Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yazdıgın sozler cok guzel cok anlamlı.rabbım kım ne ıstıyorsa gonlundekını hayırlısıyla nasıp eder inşallah canımhoşgeldın buarada

kıslar bu arada her gördüğüme söylüyorum burada söylemişliğim var mı bilmiyorum
size de söyleyeyim
çocuk istemek için Enbiya suresi 89. ayet

وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

bu kısım her namazdan sonra okunacak
rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Zekeriya A.S. ın duasıdır. kendisi 100 eşi 90 yaşındayken çocuk bahşedilmiş ve insanlara Allah isterse olmayacak iş yoktur mesajı verilmiştir.

hayalotumm günaydın canım nasılsın? ben epeydir gelemedim yoğunluktan ne var ne yok okusam bitiremem galiba nasılsınız ne haberler var yazar mısın kısaca

valla aynen öyle oluyo napalım.
bende çok ümitsizim.
ilk önceleri kafama takmıyordum.
zaman geçtikçe umutlanmaya stres olmaya başladım.
şimdide hiç umudum kalmadı.
bat bugün canım.

kizzlar bugun giremedim cok yogundum kaynimdaydi pc aldi gitti bende alisverise ciktimmm bir guzel ayakkabilar aldimmmm

kiz habibte sen gezmelere git bizde looricikle bu kiz nerede diye düsünüp duralim

sinirlenip esas oglana bisey yaptin sandik

ama sen ohhhh alisveristeymissin

neyse öyle olsun basini belaya sokmadigina sevindim yinede

demek esas oglan halen hayatta 16 lik nisanlisinin yaninda

valla aynen öyle oluyo napalım.
bende çok ümitsizim.
ilk önceleri kafama takmıyordum.
zaman geçtikçe umutlanmaya stres olmaya başladım.
şimdide hiç umudum kalmadı.
bat bugün canım.

kiz reann gelmedimi halen kirmizi baslikli kiz

oh be nıhayet geldı bırılerı bakıyorum bakıyorum yok
ıyıkı pc bende
artık cıdden ınanıcam pc lanetıne bende varken sız olmuyorsunuz hıc

reann merhaba nasılsın? neden kimsecikler yok?ben de yoğunum giremiyorum diye üzülüyorum ama bütün kızlar kayıpmış

reann merhaba nasılsın? neden kimsecikler yok?ben de yoğunum giremiyorum diye üzülüyorum ama bütün kızlar kayıpmış

bugünlük kimse yok aybishimsen nasilsin bitanem bebisini gördünmü

bizi soracak olursan simdilik bi degisiklik yok biraktigin gibi

loorim regl gördü üzüldük

sirada bakalim scorpions ve meddcezirin regl günleri yaklasti insallah onlardan güzel haberler duyacagiz

Son düzenleme:

merhaba canımmm ben iyiyim sadece biraz yoğunum ve yorgunum akşam çok erken yatıyorum 9 bucukta coktaaan yün coraplarımı giymiş bir şekilde yatağımda oluyorumbebişimi dün gördüm teyzesi minicik kalbi vardı inip kalkan gümbürtülerini duyunca çok duygulandım

İnşallah hepinizin güzel haberlerini duyarız birgün benim yaşadığım bu duyguları yaşamanızı canı gönülden diliyorum

bebisin hayirli olsun cnm hamileligin kacinci haftasindasin??

ben geldimmmmmm nasilsiniz sekerlerim lokumlarim baklavalarimmmmm lorrrriiiiimmmmm bebeisim ses verrrr yeruheeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…