Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldimmmmm kizlarrrrrrrrr nasilsiniz bakalimmmmm lorim ne oldu merak ettim seni benim net gidip geliyor sinir oldum

bende ilk kez bu ay bu kadar uzuldum neden bilmiyorum ama simdi iyiyim biseyim yok her zamanki gibi gucluyum yikilmam kolay kolay

ben geldimmmmm kizlarrrrrrrrr nasilsiniz bakalimmmmm lorim ne oldu merak ettim seni benim net gidip geliyor sinir oldum

loorim yaninda olamasamda uzaktan elimden geldigince destegimi verecem

Hosgeldim habibtemm sorma benimkiler geldi olan olan bitti gitti iste

Yasakhayalimm benim coook sagoll hayatim bende elimden geldigi kadar herkese destek vermeye calisiyorum yikilmaz yok yilmak yok

ben her ay oyle stresteyimmm bazen adetim bayagi gecikiyor hamile kalan insanlari gorunce istiyorum bbir bebegim olsun

loorim canım aynı sekıde bende cok uzuldum bu ay herzaman uzuluyordum da bu sferki fenydı nedeni ise çatlama iğnesi oldum sonrasında gebelik testi yaptım yıneee hüsrana uğradm zaten hep hüsranlara kapıldıgım için artık yapmadan önce negatif cıkcagını bılıyorum hiç sevınerek yapmıyorum hayallerım çöp oldu

canimmmm hic uzulme sikilma allahim hayirlisi ne zamansa hosgelir biz bekliyoruzzz guclu olmaliyiz ki bebeklerimiz tutunsun bizlere...ilk defa bende adet oldum diyeee sevindim bu arada kizlarrr adetin 5.gunu yapin yumurtaliklar cok iyi calisiyor benim arkadaslar oyle denemis bende deniycem anlayacaginiz yarin calisma var ins olurr hepimiz hamile kalirizzzz sekerler

oyle alpinim sikma canini kiz adetin 5.gunumu :26::26:

Edacim oyle dusunme iyi dusun ki iyi olsun gerisini sala gitsin

kiz habibtem peki benim 5.günü halen reglim bitmiyo nasi olacak:26::26::26:
bunun harami var enfeksiyon kapma riski var

her duydugumuza inanmayalim kizlar kas yaparken göz cikarmayalim bu is bana ters yapamam ben

Son düzenleme:
kiz habibtem peki benim 5.günü halen reglim bitmiyo nasi olacak:26::26::26:
bunun harami var enfeksiyon kapma riski var

Habibtem uctu galiba belki onun daha mi az suruyoo

Bende yapamam yasakhayalim isterse 10 cocugum olacagini bilsem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…