Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sagolun sekerlerr....dun gormemisim yeruhelerimmm arabistanin baskenti riyat riyada 3 saat uzaklikta bir sehirdeyim al dawadme diye bir yer...burada karilar manyak gibi susleniyor alisveris yapiyorlarrr bende guzellik uzmaniyim burada lazer kavitasyon yapmayi dusunuyorum kizlar marttta izne gidiyorum annemin yildonumunde orada olmaliyim kaynim evlenecek 16likla aslinda hic gidesim yok kizlar ama kocam icin orada olmalioyim....hamile kalip gitmek istiyorum cunku konusmalar canimi sikiyorrrr

heh hele sukur soyledin ayy ben bayiliyorum o arap kadinlarinin makyajlarina gelmisken burayada ugrada bize surme getir kizz habibtemm

aalalla bende makyaj yasak saniyodum orada

meslegin varmis yap habibtem bi hobin olur hemide

napacan git iste kocanin hatirina

o komsular hic susmazki hepimiz dertliyiz o yüzden

kıyamam ya..benimde kaynanam bıktırdı.vallahi telefonunu açmaya korkuyorum artık.geçen ne dio bana biliyo musun..
hayır olmuyosa tüp yaptıralım..telefonu suratına kapatıvermişim.

16lik kiz burada degil onu ben adam ederim bir tane daha var eltim o da 20lik heheheeh ikisi de uyuz bir sey buzdolabiyla konus daha iyi ama kaynanam kafa dengi benim gibi cilgin gorumcelerim biri 14 biri 15 yasindaa dedimki esimeee eltim anlasir kizlarlaa

kıyamam ya..benimde kaynanam bıktırdı.vallahi telefonunu açmaya korkuyorum artık.geçen ne dio bana biliyo musun..
hayır olmuyosa tüp yaptıralım..telefonu suratına kapatıvermişim.

iyi etmisin bi cadida benim basimda var

kaynanan iyimis barihabibtemin elinden ucan kacan kurtulmaz

Masallah anam bunlari kundaktami goruyolar ne ediyolar boyle yaa sen kac yasinda evlendin kizzz?

iyi etmisin bi cadida benim basimda var

boşa demiyolar valla kaynar kazana atmalı diye.sanki o isteyince mi olcak bu çocuk.kocamda aradı annesini ben hemen anlattım çünkü olanı..
aradı anne canın çok çocuk istiyosa sen yapıver bitane hepimiz sevelim.bizim daha zamanımız var sorup durma..
kaldı kadın ayh nası yağlarım eridi anlatamam

ne yasagi her bir se var burdaaaaa aklin durur....kadinlar azmis erkekler manyak sapik her bir ic camasiri var aklin durur burda 3 4 5 kari almak normal kadinlar kendilerine cok bakarlar her zaman kuafiordelerrr ve burda cok para demek karilar dokuyor parayi heriflerinde para cokkk harca harca bitmez

valla ne iyi etmis esinde öylesine öyle yapacan anladigi dilde konusacan

biliyorum canim benim esimde misira dubaiye fln gitmisti anlatiyodu tabiki dubai biraz daha iyi ama misir helede kahire berbat diyo ama yinede asik oraya anamm

allaaall görüyomusun bizim hic biseyden haberimiz yok

para olmami petrol var ellerinde iyice kuduruyolar o yüzden

kizlar ben 5 aydir burdayimmm....ama deli oldum burdaki esyalaraaaa kiyafetlere ayakkabilara zaten manyagim ceyizimde 3 koli ayakkabi cikardimm cantalari saymiyorum ben 23 yasinda evlendim canimmmm 9 ay nisanli kaldimmm..

kizlar düsündüm tasindim oralara tasinmaya karar verdim..hersey varmis bide sicak tam benlik ozaman

kizlar ben 5 aydir burdayimmm....ama deli oldum burdaki esyalaraaaa kiyafetlere ayakkabilara zaten manyagim ceyizimde 3 koli ayakkabi cikardimm cantalari saymiyorum ben 23 yasinda evlendim canimmmm 9 ay nisanli kaldimmm..

habibtem daha yeni burdaymisin hemen kapmisin ama arapcayi

buradaki karilarr kagida numara yazip atiyorlar erkegin onuneeee kac kere esimle kaynim ve elemanlarla gittigimizde basimiza geldi azmis karilar bakmayin kapandiklarinaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…