- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.701
allala nereye gitmis bu yumurtalarama öyle catlasaydi ondan önce dr görürdü ultrasonda galiba:26::26::26:
scorpionsum ben bu belirtiler hakkinda bi daha yorum yapmicam ve artik inanmiyorum bu belirtilere sende az daha sabret az kaldi
evet ya biz de anlamadık. kadın sönmüşler dedi. kist de olmamış çok şükür, çatlamamış da.. anlamadık gitti yaa..
ama şimdi bu akıntı ne anlamadım.. bu ay göbekten iğneye geçiyorum..
kızlar merhaba. yaaa bişey sorcam. bu ay ilk defa klomen kullandım. cmts günü gittiğimde iki yumurtam vardı, biri 15 mm idi. pzts 20 mm'ye çıkmasını beklerken doktor göremedi, yumurtaların sönmüş dedi. ama bugün afedersiniz ama tuvalletteyken böyle bir akıntı geldi ama baya yoğun, kıvamı daha yoğun, parça gibi, açık renk. bu ne olabilir sizce? yumurta mı çatladı acaba???
demekki yumurtalarda kaybola biliyomus
iyikide kiste dönüsmemis dedigin gibi
bide onunla ugrasmak zorunda kalacaktin
peki neden kaybolurmus yumurtalar dr ne dedi
Bitanem bu konuda yardımcı olmayı çook isterdim ama bilmiyorum inan kii...
bişey demedi, sönmüşler dedi. yani gayet normal bişeymiş gibi dedi. ben sormayı bile aklıma getirmedim. o kadar umutlanmıştım ki 2 yumurtam olunca, o an düşündüğüm tek şey oradan çıkıp ağlamaktı.. öyle yaptım :)
iğneye geçiyorum işte. aranızda iğne kullanan var mı?
aslinda güzelde büyüyorlarmis
ne ignesi canim benim:26::26::26:
hoşbulduk canım, 2 ay aralıklı aralıklı 1 ,2 hafta denedim.. çok dengesiz durumum var ya bir türlü düzelmiyor...
reann en son neler olduu varmi biseyler ?
ya işte kısmet olmayınca olmuyor. Rabbim biliyor doğru zamanı..
purogen iğne. yani yumurtlatma iğnesi. klomen işe yaramadı, ilaç yani. göbekten vuruluyor ya, o iğne işte.
aynı canım.en ufak değişiklik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?