Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canim insallah vardir biseyler ama takilma lutfen bak az kaldi sabret o zaman cikicak ortaya

Ya benim cok agrim var normal mi bilmiyorum kasiklarim kopuyo bide bacaklarima vuruyo deli gibi yaa resmen

Valla looricim hiç takılmıyorum zaten, bundan sonraki aylarda da takmayacam kendime çok kızıyrum bu konuda yaa bu kez kesin karar aldım

bebeğim daha önceki aylarda ağrın oluyo muydu bu kadar? benim her ay olur genelde, sıcak su torbası çok iyi geliyoo

olabilir angelifim

biz degilde belki topik bizden önce doguracak gibi

kizlar demin baska bi yerde progesteron hormonu 20 den yukari cikanlarda hamile olma ihtimali var diyolar

dogru olurmuki böyle bisey

mesala benim eylül ayinda yapmislardi 10 cikmisti ve hamile degildim

Öyle miymişş adetin 21. günü bakıldığında mı 20nin yukarısında olursa hamile olunuyormuş... Benim de 14 tü

yok canim bu sefer fena aslinda uzansam iyi gelirde buradan da cikamiyorum ki yasakhayalim valla o dedigin hormon bilmem neyini bilmiyorum hic ya bi arastir sen onu:26:

yok canim bu sefer fena aslinda uzansam iyi gelirde buradan da cikamiyorum ki yasakhayalim valla o dedigin hormon bilmem neyini bilmiyorum hic ya bi arastir sen onu:26:

Bitanem valla çok ağrıyosa ağrı kesici iç, uyutmaz çünkü senii.. Hem ağrı kesicinin ne zararı var kii, dr. a sormuştum ben acı çekmenin bi mantığı yok ağrıyosa iç demişti

bu hormon adetin 20 ve 23 günleri arasinda bakilan ve yumurtlama oldugunu gösteren ve bebegin rahme tutunmasini saglayan bi hormon looricik..bunun eksikligi düsüklere bile neden oluyo:26::26:

Bitanem valla çok ağrıyosa ağrı kesici iç, uyutmaz çünkü senii.. Hem ağrı kesicinin ne zararı var kii, dr. a sormuştum ben acı çekmenin bi mantığı yok ağrıyosa iç demişti

ictim bile ama benimde yutamama sorunum oldugu icin cok fazla gerek kalmazsa almiyorum aldim ama napiyim

bencede bi zarari yok ben tüm regl dönemimi agri kesicilerle geciririm dr care bulamadi sadece iyi bir agri kesici yut dedi

Son düzenleme:
vay beee yaff bu forumdan neler öğreniyoruz vallaa, kocişim diyo ki kadın doğum uzmanı olduk vallaaa

valla öyle olduk meddcezirim insanin basina gelince herseyi ögreniyoruz iste

valla bazen doktorun önceden ne diyecegini biliyorum

dr ayip olmasin diyede yeni duymus gibi yapiyorum öylemi diyorum

kuzum bakk bunların hepsi ayrı ayrı sitelerden alinmistir
Site-1
Yumurtlama gününü tespit etmek için adetin son gününden geriye doğru sayılmalıdır. Yumurtladıktan sonra 14’üncü gün adet görülür, yani 28 günde bir adet gören bir kadında yumurtlama günü 14’üncü gündür, ancak 35 günde bir adet gören bir kadının yumurtlama günü 21’inci gündür. Doğru yumurtlama gününü hesaplamak için beklenen regl tarihinden 14 gün gerisinde olduğu için bebek isteyen kadınların regl tarihlerini bir çizelge şeklinde çıkarmalıdır
Site-2
Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır. Yumurtlama bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir. Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.

Site-3
Adetleri düzensiz olanlarda yumurtlama gününü tahmin etmek daha zordur. Ama herzaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama meydana gelir.

Üstteki tarifler hep sonraki adetten geriye doğru sayılacak şekilde verilmiştir (adet başlamadan 17-18 gün önce ilişkiye başlayın gibi). Çünkü yumurtlama gününün gelecek adete göre hesaplanması daha güvenilirdir. (Adetin ikinci dönemi yani yumurtlama-adet arasındaki luteal faz süresi 14 gün sabittir.)

Bitaneler ben cikiyorum hepinize iyi uykular guzel haberler verin artik bu kadar kotu haber yeter saniyorum

Yarin gorusmek uzere

hayalim doru yumurtlama beklenen adetten geriye sayilmali

ama iste batini bilmeyenlerde var bu durum onlara göre zor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…