Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi ya inşallah benim de öyle geçici bi durumdur. içimi rahatlattınız tekrar sağolun.ben de çıkayım kızlar,malum sabah okul var,bence beni öğrenciler strese sokuyo da olabilir,tansiyon sebebi mübarekler

kiz burada da amma ogretmen var hee elimi atsam ogretmene carpiyo

Dikkat et kendine canimm iyi gecelerrr

hadi ya inşallah benim de öyle geçici bi durumdur. içimi rahatlattınız tekrar sağolun.ben de çıkayım kızlar,malum sabah okul var,bence beni öğrenciler strese sokuyo da olabilir,tansiyon sebebi mübarekler

sen kafaya takma bak nasıl düzeliyor.aynen benimkisi gibidir korkma.öğrencilerinde vur kafasına 2-3 stres yapma.

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlar..inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde hamile kalır,sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız bir gün.ve inşallah o gün yakındır

allaal ne bilim iste yaw ben anlarim cünkü hamilelik heleki dört aylik olmus hicmi normal günde bi degisiklik hissetmemis kasiklarda sislik sancima gibi vsssbize de bu sans bi gelmez kanama gelince hersey biter

Kizlar bende cikiyorum birazdan kociss gelir

Bana dua edin de bu sefer hamis olmus oliyim sunu tutturmus olalim dualerim sizlerle kendinize iyi bakin yarin buranin demir basi olarak buradayim anacim hepinize iyi geceler

Kizlar bende cikiyorum birazdan kociss gelir

Bana dua edin de bu sefer hamis olmus oliyim sunu tutturmus olalim dualerim sizlerle kendinize iyi bakin yarin buranin demir basi olarak buradayim anacim hepinize iyi geceler

iyi geceler tatlim

bende cikacam iyi geceler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…