Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

duruma bakılırsa ikimizin de yaşı artık bi bebek istiyoo

istemez mi yaaa.. yaş gidiyo, birde + lan - ye dönüsüyo diye sıkıntı yapıyorum ben bide .. :44:birde insanın bu bebek olayınla yaşadığı tadsız olaylar var, bunlarda olmasa iyiydi de.

banada bazen 18 diyolar bazen tam yaşım 24
ama ruhsal yaşım bazen daha 14 15 bazen de 40larda

ooo kusum sen 24 ken 14-15 olupta, 40 oluyosan.. ben 33 ken ruhsal yasımı bilemedim de, bazende ruh halim tavan yapınca 80 lered geziyorum

bana da dua ette bende kiliyim canim

banada bazen 18 diyolar bazen tam yaşım 24
ama ruhsal yaşım bazen daha 14 15 bazen de 40larda

hayalot canım yaşın o kadar güzelki, ben şu aklımla altı yıl öncesine dönsem tekrar sevdiğim bi bölümü okurdum, sakın yaşım geçti diye düşünme oku üniverste, psikoloji oku mesela açarsın bi yer yaşam koçu olursun

İyim cnm sen nasilsn

iyiyim nasıl olsun.. o topik senin bu topik benim geziyoruz desemde, çok bi yere gititğim yok aslında hep burdayım
yasakhayal gibi değilim ki zaten de olamam, o çok geziyo .. topik topik gezip topukluyo valla

yok bitanem sen bakma benim bu halime çok hasarlı yıllar gecırdık bız eşimle ondan yani değişken yıprandım bu genç yasımda
çok şükür toparlandık ama geçmişte ömrümden ömür götürdü desem yeridir hani

canım yinede yaşımız bebek için çok ideal artık millet 44- 45-50 de doğuruyo valla

al benden de bi o kadar

haklısın bitanem, yaşam adil davranmıyor bazen ama olsun yinede zorluklar karşısında dimdik durmuşuz ki bugün burda sevgimizi paylaşmak istiyoruz insanlar la, demekki sevgi taşıyor bizden hala, tükenmemişiz, tüketememişler

canım yinede yaşımız bebek için çok ideal artık millet 44- 45-50 de doğuruyo valla

öle tabi de. artık olduğunda da yere göğe koyamayız..
biri alıyomus kcağına, dur dur dur napıyosun .. deriz Allah bilir ..
biri alıp bska yere koyuyomus.. dur oraya koyma rahat edemez fln filan .. hani geç olunca görmemişin bebği olmus misali

anam bak bu bölüm tam bana gore basta hasta olarak kaynanacımı alrım sonra kayın pederimi sonra kocamı sonrada kendimi
sonra sıra kaçakhayalimde ona gre

Kizlar sitesi degisenlr sayfanin en altndaki full site yazisini tıklasin duzeliyi

valal çoğunluğun normaldi, sadece gündüz bi ara giremediydik, bakım nedeniyle geçici bir süre giremiyorsunuz .. yazısı gledi ekrana.. bi yarımsaate yakın giremedik yani.. snradan eksik olan şeyler geri geldi zamanla.. beğen butonu yokdu o geri geldi.. hamilelik takvimi yokdu onu koydular .. eksikler tamamlandı çok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…