- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.821
Kzlar siteye ne olmus ya evrim geçirmis:)
hosgeldin canim ya herkes oyle diyoda bende niye degismedi bu site :44:
İyim cnm sen nasilsnhsgeldin smyye nasılsın bakimm
duruma bakılırsa ikimizin de yaşı artık bi bebek istiyoo
banada bazen 18 diyolar bazen tam yaşım 24
ama ruhsal yaşım bazen daha 14 15bazen de 40larda
hoşgeldin sümeyyem
ama bitanem iste bunlar kılmamaya yeterli bi sebep değil ki.. birde bunların sualini vermek var ahiretde ..
benmed tembellik yaptığım zamanlar oldru yalan yok.. ama simdi okuyup dua edicem die daha bi sıkı oldum sanki :44:
neyse insallah yakın zamanda kılarsınız da Rabbimin rızasını kazanırsınız
banada bazen 18 diyolar bazen tam yaşım 24
ama ruhsal yaşım bazen daha 14 15bazen de 40larda
İyim cnm sen nasilsn
bana da dua ette bende kiliyim canim
istemez mi yaaa.. yaş gidiyo, birde + lan - ye dönüsüyo diye sıkıntı yapıyorum ben bide .. :44:birde insanın bu bebek olayınla yaşadığı tadsız olaylar var, bunlarda olmasa iyiydi de.
ooo kusum sen 24 ken 14-15 olupta, 40 oluyosan.. ben 33 ken ruhsal yasımı bilemedim de, bazende ruh halim tavan yapınca 80 lered geziyorum
istemez mi yaaa.. yaş gidiyo, birde + lan - ye dönüsüyo diye sıkıntı yapıyorum ben bide .. :44:birde insanın bu bebek olayınla yaşadığı tadsız olaylar var, bunlarda olmasa iyiydi de.
ooo kusum sen 24 ken 14-15 olupta, 40 oluyosan.. ben 33 ken ruhsal yasımı bilemedim de, bazende ruh halim tavan yapınca 80 lered geziyorum
yok bitanem sen bakma benim bu halime çok hasarlı yıllar gecırdık bız eşimle ondan yani değişken yıprandım bu genç yasımda
çok şükür toparlandık ama geçmişte ömrümden ömür götürdü desem yeridir hani
Hosbuldm cnm naptn bugun :))
yok bitanem sen bakma benim bu halime çok hasarlı yıllar gecırdık bız eşimle ondan yani değişken yıprandım bu genç yasımda
çok şükür toparlandık ama geçmişte ömrümden ömür götürdü desem yeridir hani
canım yinede yaşımız bebek için çok ideal artık millet 44- 45-50 de doğuruyo valla
hayalot canım yaşın o kadar güzelki, ben şu aklımla altı yıl öncesine dönsem tekrar sevdiğim bi bölümü okurdum, sakın yaşım geçti diye düşünme oku üniverste, psikoloji oku mesela açarsın bi yer yaşam koçu olursun
Kizlar sitesi degisenlr sayfanin en altndaki full site yazisini tıklasin duzeliyi
canım yinede yaşımız bebek için çok ideal artık millet 44- 45-50 de doğuruyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?