- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.721
Bu degisikliklerin cani cehenneme ya salla valla gelirse gelir olarak dusun
öyle düşünüyorum.napim başka çaremde yok zaten.ben elimden geleni yaptım.
angelifim tansiyonun nasil bitanem bi degisiklik varmi:26:
canlarım ben çıkıyorummm..hepiniziçok seviyorum..yarın daha güzel bir güne uyanmak dileğiyleee
yok canım maalesef devamlı 17-11 .zaten yarın kardiyolojiye gideceğiz eşimle.ilaçsa ilaç,diyetse diyet ne lazımsa yapıcam,düzelticem bu tansiyonu.sonra daaaaa....
canlarım ben çıkıyorummm..hepiniziçok seviyorum..yarın daha güzel bir güne uyanmak dileğiyleee
yok canım maalesef devamlı 17-11 .zaten yarın kardiyolojiye gideceğiz eşimle.ilaçsa ilaç,diyetse diyet ne lazımsa yapıcam,düzelticem bu tansiyonu.sonra daaaaa....
Bu degisikliklerin cani cehenneme ya salla valla gelirse gelir olarak dusun
Öyle vallaaa, bak meselaa bennnn
Mide bulantım var, kasıklarımda 10 gündür batma ve sancı var, belimde ağrı var(özellikle de bugün), göğüslerim aşırı hassas(gece üzerine dönünce uykudan uyanıyorum), göğüslerimin ucunda daha önce hiç olmayan kabarcıklar çıktı, dünden beri de bacaklarımda ağrı var....
Ama benim umrumda değil hiççç, çünkü tamamen tesadüf olduğunu düşünüyorumpsikolojik de diyemiycem çünkü kesinlikle aklımda bebiş varmış gibi bişey yok sadece bu ay adet belirtilerim herzamankinden farklı o kadar
Öyle vallaaa, bak meselaa bennnn
Mide bulantım var, kasıklarımda 10 gündür batma ve sancı var, belimde ağrı var(özellikle de bugün), göğüslerim aşırı hassas(gece üzerine dönünce uykudan uyanıyorum), göğüslerimin ucunda daha önce hiç olmayan kabarcıklar çıktı, dünden beri de bacaklarımda ağrı var....
Ama benim umrumda değil hiççç, çünkü tamamen tesadüf olduğunu düşünüyorumpsikolojik de diyemiycem çünkü kesinlikle aklımda bebiş varmış gibi bişey yok sadece bu ay adet belirtilerim herzamankinden farklı o kadar
sonra bizede bildir bitanem rabbim sana insallah bebisini gönderecek
ben inaniyorumki dr mutlu olarak cikacaksin
amiiiin canım ,güzel dua eden dilleri boş çevirmesin, Allahım istediğini gönlüne göre versin en hayırlısıyla....hep beraber hamile kalalım,hp beraber alalım kucağımıza bebişlerimiz,mis kokularını içimize çekelim....minik elleri,ayaklarını öpelim...Allahım gaza geldim yine
canim insallah vardir biseyler ama takilma lutfen bak az kaldi sabret o zaman cikicak ortaya
Ya benim cok agrim var normal mi bilmiyorum kasiklarim kopuyo bide bacaklarima vuruyo deli gibi yaa resmen
meddcezirim ne kadar cok belirtin var
bu ayda olmazsa bende inanmiyacam artik bu belirti isine
loorim hic agri kesici ne almadinmi:26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?