Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi hayirlisi bitanem duzenli olarak ic ilaclarini saati saatineee bunlar cok onemli...doktorun dediklerini yap tatlim ins en kisa zamanda iyi haberlerini alirsin

tatlim eskiden halamin kiziydi gerizekali kadin annem vefat etmeden canini cok sikti yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi cocuklarina bakti annem kendisi alamnayadaydi kocasindan ayrildi gitti bir alamanla evlendi yerlesti oraya adama tekmeyi vurdu yinee...aileesi halamlar kardesleri onu reddetti..suan berlinde yasiyor..oyle dengesiz bir insan allah onu bildigi gibi yapsin...allaha havale ettim

iyi bide öyle yapin loorim bu ay alin bi ovulasyon testi:26::26::26::26:iyi bide dedigi hapi bitirin bakalim

insallah sonunda hamis kalirsin bitanem

bide her dr farkli konusuyo..nasi gerek yokmus hormon testine tr bile 1 yil olmazsa hemen arastirmalar basliyoya hormonlarda bi aksilik varsa nasi hamile kalinacak onuda anlamadim simdi:26::26::26:

Son düzenleme:

bosver canim ya sen takma boyle seyleri kafana sakinnn salla herkesi esinle mutlu olmaya bak

anladim habibtem bosver sizden uzak olsunda ne hali varsa onu görsün

ben hic ovulasyon testi kullanmadim ne zaman kullanmaliyiz yumurtlama gununu belli eden bir aletmi bende denemk istiyorum bu ay:26::26:

habibteler yemekleriniz hazirmi benim degil birazdan cikimda yemek islerine bi bakim

bakalim tatlim ya hayirlisi simdi test yapsak zaten hormonlari yuksek cikar demis hormon ilaci kullandigimdan dolayi bu ilaci vermeden once yaptirsaydim iyi olurdu ama iste o zaman trdeydim ve 3 gunlugune gitmistim yaptiramadim

kizlar size birsey soyluyyimmmi suan hickimse umrumda degil ailem ve esimden baska kim ne yaparsa yapsin...ben altin kaybettim tenekelerle isim olmaz

ben hic ovulasyon testi kullanmadim ne zaman kullanmaliyiz yumurtlama gununu belli eden bir aletmi bende denemk istiyorum bu ay:26::26:

evet yeruhem yumurtlamayi gösteriyo kullansan iyi olur o günü kacirmamis olursun

adetten sonra 11 veya 12. günden itibaren yapmaya basliyosun testi o da sana yumurtlaman olup olmadigini gösteriyo

kizlar size birsey soyluyyimmmi suan hickimse umrumda degil ailem ve esimden baska kim ne yaparsa yapsin...ben altin kaybettim tenekelerle isim olmaz

vavvvvvvvvvvvv iste .ben altin kaybettim tenekelerle isim olmaz: bu cümlenin altina imzami atarim

habibteler yemekleriniz hazirmi benim degil birazdan cikimda yemek islerine bi bakim

yok kiz ben yapmadim :26:

Super bu laf kiz coooook begendim bende kullaniyorum caldim bunu

Ben altin kaybettim tenekelerle isim olmaz...[/COLOR]

yok kiz ben yapmadim :26:

Super bu laf kiz coooook begendim bende kullaniyorum caldim bunu

Ben altin kaybettim tenekelerle isim olmaz...[/COLOR]

loorim cikalimda biraz biseyler yapalim aksam herkes burda olur bizde burda olalim bizsiz olmaz biliyosun

loorim cikalimda biraz biseyler yapalim aksam herkes burda olur bizde burda olalim bizsiz olmaz biliyosun

Dogru soyluyosun hayatimm yaa hadi bakalimm kiz alpinin tuzu kuru herhalde

alpinn sana bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…