- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.461
zorla gördürürüz habibteme sürekli yazacam
arabistanin neresindesin
sagolun sekerlerr....dun gormemisim yeruhelerimmm arabistanin baskenti riyat riyada 3 saat uzaklikta bir sehirdeyim al dawadme diye bir yer...burada karilar manyak gibi susleniyor alisveris yapiyorlarrr bende guzellik uzmaniyim burada lazer kavitasyon yapmayi dusunuyorum kizlar marttta izne gidiyorum annemin yildonumunde orada olmaliyim kaynim evlenecek 16likla aslinda hic gidesim yok kizlar ama kocam icin orada olmalioyim....hamile kalip gitmek istiyorum cunku konusmalar canimi sikiyorrrr
sagolun sekerlerr....dun gormemisim yeruhelerimmm arabistanin baskenti riyat riyada 3 saat uzaklikta bir sehirdeyim al dawadme diye bir yer...burada karilar manyak gibi susleniyor alisveris yapiyorlarrr bende guzellik uzmaniyim burada lazer kavitasyon yapmayi dusunuyorum kizlar marttta izne gidiyorum annemin yildonumunde orada olmaliyim kaynim evlenecek 16likla aslinda hic gidesim yok kizlar ama kocam icin orada olmalioyim....hamile kalip gitmek istiyorum cunku konusmalar canimi sikiyorrrr
kıyamam ya..benimde kaynanam bıktırdı.vallahi telefonunu açmaya korkuyorum artık.geçen ne dio bana biliyo musun..
hayır olmuyosa tüp yaptıralım..telefonu suratına kapatıvermişim.
16lik kiz burada degil onu ben adam ederim bir tane daha var eltim o da 20lik heheheeh ikisi de uyuz bir sey buzdolabiyla konus daha iyi ama kaynanam kafa dengi benim gibi cilgingorumcelerim biri 14 biri 15 yasindaa dedimki esimeee eltim anlasir kizlarlaa
16lik kiz burada degil onu ben adam ederim bir tane daha var eltim o da 20lik heheheeh ikisi de uyuz bir sey buzdolabiyla konus daha iyi ama kaynanam kafa dengi benim gibi cilgingorumcelerim biri 14 biri 15 yasindaa dedimki esimeee eltim anlasir kizlarlaa
iyi etmisinbi cadida benim basimda var
boşa demiyolar valla kaynar kazana atmalı diye.sanki o isteyince mi olcak bu çocuk.kocamda aradı annesini ben hemen anlattım çünkü olanı..
aradı anne canın çok çocuk istiyosa sen yapıver bitane hepimiz sevelim.bizim daha zamanımız var sorup durma..
kaldı kadın ayh nası yağlarım eridi anlatamam
ne yasagi her bir se var burdaaaaa aklin durur....kadinlar azmis erkekler manyak sapik her bir ic camasiri var aklin dururburda 3 4 5 kari almak normal kadinlar kendilerine cok bakarlar her zaman kuafiordelerrr ve burda cok para demek karilar dokuyor parayi heriflerinde para cokkk harca harca bitmez
ne yasagi her bir se var burdaaaaa aklin durur....kadinlar azmis erkekler manyak sapik her bir ic camasiri var aklin dururburda 3 4 5 kari almak normal kadinlar kendilerine cok bakarlar her zaman kuafiordelerrr ve burda cok para demek karilar dokuyor parayi heriflerinde para cokkk harca harca bitmez
valla ne iyi etmis esinde öylesine öyle yapacan anladigi dilde konusacan
kizlar ben 5 aydir burdayimmm....ama deli oldum burdaki esyalaraaaa kiyafetlere ayakkabilara zaten manyagim ceyizimde 3 koli ayakkabi cikardimm cantalari saymiyorumben 23 yasinda evlendim canimmmm 9 ay nisanli kaldimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?