- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.441
Aynen yasakhayalimm habibtem belki baska bisey mi demek istedi bende anlamadim ki alla alla :26:
ne biliyimmmm oyleee soyledilerrrrr ben adet gunumden esime bile yaklasamam iste oyle dediler sanirim bende yapamam kafayi yiyecez sanirim her denilen seye inaniyoruzz hayirlisi artikkkk ben doping yapmam lazim bal ceviz findik ari sutu polen her turlu karisimi yapacam ins bu ay tutarrr bol bol calismalarrr
ne biliyimmmm oyleee soyledilerrrrr ben adet gunumden esime bile yaklasamam iste oyle dediler sanirim bende yapamam kafayi yiyecez sanirim her denilen seye inaniyoruzz hayirlisi artikkkk ben doping yapmam lazim bal ceviz findik ari sutu polen her turlu karisimi yapacam ins bu ay tutarrr bol bol calismalarrr
merrcimk corbasi yaptimm esra erolu izliyorummmm bu kariyi seviyorummmm ben yaaabenim herifle dun anltlasma imzaladik bende basladim cilginligaaa barismasaydim ne demeye basladi
merrcimk corbasi yaptimm esra erolu izliyorummmm bu kariyi seviyorummmm ben yaaabenim herifle dun anltlasma imzaladik bende basladim cilginligaaa barismasaydim ne demeye basladi
Bende aldim cayimi gectim esranin karsisina
Kiz iyi yaptin su esas oglan icin de antlasma yapsaydin ya
ben adetken kocamin yanina yaklasamam o calismayi nasil yaparim diye dusundummm bence sacma geldi bende duydugumu paylastimmm ancak 8.gune kadar birsey yapmam kafami karistirdilar yahuuuuuuuuuu persembe bunu alacamm sonuclari ona gore baakalim neler cikacak bundan 5 ay once yaptirmistim hersey yolundaa bakalim hayirlisi kizlarrr
ben adetken kocamin yanina yaklasamam o calismayi nasil yaparim diye dusundummm bence sacma geldi bende duydugumu paylastimmm ancak 8.gune kadar birsey yapmam kafami karistirdilar yahuuuuuuuuuu persembe bunu alacamm sonuclari ona gore baakalim neler cikacak bundan 5 ay once yaptirmistim hersey yolundaa bakalim hayirlisi kizlarrr
Anladim canimm hadi hayirli cikar sonuclarin insallahKiz dun sormustum cvp verdedin sen arabistanda neredesin ?
habibtem soruya cevap ver arabistanin neresindesin
vallahi kaynim pesimizi birakmayacakkk bende kocamla iyi oluyumda kimse umrumda degil dedimm kendimce...aramiza 3 kisileri sokmaa..bu iliskimize zarar veriyor dedim...tam da damardan girdim simdi iyiyiz bakalim kac gun sayin kizlarrr
Bak yine gormez bunu hee
masallah insallah hep böyle olursunuz
gün ne saymayiz sen hep böyle mutlu ol kisa sürmesin
su esas oglani sokma araya yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?