- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.341
Ahitkadake bensiz ne konuştunuz bakalim
Sekerim bende sana Arapça öğreteyim ahitkadake demek canim Yeruhe kalbe kalbim canim demek
Kizlar bisey sormak icin geri geldim bende cok hafif cok hafif bi kahve rengi leke var ama ucuk bi l
kahve rengi cok acik peceteye siliyorum bisey yok ama pedde cok hafif var
loorim simdi ya reglin basliyo yada yerlesme kanamasi tatlim...dedigim gibi senin bi test yapman gerekiyo:26:
Daha once reglim boyle baslamazdi hic ama :-\ telden griyorum da
o zaman bi test yapman lazim yoksa anlasilmaz :26::26::26::26: telden zor olur esinmi aldi laptopu
ama böyle konusmamiz zor olur
Aldi laptopu benden ya yasakhayal cok merak ediyorum ya nedir ki
loorim ancak test yaparak merakindan kurtulursun:26::26::26::26:
varsa testin yap bitanem yen su korkunu eninde sonunda yapacan zaten
Testim yok zaten almam lazim neyse hayatim ben simdi cikiyorum yarin ola hayrola optum sizi goruruz
arkadaşlar bugün doktora gittik keseyi gördük allahın izni ile bebeğim 4,5 haftalık imiş.... maalesef kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktor ve 15 gün sonra tekrar çağırdı.... 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum kalp atışını duymadan bu tedirginliğim geçmeyecek sanırım....dayanamayıp hamileliğimi herkese söyledim ama çook korkuyorum birşey olmasından.... birde arkadaşlar bende bulantı kusma falan hiç yok sadece göğüslerimde hassasiyet var birde çook iştahım açıldı başkada birşey yok.... benimle aynı şeyleri yaşayan birileri varmı acaba ????
sizin için yeni biir bilgi edindim cancağazlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?