Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim hsg cnm , nasılsın bakim

loriiimmmm hosgeldin bitanem gunaydinlar hayatimmmmm dun ben sana cvp veremedim kahverengi akintin devam ediyrmu hadi ins hamilesindir bebisim hyaaa bunu cani gonulden istiyorummmmm

hosbulduk umudum iyiyim Allaha sukur sen nasilsin..???

Yok alpinim sadece gece iste cok az ve cok az acik renkte bisey gordum o kadar baska da bisey yok :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok alpinim sadece gece iste cok az ve cok az acik renkte bisey gordum o kadar baska da bisey yok :26:

iyiyim cnm ne ıolsun, evde is, güc + çalısma var yine

hadi ins. loorim hayırlı haberlerini bekliyoruz

bak devamida gelmemis loori sende bi degisiklik var :26::26::26:artikin testi yapman gerekiyo

birak su inadi daha neyi bekliyosun son iki günün bide lekede geldi devam etmedi diyosun yap su testi kendinde kurtul bizde kurtulalim meraktangercekten kacilmaz yine yüzlesecegiz zaten ya bu gün olmus yada bikac gün sonra

Son düzenleme:
loriiimmmm hosgeldin bitanem gunaydinlar hayatimmmmm dun ben sana cvp veremedim kahverengi akintin devam ediyrmu hadi ins hamilesindir bebisim hyaaa bunu cani gonulden istiyorummmmm

habibtem sen niye cevap veremedin dün bana dur gitme dedin kendin gittin

yasakhayal bugun yine gordum cok az damla gibi cok acik kahve rengi ve sivi gibi :26::26::26:

yasakhayal bugun yine gordum cok az damla gibi cok acik kahve rengi ve sivi gibi :26::26::26:

yaw cok azsa yerlesme kanamasi olabilir looricik demin kasim topigini okuyodum arkadasin biri yerlesme kanamasi olanlar dikkat etsin düsügede neden oluyomus dedi yaw al 3 euroluk bi test yap su testi ona göre bi dr gidersin bak hamilelik varsa progesteron hapi ne verir:26::26::26:bak sonradan pisman olacagin seyler yapmabenim son düsügümde öyle basladi testte pozitif cikti ilk önce az az kahverengi leke geldi tabi ben hic dikkat etmedim ve sonra 5 gün sonra ne siddetli kanamaya dönüstü ve evde düsük yaptim dr ancak düstükten sonra gittim belki basta gitseydim progesteron ne verirdi

Son düzenleme:

Loori can benimde kizimda adetten bi hafta sonra bi lekelenmm Olmustu dusuk tehlijesi olur diye dr gitmistim hemen progestan baslamisti dr
Bence bi idrar resti yap sonrada. Dr a uc

Loori can benimde kizimda adetten bi hafta sonra bi lekelenmm Olmustu dusuk tehlijesi olur diye dr gitmistim hemen progestan baslamisti dr
Bence bi idrar resti yap sonrada. Dr a uc

suedam bende öyle diyorum ama bilmiyorum neyi bekliyo test yapmak icin anlamadim belki simdi testi yoktu evde almaya gitmis olsun insaallahyapmadiysa halen sokmayiz bu topige

Son düzenleme:
lorim canim yap su testi yaaa.eninde sonunda ogrenicen.bari stres yapmazsin.pozitif yada negatif cikacak ama ben pozitif olucagina inaniyorum tatlimmm

lorim canim yap su testi yaaa.eninde sonunda ogrenicen.bari stres yapmazsin.pozitif yada negatif cikacak ama ben pozitif olucagina inaniyorum tatlimmm

bende aynisini diyorum scorpionsum gercekten ne zamana kadar kacacakki

bide belki düsük tehlikesi vardir böyle beklemekle olmazki eger hamilelik varsa progesteron kullanmasi lazim yoksa hersey icin cok gec olabilir:26::26::26::26::26:zaten hamilelik yoksada reglin zor sökülüyo o zaman

Son düzenleme:
Valla ne yapacagimi sasirdim:26::26: kasigimda arada batmalar oluyo bide bacaklarim cok agriyo kiz bulasiklari bile yikayamiyorum...

Ya ama insallah hamileyimdir bugun alabilrisem test alicam ama ilk idrarla yapamicam ne olucak?

Valla ne yapacagimi sasirdim:26::26: kasigimda arada batmalar oluyo bide bacaklarim cok agriyo kiz bulasiklari bile yikayamiyorum...

Ya ama insallah hamileyimdir bugun alabilrisem test alicam ama ilk idrarla yapamicam ne olucak?

bak bide cok agrim var diyosum yerlesmede bu kadar cok agri olmamasi lazim eger hamilelik varsa düsük tehlikesi olabilir uzakmi rossman evine :26::26::26:bi test yapman sart progesteron kullanman gerekebilir:26::26::26:tabi su ihtimalde var reglin zorda sökülüyo olabilir bunuda ancak test yaparak anlarsin senin gününde uzun ilk idrarla yapman sart degil cünkü bu gün 33.günün varsa bence cikar

Son düzenleme:

evet her iki ihtimalde olabilir ama benim adetlerim boyle hic olmazdi onceden leke fln gelmezdi

rossmanda uzak ama bi bakicam bakalim neler olucak :26: heyecanlanmadim desem yalan olur he

evet her iki ihtimalde olabilir ama benim adetlerim boyle hic olmazdi onceden leke fln gelmezdi

rossmanda uzak ama bi bakicam bakalim neler olucak :26: heyecanlanmadim desem yalan olur he

bak adetlerim böyle degildi diyosun eger cok agrin varsa dikkatli olman gerekiyo hamilelik varsa düsük tehliken olabilir:26:

valla loorim uzakta olsa bin bi otobüse yavas yavas git al bi test yap canim benim emin olki ona göre davran belki düsük önleyici hap kullanman gerekebilirdüsük tehlikesi varsa kendiliginden gecmez ek destek gerekiyo yoksa sonun benim son düsügüm gibi olur allah göstermesin:26:

Haklisin yasakhayalim esim ogleden sonra ise gidiyo bende onunla birlikte cikarim bi bakiyim yaa Allah korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…