlılıkla davranınca o da kendini suçlu hissetti demekki

Cok sevindim tatlım

ahhhhh bu erkeklerrrr hg bitanem ozldmmm seniiiii barismana sevindimmm bazen erkekler aptallasiyor kusura bakmasinlarrr

aslindaaaaaa herzzamn caktirmaaaaa tatlimmmm hattta kkusuruma da bakabilirrlerrrrr

hoşgeldin bıtanem aramızaçok haklısın ama bazen insan sabır dıyemıyor bıyerde işte
canımmm çokk sevindimmm Allah bir daha yaşatmasınn..ya bu erkekler duygu sömürüsüne hiç dayanamıyo heee
ama iyi yapmışsın cnm böyle tatlılıkla davranınca o da kendini suçlu hissetti demekki
annesı hergun hasta oluyo bende duşündüm annesi ğlunu bu şekilde avuçta tutuyosa demekkı buyuklerı bazı yerlerde örnek alcan ben oyle bır mesaj yazdım işe yaradı

Cok sevindim tatlım
saol bıtanem
ahhhhh bu erkeklerrrr hg bitanem ozldmmm seniiiii barismana sevindimmm bazen erkekler aptallasiyor kusura bakmasinlarrr

hosbulduk canım benımkı zaten hiç çıkamadıkı o aptallıktan

bu arada kaçakhayalimde aramış beni
eklenti yapmamışım
kaçakhayalim ben sagsalim döndümmmmnbarıştık gecede uyuyamadım evet korkudanöğlen kalktık uyandıgım gıbı kavaltı sofram hazırdı sonra banyo için usta geldi malzeme almaya gıttık yenı geldım eve gırmeye vaktım bıle olmadı canım:26:sizleride merakta bıraktım kusura bakmayın canlarım..

Kızlar ya ben medceziri merak ediyorum dün yumurtlamayi gördüm çalışacağım dedi bugün adet gunüm geldi demiş sorun ne acaba..
profiline baktım öyle bişey yazmıyo ne zaman yazmış hayalimm

yaa daha bizim aramızda onunla 2 gün falan varrr..tam yumurtlama dönemiydi regl olmasına imkan yok...ayy gelse de öğrensek ne oldu kiii..
zaten loori yok umut yok herkes kayboluyo onları da merak ediyorumm

yaa daha bizim aramızda onunla 2 gün falan varrr..tam yumurtlama dönemiydi regl olmasına imkan yok...ayy gelse de öğrensek ne oldu kiii..
zaten loori yok umut yok herkes kayboluyo onları da merak ediyorumm

Bencede yok bugün biri onun mesajı üstünden bende adet oldum bu ay yine falan yazdı sanırım cok eski msji üzerinden dondü

hayırlı akşamlar arkadaşlar
hoşgeldin canım

evet adet olması imkansız onun eski msjtır dedıgınız gıbı

hayırlı akşamlar arkadaşlar
hoşgeldin canım

evet adet olması imkansız onun eski msjtır dedıgınız gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…