- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.381
Haklisin yasakhayalim esim ogleden sonra ise gidiyo bende onunla birlikte cikarim bi bakiyim yaa Allah korusunn
öyle yap loorim böyle beklemekle olmaz bitanem ben bunu yasadigim icin bilirimsümeyyenin son düsügünü bi hatirlasana:26::26::26:
ona göre tedbirini alirsin en azindan düsük önleyici hap kullanirsin hic kalmadan ne yatarsin
evet hayatim biliyorummm ben simdi cikiyim gidiyorum haber veririm size dua edin nolurrr
rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah hamilesindir ve yavrun seninledir bitanemhadi git bakalim:26::26:
habibtem sen niye cevap veremedin dünbana dur gitme dedin kendin gittin
Tam cikicaktim ki kirmizilari gordumm(((((( moralim cok bozuk...
Tam cikicaktim ki kirmizilari gordumm(((((( moralim cok bozuk...
oyyyyy habibteeeeee sebeke gitti eve geldigimde cikmistin ozur dilerim
loorim cokmu geliyo
Hadi beee bildigin baya baya geldimi ?? Uzulme tatlim sakin.
Olsun bidahaki ay beraber hamis kaliriz insallhhh
Ben bu ay tutturamazsam 3,4 ay ara vericem ara tatile dogru olsun deyu :))
Cok gelmiyo yine az geliyo ama bu sefer kahverengi degil kirmizi gibi
hala belirti neyin bişi yok
bi bekleye bakalim devami gelirse demekki adetin zor sökülüyomus eger arkasi gelmezse hamilelik ihtimalide var demek:26::26::26:
batina kac gün kaldiseninkide gelir yakinda ozaman
benimde 7 günüm var bendede hic belirti yok olamazda zaten korunuyodum cünkübu sessizlik regl belirtisi cünkü
az da olsa geliyo yasakhayalim ben tahmin etmiyorum zaten cok uzdum kendimi agladim fln oyle bi sansta gelip bana vurmayacagina gore gitti buay yine bana dr yollari gozuktu
yarın regl olmam lazım
doru loorim yaw baskalari kaniyo kaniyo hamileymisim diyo bu sans bizede ugrarmi birgün
kiyamam sana agladinmiofff nolacak bu durumumuz yaw bende bi heyecanla girdim loorim yapmistir testi diye
Bilmiyorum ki yasakhyal ugramaz herhalde ozelliklede bana Allah bilir neyim var ben hic test fln yaptirmadim bi tekk Kolestrolun yuksek oldugunu biliyorum o kadaragladim aglamazmiyim esimde uzuldu beni oyle gorunce bana yinede destek oldu zamana birak dedi yorma kendini bu kadar dedi ben cocuk icin evlenmedim fln dedi birazda olsa rahatlatti beni
Ben simdi dr dan termin alicam ama sence adet bittikten sonrami alsam yoksa bide adetim 3.gunu gidiyolar ya oylemi yapsam bilemedim
looricim bak ne güzel sana destek veren esin var
peki bu kolestrol hamilelige engelmi bi sey dedimi doktorun bu konuda:26::26::26::26::26:
bence smdarabe3günü gel diye bilir o gün önemli hormon testleri yapiliyo cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?