- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.501
yasakhayal esim aramis dr u oda demiski burada oyle kafaniza gore bu testler yapilmiyo demis sadece kan aliniyo kanda hormon yuksek cikarsa bu testler yapiliyo demis kullandigim hormon ilacida varya onuda soylemis zaten o hormon ilaci demis test yaparsak hormonlar zaten yuksek cikar demis onu kullanmaya devam etsin demis adetlerimi soylemis onlarda duzenli demis bu ilacla genelde kadinlar 2-yada 3.ayda hamile kaliyolarmis ona devam etsin bu paketide bitirsin yine olmazsa o zaman gelin demis iste iliski gunlerini fln soylemis ovu testi alabilirsiniz demis geliba alicaz boyle iste icime su serpti hee
havalar cok guzelll kisa girdik sicaklar yok...ama kizlar surekli disari cikamadigim icin buyday tenli iken simdi beyaz tenli oldum
hadi hayirlisi bitanem duzenli olarak ic ilaclarini saati saatineee bunlar cok onemli...doktorun dediklerini yap tatlim ins en kisa zamanda iyi haberlerini alirsin
yasakhayal esim aramis dr u oda demiski burada oyle kafaniza gore bu testler yapilmiyo demis sadece kan aliniyo kanda hormon yuksek cikarsa bu testler yapiliyo demis kullandigim hormon ilacida varya onuda soylemis zaten o hormon ilaci demis test yaparsak hormonlar zaten yuksek cikar demis onu kullanmaya devam etsin demis adetlerimi soylemis onlarda duzenli demis bu ilacla genelde kadinlar 2-yada 3.ayda hamile kaliyolarmis ona devam etsin bu paketide bitirsin yine olmazsa o zaman gelin demis iste iliski gunlerini fln soylemis ovu testi alabilirsiniz demis geliba alicaz boyle iste icime su serpti hee
tatlim eskiden halamin kiziydi gerizekali kadin annem vefat etmeden canini cok sikti yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi cocuklarina bakti annem kendisi alamnayadaydi kocasindan ayrildi gitti bir alamanla evlendi yerlesti oraya adama tekmeyi vurdu yinee...aileesi halamlar kardesleri onu reddetti..suan berlinde yasiyor..oyle dengesiz bir insan allah onu bildigi gibi yapsin...allaha havale ettim
tatlim eskiden halamin kiziydi gerizekali kadin annem vefat etmeden canini cok sikti yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi cocuklarina bakti annem kendisi alamnayadaydi kocasindan ayrildi gitti bir alamanla evlendi yerlesti oraya adama tekmeyi vurdu yinee...aileesi halamlar kardesleri onu reddetti..suan berlinde yasiyor..oyle dengesiz bir insan allah onu bildigi gibi yapsin...allaha havale ettim
iyi bide öyle yapin loorim bu ay alin bi ovulasyon testi:26::26::26::26:iyi bide dedigi hapi bitirin bakalim
insallah sonunda hamis kalirsin bitanem
bide her dr farkli konusuyo..nasi gerek yokmus hormon testine tr bile 1 yil olmazsa hemen arastirmalar basliyoya hormonlarda bi aksilik varsa nasi hamile kalinacak onuda anlamadim simdi:26::26::26:
ben hic ovulasyon testi kullanmadim ne zaman kullanmaliyiz yumurtlama gununu belli eden bir aletmi bende denemk istiyorum bu ay:26::26:
kizlar size birsey soyluyyimmmi suan hickimse umrumda degil ailem ve esimden baska kim ne yaparsa yapsin...ben altin kaybettim tenekelerle isim olmaz
habibteler yemekleriniz hazirmibenim degil birazdan cikimda yemek islerine bi bakim
kizlar size birsey soyluyyimmmi suan hickimse umrumda degil ailem ve esimden baska kim ne yaparsa yapsin...ben altin kaybettim tenekelerle isim olmaz
yok kiz ben yapmadim :26:
Super bu laf kiz coooook begendim bende kullaniyorum caldim bunu
Ben altin kaybettim tenekelerle isim olmaz...[/COLOR]
habibteler yemekleriniz hazirmibenim degil birazdan cikimda yemek islerine bi bakim
loorim cikalimda biraz biseyler yapalim aksam herkes burda olur bizde burda olalimbizsiz olmaz biliyosun
mucklandiniz kizlarrr alkisss ALPINE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?