- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #11.741
yok yasakhayal almakta istemiyorum zaten ya iyi degil diyolar
canim insallah vardir biseyler ama takilma lutfen bak az kaldi sabret o zaman cikicak ortaya
Ya benim cok agrim var normal mi bilmiyorum kasiklarim kopuyo bide bacaklarima vuruyo deli gibi yaa resmen
evet cnm benim aynen,dua etmesi bizden,kabul etmesi Allahtan :)
Ben aslında bi süreliğine acele etmiycem,önce şu tansiyon sorunu hallolsun ki gönül rahatlığıyla bebiş olayına girelim
Ben onu hallederken bu topik yeni bebeklere Gebe gibi geliyo,içimde öyle bi his var
kizlar demin baska bi yerde progesteron hormonu 20 den yukari cikanlarda hamile olma ihtimali var diyolar
dogru olurmuki böyle bisey
mesala benim eylül ayinda yapmislardi 10 cikmisti ve hamile degildim
Valla looricim hiç takılmıyorum zaten, bundan sonraki aylarda da takmayacam kendime çok kızıyrum bu konuda yaa bu kez kesin karar aldım
bebeğim daha önceki aylarda ağrın oluyo muydu bu kadar? benim her ay olur genelde, sıcak su torbası çok iyi geliyoo
mümkündür,topiğimizin de nur topu gibi bi evladı olur biz de onu severizolabilir angelifim
biz degilde belki topik bizden önce doguracak gibi
Öyle miymişşadetin 21. günü bakıldığında mı 20nin yukarısında olursa hamile olunuyormuş... Benim de 14 tü
yok canim bu sefer fena aslinda uzansam iyi gelirde buradan da cikamiyorum ki yasakhayalim valla o dedigin hormon bilmem neyini bilmiyorum hic ya bi arastir sen onu:26:
yok canim bu sefer fena aslinda uzansam iyi gelirde buradan da cikamiyorum ki yasakhayalim valla o dedigin hormon bilmem neyini bilmiyorum hic ya bi arastir sen onu:26:
Bitanem valla çok ağrıyosa ağrı kesici iç, uyutmaz çünkü senii.. Hem ağrı kesicinin ne zararı var kii, dr. a sormuştum ben acı çekmenin bi mantığı yok ağrıyosa iç demişti
Bitanem valla çok ağrıyosa ağrı kesici iç, uyutmaz çünkü senii.. Hem ağrı kesicinin ne zararı var kii, dr. a sormuştum ben acı çekmenin bi mantığı yok ağrıyosa iç demişti
evet ya forumlarda öyle yaziyolar coguda gercekten hamile olmus
bu hormon adetin 20 ve 23 günleri arasinda bakilan ve yumurtlama oldugunu gösteren ve bebegin rahme tutunmasini saglayan bi hormon looricik..bunun eksikligi düsüklere bile neden oluyo:26::26:
vay beee yaff bu forumdan neler öğreniyoruz vallaa, kocişim diyo ki kadın doğum uzmanı olduk vallaaa
bitanem peki benim bazı aylar 25 gün oluyo o zaman nasıl 14. gün olacak ki yumurtlama... Senin söylediğin her ayyy hiç şaşmadan düzenli yumurtlama da olur.. Ama bu durum genelde sadece kızlarda meydana gelir.. mesela evlenmeden önce benim saati bile şaşmazdı adetimin.. Hep 28 günde bir akşam 5-6 gibi olurdum ama şimdi farklıı.. Doktorlara göre çok normal ama... o yüzden diyorum kii kesinlikle 14. gün olacak diye birşey yok
hmmm bilmiyodum yasakhayalimm anlattigin iyi oldu
Bitaneler ben cikiyorum hepinize iyi uykular guzel haberler verin artik bu kadar kotu haber yeter saniyorum
Yarin gorusmek uzere
iyi geceler insallah yarin agrin ne kalmaz
yeterki sen iste loorim bildigim herseyi anlatirim bitanem..yaw sende bi iyi olsaydin simdide seni kafama taktim dünde habibteme takmistim:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?