Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben gidiyorum.
totem yapacam..
herşey netleşene kadar bişi yazmıcam..
belki işe yarar

:26::26::26:

Son düzenleme:
kizlar ben 5 aydir burdayimmm....ama deli oldum burdaki esyalaraaaa kiyafetlere ayakkabilara zaten manyagim ceyizimde 3 koli ayakkabi cikardimm cantalari saymiyorum ben 23 yasinda evlendim canimmmm 9 ay nisanli kaldimmm..

Kiz esimde diyoki orasi tam senlik ayakkabi canta ozellikle cakma louis vuitton

kizlar benim kokenim arap zaten ama cok arapca bilmem hehehe konustugum zaman guluyor herkes banaa aywa aywaaaaa siz nerdesiniz alamanyanin

cok pahali da var cok ucuz...ama harika seyler var gelin misafirim olun basimin ustunde yeriniz varr ben alisveriste iken esim cigliklarima gelip beni buluyor

ben baskenti berlindeyim looricik hamburgta

cok pahali da var cok ucuz...ama harika seyler var gelin misafirim olun basimin ustunde yeriniz varr ben alisveriste iken esim cigliklarima gelip beni buluyor

bak benim arkadasim nasilda yazivermiss

Aynen tatlim bende alisveris icin istemiyo degilim he ama cok sicak ben sevmiyorum

berlin de bir bir gerizekali insan yasiyorrr yasakhayalimmm...o insandan nefret ediyorummm neyse uzun hikaye...bir kuzenim dresstende biri de acaip bir ismi gladbach li bir yerdi :) kac senedir siz oradasiniz alamanyada

yasakhayal esim aramis dr u oda demiski burada oyle kafaniza gore bu testler yapilmiyo demis sadece kan aliniyo kanda hormon yuksek cikarsa bu testler yapiliyo demis kullandigim hormon ilacida varya onuda soylemis zaten o hormon ilaci demis test yaparsak hormonlar zaten yuksek cikar demis onu kullanmaya devam etsin demis adetlerimi soylemis onlarda duzenli demis bu ilacla genelde kadinlar 2-yada 3.ayda hamile kaliyolarmis ona devam etsin bu paketide bitirsin yine olmazsa o zaman gelin demis iste iliski gunlerini fln soylemis ovu testi alabilirsiniz demis geliba alicaz boyle iste icime su serpti hee

havalar cok guzelll kisa girdik sicaklar yok...ama kizlar surekli disari cikamadigim icin buyday tenli iken simdi beyaz tenli oldum

berlin de bir bir gerizekali insan yasiyorrr yasakhayalimmm...o insandan nefret ediyorummm neyse uzun hikaye...bir kuzenim dresstende biri de acaip bir ismi gladbach li bir yerdi :) kac senedir siz oradasiniz alamanyada

kimki habibtemooo ben uzun yillardir burdayim

bizde alamanlarla iste yasayip gidiyoruz su gevur memleketinde

ben geleli hemen hemen 1 yil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…