Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtem gel kiz buraya aklimizi karistirdin iyice

bi aciklama bekliyoruz aydinlat bizi yanlis ne yazmisim de

Son düzenleme:
ne biliyimmmm oyleee soyledilerrrrr ben adet gunumden esime bile yaklasamam iste oyle dediler sanirim bende yapamam kafayi yiyecez sanirim her denilen seye inaniyoruzz hayirlisi artikkkk ben doping yapmam lazim bal ceviz findik ari sutu polen her turlu karisimi yapacam ins bu ay tutarrr bol bol calismalarrr

Kiz ama calisma var dedin yaa ne bilelim bizimde kafamiz karisti yani

Habibtem sen su sonuclarini ne zaman alicaksinn?

Son düzenleyen: Moderatör:

habibtem sen bakma onlara her duydugumuza inanmayalim ben biliyorum sende karsisindir öyle seylere

kas yapalim derken göz cikarmayalim allah göstermesin

merrcimk corbasi yaptimm esra erolu izliyorummmm bu kariyi seviyorummmm ben yaaa benim herifle dun anltlasma imzaladik bende basladim cilginligaaa barismasaydim ne demeye basladi

habibtem sen o dedigin karisimlari yap uygun günlerde calisin rabbim verecekse verir zaten

merrcimk corbasi yaptimm esra erolu izliyorummmm bu kariyi seviyorummmm ben yaaa benim herifle dun anltlasma imzaladik bende basladim cilginligaaa barismasaydim ne demeye basladi

Bende aldim cayimi gectim esranin karsisina

Kiz iyi yaptin su esas oglan icin de antlasma yapsaydin ya

looricikle bende izliyoruz o kariyi

anlasma mddeleriniz ne

mercimek iyi olur icin sicak sicak

ben adetken kocamin yanina yaklasamam o calismayi nasil yaparim diye dusundummm bence sacma geldi bende duydugumu paylastimmm ancak 8.gune kadar birsey yapmam kafami karistirdilar yahuuuuuuuuuu persembe bunu alacamm sonuclari ona gore baakalim neler cikacak bundan 5 ay once yaptirmistim hersey yolundaa bakalim hayirlisi kizlarrr

Anladim canimm hadi hayirli cikar sonuclarin insallah Kiz dun sormustum cvp verdedin sen arabistanda neredesin ?

o diyenler kafayi siyirmis iyice

bende 8.gün baslarim

hadi insaallah güzel sonuclar alirsin habibtem

vallahi kaynim pesimizi birakmayacakkk bende kocamla iyi oluyumda kimse umrumda degil dedimm kendimce...aramiza 3 kisileri sokmaa..bu iliskimize zarar veriyor dedim...tam da damardan girdim simdi iyiyiz bakalim kac gun sayin kizlarrr

vallahi kaynim pesimizi birakmayacakkk bende kocamla iyi oluyumda kimse umrumda degil dedimm kendimce...aramiza 3 kisileri sokmaa..bu iliskimize zarar veriyor dedim...tam da damardan girdim simdi iyiyiz bakalim kac gun sayin kizlarrr

masallah insallah hep böyle olursunuz

gün ne saymayiz sen hep böyle mutlu ol kisa sürmesin

su esas oglani sokma araya yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…