- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.481
doğru
ama anlamadı
hala aynı değişmiyo kadın
kizlar ben 5 aydir burdayimmm....ama deli oldum burdaki esyalaraaaa kiyafetlere ayakkabilara zaten manyagim ceyizimde 3 koli ayakkabi cikardimm cantalari saymiyorumben 23 yasinda evlendim canimmmm 9 ay nisanli kaldimmm..
buradaki karilarr kagida numara yazip atiyorlar erkegin onuneeee kac kere esimle kaynim ve elemanlarla gittigimizde basimiza geldi azmis karilar bakmayin kapandiklarinaaa
kizlar benim kokenim arap zaten ama cok arapca bilmem hehehe konustugum zaman guluyor herkes banaaaywa aywaaaaa siz nerdesiniz alamanyanin
ben gidiyorum.
totem yapacam..
herşey netleşene kadar bişi yazmıcam..
belki işe yarar
:26::26::26:
cok pahali da var cok ucuz...ama harika seyler var gelin misafirim olun basimin ustunde yeriniz varr ben alisveriste iken esim cigliklarima gelip beni buluyor
ben baskenti berlindeyim looricik hamburgta
cok pahali da var cok ucuz...ama harika seyler var gelin misafirim olun basimin ustunde yeriniz varr ben alisveriste iken esim cigliklarima gelip beni buluyor
habibtem nasi cesaret ediyolarbide orda idamda var
bak benim arkadasim nasilda yazivermiss
Aynen tatlim bende alisveris icin istemiyo degilim he ama cok sicak ben sevmiyorum
neler yapiyorlar anlatsam akiliniz durur...idam var kellle kesiyorlarmisss eskiden oyleydi simdi degisiyorlar bu gerizekali araplar
berlin de bir bir gerizekali insan yasiyorrr yasakhayalimmm...o insandan nefret ediyorummm neyse uzun hikaye...bir kuzenim dresstende biri de acaip bir ismi gladbach li bir yerdi :) kac senedir siz oradasiniz alamanyada
berlin de bir bir gerizekali insan yasiyorrr yasakhayalimmm...o insandan nefret ediyorummm neyse uzun hikaye...bir kuzenim dresstende biri de acaip bir ismi gladbach li bir yerdi :) kac senedir siz oradasiniz alamanyada
havalar cok guzelll kisa girdik sicaklar yok...ama kizlar surekli disari cikamadigim icin buyday tenli iken simdi beyaz tenli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?