- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.321
hadi ya inşallah benim de öyle geçici bi durumdur. içimi rahatlattınız tekrar sağolun.ben de çıkayım kızlar,malum sabah okul var,bence beni öğrenciler strese sokuyo da olabilir,tansiyon sebebi mübarekler
hadi ya inşallah benim de öyle geçici bi durumdur. içimi rahatlattınız tekrar sağolun.ben de çıkayım kızlar,malum sabah okul var,bence beni öğrenciler strese sokuyo da olabilir,tansiyon sebebi mübarekler
looricik bak bi sen kaldin eski avatarlaben tam 3 kere degistirdim yakinda yine degistiririm
kız düzenli kanama görümüş anacım.belirtiler varsada ne bilsin.sen düzenli kanama görsen.göğüslerinde ağrı olsa.anam ben hamileyim der misin.
en son çok fazla kusmaya başlayıp, tiksinmeler oluşunca şüphelenmiş ama 4 ay beklemiyormuş tabi.
hayat.
allaal ne bilim iste yaw ben anlarimcünkü hamilelik heleki dört aylik olmus hicmi normal günde bi degisiklik hissetmemis kasiklarda sislik sancima gibi vsss bize de bu sans bi gelmez kanama gelince hersey biter
degistiririm hayatim niye degistirmiyim yarin bakarim artik bu ise
Kizlar bende cikiyorum birazdan kociss gelir
Bana dua edin de bu sefer hamis olmus oliyim sunu tutturmus olalim dualerim sizlerle kendinize iyi bakin yarin buranin demir basi olarak buradayim anacim hepinize iyi geceler
Kizlar bende cikiyorum birazdan kociss gelir
Bana dua edin de bu sefer hamis olmus oliyim sunu tutturmus olalim dualerim sizlerle kendinize iyi bakin yarin buranin demir basi olarak buradayim anacim hepinize iyi geceler
Selam kızlar uyudunuz muuuuu ben çöllerden baglaniyorummmm
Çıkma bebisimmmm Yeruhe ahitkadake mucklandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?