Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

loorim sana su an zarari olmayabilir ama benim ögrenmek istedigim hamilelige engelmi:26::26::26::26:ben mesala söyle erken termin almaya calisiyodum napim yalan söylemek zorunda kaliyodum bazenagrim var yada kasintim ne var diyodum onlarda iyi hemen yarin gel diyodular

Aynen bende onu dusunuyorum yalan uydurucam cok agrim fln var dicem alicam mecburumda ne biliyim oyle adetin 3.gunude biraz kotu durum ya

Bilmiyorum yasakhayalim dr bu sefer incelesin herseyi isi ne

Aynen bende onu dusunuyorum yalan uydurucam cok agrim fln var dicem alicam mecburumda ne biliyim oyle adetin 3.gunude biraz kotu durum ya

Bilmiyorum yasakhayalim dr bu sefer incelesin herseyi isi ne

napalim looricim bizi yalana onlar zorluyoincelen artik böyle nereye kadar üzülecen en azindan bi sebep varsa ögrenirsin insallah yoktur o zamanda rabbim ne zaman verirse sabrederek beklersin bitanem...yaw bu ay reglin 3 gününe gel demezlerse bile baska hormon tahlilleri var gün önemli degil onlara bakarlar :26::26::26:bi de bu kolestrolu merak ettim bide onu ögrenein hamilelige engelmi diyo :26::26::26:

yasakhayalim bugun cok yavassin hee bende birazdan esra erolu izlicemmm cay yapiyorum gell

Ben gitmisken hepsi yapilsin bi daha gidip gelmiyim gidecegim yer cok uzak 1 saat 40 dk yol

yasakhayalim bugun cok yavassin hee bende birazdan esra erolu izlicemmm cay yapiyorum gell

Ben gitmisken hepsi yapilsin bi daha gidip gelmiyim gidecegim yer cok uzak 1 saat 40 dk yol

doru yavasim esimi yeni evden cikardim bi yandanda onunla ugrasiyorum

keske yakininda olsaydimdur bende acim esra eroludr uzaktaymis

az da olsa geliyo yasakhayalim ben tahmin etmiyorum zaten cok uzdum kendimi agladim fln oyle bi sansta gelip bana vurmayacagina gore gitti buay yine bana dr yollari gozuktu

ayy bu ay bende çok ama çoook ağladım
üzüldüğüm bir konu vardı birtülü aklımdan çıkaramıyorum
ama rahatlamam lazmki ilaç filan fayda etsin, bu stres ne betermiş herşeye zarar :85:
üzülme nolur zamanı gelince olur, ama rahat olmak çok çok önemli tutması açısından
gerginlik = baskı = stres = no baby

doru yavasim esimi yeni evden cikardim bi yandanda onunla ugrasiyorum

keske yakininda olsaydimdur bende acim esra eroludr uzaktaymis

He dogru onlar varken de yazilmiyo ki bana surekli ne yaziyosun oraya bu kadar diyo

Sorma yasakhayalim yakinimda olaydin sen yeterdin bana

Hoşbuldum canlarım, gecen gece geldim kimsecikler yoktu bende dedım biizim kızlar yok bende cıkım en iyisi oyle kaldı bıde calısıyorum ondan zaman olmuyor pekk

Hoşbuldum canlarım, gecen gece geldim kimsecikler yoktu bende dedım biizim kızlar yok bende cıkım en iyisi oyle kaldı bıde calısıyorum ondan zaman olmuyor pekk

Aslinda biz 7\24 buradayiz ama demekki gozumuzden mi kacti yada senin geldiginde mi yoktuk biseyler olmus

He dogru onlar varken de yazilmiyo ki bana surekli ne yaziyosun oraya bu kadar diyo

Sorma yasakhayalim yakinimda olaydin sen yeterdin bana

yaw beni bi kizdiriyo bak nasi hizli yaziyo parmagina bak diyo alalalalal

yeterdim vaalla baskasina gerek kalmazdi loorim en iyi dr götürürdüm kendim

loorimle bizde cok üzüldük pureipekim insallah rabbim bizleri daha fazla bekletmez

Aslinda biz 7\24 buradayiz ama demekki gozumuzden mi kacti yada senin geldiginde mi yoktuk biseyler olmus

kiz sen beni yaw yine cok güldürdün 7 /24 saat yazmisinya cok güldüm doru hep burdayiz loorimle edammmm

maasaallah ne olursa olsun performansindan bisey kaybetmiyosun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…