Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbuldummmmm ....naberler bakalım,var mı hayırlı haberler? yoksa da sıkmayın canınızı,olacak olacak bir gün mutlaka olacak

yok canım maalesef devamlı 17-11 .zaten yarın kardiyolojiye gideceğiz eşimle.ilaçsa ilaç,diyetse diyet ne lazımsa yapıcam,düzelticem bu tansiyonu.sonra daaaaa....

sonra bizede bildir bitanem rabbim sana insallah bebisini gönderecek

ben inaniyorumki dr mutlu olarak cikacaksin

Bu degisikliklerin cani cehenneme ya salla valla gelirse gelir olarak dusun

Öyle vallaaa, bak meselaa bennnn
Mide bulantım var, kasıklarımda 10 gündür batma ve sancı var, belimde ağrı var(özellikle de bugün), göğüslerim aşırı hassas(gece üzerine dönünce uykudan uyanıyorum), göğüslerimin ucunda daha önce hiç olmayan kabarcıklar çıktı, dünden beri de bacaklarımda ağrı var....

Ama benim umrumda değil hiççç, çünkü tamamen tesadüf olduğunu düşünüyorum psikolojik de diyemiycem çünkü kesinlikle aklımda bebiş varmış gibi bişey yok sadece bu ay adet belirtilerim herzamankinden farklı o kadar

meddcezirim ne kadar cok belirtin var

bu ayda olmazsa bende inanmiyacam artik bu belirti isine

canim insallah vardir biseyler ama takilma lutfen bak az kaldi sabret o zaman cikicak ortaya

Ya benim cok agrim var normal mi bilmiyorum kasiklarim kopuyo bide bacaklarima vuruyo deli gibi yaa resmen

sonra bizede bildir bitanem rabbim sana insallah bebisini gönderecek

ben inaniyorumki dr mutlu olarak cikacaksin

amiiiin canım ,güzel dua eden dilleri boş çevirmesin, Allahım istediğini gönlüne göre versin en hayırlısıyla....hep beraber hamile kalalım,hp beraber alalım kucağımıza bebişlerimiz,mis kokularını içimize çekelim....minik elleri,ayaklarını öpelim...Allahım gaza geldim yine

yo niye gaza gelecenki angelifim hayal edelimki rabbimde en güzelini versin bitanem

canim insallah vardir biseyler ama takilma lutfen bak az kaldi sabret o zaman cikicak ortaya

Ya benim cok agrim var normal mi bilmiyorum kasiklarim kopuyo bide bacaklarima vuruyo deli gibi yaa resmen

loorim hic agri kesici ne almadinmi:26::26::26::26::26::26::26:

meddcezirim ne kadar cok belirtin var

bu ayda olmazsa bende inanmiyacam artik bu belirti isine

evet öyle canım, acayip tepkiler var vücudumda ama dediğim gibi vallaa bebişten olduğunu sanmıyorum... sadece tesadüf bitanem
Ben belirti işinden ümidimi tamamen kestim yaa,hayırlısııı

kizlar demin baska bi yerde progesteron hormonu 20 den yukari cikanlarda hamile olma ihtimali var diyolar

dogru olurmuki böyle bisey

mesala benim eylül ayinda yapmislardi 10 cikmisti ve hamile degildim

Son düzenleme:
evet cnm benim aynen,dua etmesi bizden,kabul etmesi Allahtan :)
Ben aslında bi süreliğine acele etmiycem,önce şu tansiyon sorunu hallolsun ki gönül rahatlığıyla bebiş olayına girelim
Ben onu hallederken bu topik yeni bebeklere Gebe gibi geliyo,içimde öyle bi his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…