Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Haklisin yasakhayalim esim ogleden sonra ise gidiyo bende onunla birlikte cikarim bi bakiyim yaa Allah korusunn

öyle yap loorim böyle beklemekle olmaz bitanem ben bunu yasadigim icin bilirimsümeyyenin son düsügünü bi hatirlasana:26::26::26:

ona göre tedbirini alirsin en azindan düsük önleyici hap kullanirsin hic kalmadan ne yatarsin

evet hayatim biliyorummm ben simdi cikiyim gidiyorum haber veririm size dua edin nolurrr

bi bekleye bakalim devami gelirse demekki adetin zor sökülüyomus eger arkasi gelmezse hamilelik ihtimalide var demek:26::26::26:

az da olsa geliyo yasakhayalim ben tahmin etmiyorum zaten cok uzdum kendimi agladim fln oyle bi sansta gelip bana vurmayacagina gore gitti buay yine bana dr yollari gozuktu

az da olsa geliyo yasakhayalim ben tahmin etmiyorum zaten cok uzdum kendimi agladim fln oyle bi sansta gelip bana vurmayacagina gore gitti buay yine bana dr yollari gozuktu

doru loorim yaw baskalari kaniyo kaniyo hamileymisim diyo bu sans bizede ugrarmi birgün

kiyamam sana agladinmiofff nolacak bu durumumuz yaw bende bi heyecanla girdim loorim yapmistir testi diye

doru loorim yaw baskalari kaniyo kaniyo hamileymisim diyo bu sans bizede ugrarmi birgün

kiyamam sana agladinmiofff nolacak bu durumumuz yaw bende bi heyecanla girdim loorim yapmistir testi diye

Bilmiyorum ki yasakhyal ugramaz herhalde ozelliklede bana Allah bilir neyim var ben hic test fln yaptirmadim bi tekk Kolestrolun yuksek oldugunu biliyorum o kadar agladim aglamazmiyim esimde uzuldu beni oyle gorunce bana yinede destek oldu zamana birak dedi yorma kendini bu kadar dedi ben cocuk icin evlenmedim fln dedi birazda olsa rahatlatti beni

Ben simdi dr dan termin alicam ama sence adet bittikten sonrami alsam yoksa bide adetim 3.gunu gidiyolar ya oylemi yapsam bilemedim

looricim bak ne güzel sana destek veren esin var

peki bu kolestrol hamilelige engelmi bi sey dedimi doktorun bu konuda:26::26::26::26::26:

bence bi ara 3günü gel diye bilir o gün önemli hormon testleri yapiliyo cünkü

Son düzenleme:
looricim bak ne güzel sana destek veren esin var

peki bu kolestrol hamilelige engelmi bi sey dedimi doktorun bu konuda:26::26::26::26::26:

bence smdarabe3günü gel diye bilir o gün önemli hormon testleri yapiliyo cünkü

2 gun sonrayada termin vermezler ki bunlar bu kadar kisa sureye vermiyolar biliyosun bi daha 1 hafta sonraya atiyolar :26::26: bilmiyorum ki yasakhayal bu genetik bisey babamda var bende var.. tr yaptirmistim dr dikkat et dedi beslenmene ama ben bi zararini gormedim.. bide buradaki kadin dogum dr gitmistim benden kan aldi sonucu 1 hafta sonra soyledi aradi esimi dediki bi hormon sorunu var anlamadik bi daha kan alicaz bende cok sinir olmustum nasil anlamiyolar diye bi daha da gitmedim simdi nasil yapicagimi dusunuyorum kara kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…