Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

nikah yıldnümünüz kutlu olsun canım nice mutlu huzulu senelere

umudum hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum bitanem

bu arada aybishim gelmedin bu sabah merak ettim ya:44::44:gelince bi ses ver cankuşum

sevindim canım senın adına .kaçkilosunki :44:

Canim 62.6 idim bi kilo gitti
Ama kimi gunler sisip 64 gordugum oluyordu
Ama normalde yillsrdr 59 dum nolduysa busene degisince bende bi onlem alayim dedim bakalim umsrim bir ay yeterli olur
Buarada boyum 163

Esinlede allah kavustursun arada ayrilik iyidir genelde bebisler ayrilik sonrasi daha kolay gelir :))

boyuna gore asırı kıloluda degılsın aslında canım .ama tabı 59 olsan daha fit durursun
inşallah kavusursun eskı kılona saglıklı bısekılde ama hızlı kılo verırsen 2katı olarak gerı doner oyuzden yavas yavas dene sıkı dıyetlere gırmeden
buarada cok sagol canım 3 4 gün yok .benım derdım o olmadan uyuyamıyorum nasıl olcak bılmemkocayı askere gonderdıgımde 16 ay boyunca sabah 6da uyudum hep 4 saat uykuyla durdum 3 gunde gecer herhalde

bu arada aybishim gelmedin bu sabah merak ettim ya:44::44:gelince bi ses ver cankuşum[/QUOTE]

günaydın canımcımmm

merak etmem bebeğim iyiyim sadece yoğunum bugün çok iş var hayırlısıyla bir alından kalksam da evime gitsem inşallah

sen nasılsın bakıyım

Sende baya gec grmissin heee neysee canim onemli degill

Kizlar hepinize gunaydinnn

Hayalotum Allah kavustursunn

Kahvalti fln daha yapmadim gidiyimde hazirliyim opyorum sizleri

bu arada aybishim gelmedin bu sabah merak ettim ya:44::44:gelince bi ses ver cankuşum

günaydın canımcımmm

merak etmem bebeğim iyiyim sadece yoğunum bugün çok iş var hayırlısıyla bir alından kalksam da evime gitsem inşallah

sen nasılsın bakıyım[/QUOTE]

kalkar benım aybıshım ustesınden gelir
napım evi topladım nedense hiç aneme gıtmek ıstemıyorum ama özledimde
çantamı hazırladımda bıraz vakıt gecsın oyle cıkıcam evden canım

alla alla bu layla nerde avatar isini napti

scorpionsumuda göremiyorum o nereye kaybolduki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…