- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.421
sorma arada giciklik ediyolar iste
Destegin yeter hayatim benimmm
ayy bu ay bende çok ama çoook ağladım
üzüldüğüm bir konu vardı birtülü aklımdan çıkaramıyorum
ama rahatlamam lazmki ilaç filan fayda etsin, bu stres ne betermiş herşeye zarar :85:
üzülme nolur zamanı gelince olur, ama rahat olmak çok çok önemli tutması açısından
gerginlik = baskı = stres = no baby
ben geldimmmmm kizlarrrrrrrrr nasilsiniz bakalimmmmmlorim ne oldu merak ettim seni benim net gidip geliyor sinir oldum
loorim yaninda olamasamda uzaktan elimden geldigince destegimi verecem
bende ilk kez bu ay bu kadar uzuldumneden bilmiyorum ama simdi iyiyim biseyim yok her zamanki gibi gucluyum yikilmam kolay kolay
ana gelmis senin gününbizede bildir yarinki durumunu aklimiz sende kalmasin
ben her ay oyle stresteyimmm bazen adetim bayagi gecikiyor hamile kalan insanlari gorunce istiyorum bbir bebegim olsun
canimmmm hic uzulme sikilma allahim hayirlisi ne zamansa hosgelir biz bekliyoruzzz guclu olmaliyiz ki bebeklerimiz tutunsun bizlere...ilk defa bende adet oldum diyeee sevindim bu arada kizlarrr adetin 5.gunu yapin yumurtaliklar cok iyi calisiyor benim arkadaslar oyle denemis bende deniycem anlayacaginiz yarin calisma var ins olurr hepimiz hamile kalirizzzz sekerler
loorim canım aynı sekıde bende cok uzuldum bu ay herzaman uzuluyordum da bu sferki fenydı nedeni ise çatlama iğnesi oldum sonrasında gebelik testi yaptım yıneee hüsrana uğradm zaten hep hüsranlara kapıldıgım için artık yapmadan önce negatif cıkcagını bılıyorum hiç sevınerek yapmıyorum hayallerım çöp oldu
canimmmm hic uzulme sikilma allahim hayirlisi ne zamansa hosgelir biz bekliyoruzzz guclu olmaliyiz ki bebeklerimiz tutunsun bizlere...ilk defa bende adet oldum diyeee sevindim bu arada kizlarrr adetin 5.gunu yapin yumurtaliklar cok iyi calisiyor benim arkadaslar oyle denemis bende deniycem anlayacaginiz yarin calisma var ins olurr hepimiz hamile kalirizzzz sekerler
kiz habibtem peki benim 5.günü halen reglim bitmiyo nasi olacak:26::26::26:
bunun harami var enfeksiyon kapma riski var
Habibtem uctu galiba belki onun daha mi az suruyoo
olabilir ama herkeste farkli oldugunuda bilmesi lazim
cöl sicagi basina gecti galiba
Habibtem uctu galiba belki onun daha mi az suruyoo
Bende yapamam yasakhayalim isterse 10 cocugum olacagini bilsem
bende yapamamhem esimde asla kabul etmez
habibtemde aslinda böyle bisey demezdi amayanlismi yazdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?