- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #12.081
ben geldimmmmmm nasilsiniz sekerlerim lokumlarim baklavalarimmmmmlorrrriiiiimmmmm bebeisim ses verrrr yeruheeee
ehlen ehlennnn ahitkadakeeeee yaaa baglanti sorunu yasiyorummmmm
bebegimmm ben burdayimmmm yaa sana birsey soracam yeruheeeee benim yumurtalar iyi olmasi icin bitkisel ne kullanabilirim ?
bebegimmm ben burdayimmmm yaa sana birsey soracam yeruheeeee benim yumurtalar iyi olmasi icin bitkisel ne kullanabilirim ?
ben geliyorum bu kızçeler yok ya
of offf
aybıshım vallahı bende gıremıyorum bıkaç gundur tadılattayızama kaçakhayalım anlatmıs sana zaten
bu arada kaçakhayalım maşşalllah anacım okadar gunaydınlar dıyozz uçarak gelıyoruz yok anam yok bı alıntı yapamıyon guzelımbak şimdi bunu nasıl gorecen sana bı dıl cıkarımda sen gör gününü
meddcezirimscorpionsum aybıshım umudum hayalim reanim loorim allpınım laylam kim vardı baska ya:44: he evet sümeyyeeeemmm bide asetonum vardı unuttugum varsa afola bıde toptan öpemde tam olsun
bu arada kaçak hayal
şakaşaka
kiz hayalot yüzünü gören cennetlik alalallalala
loride olmasa annene gittigini ne ögrenemeyecegiz
yaw bende okumuyorum ki artik gecmisi
ilk actigim sayfadan devam ediyorum o zamanda sana hic rastlamadimki
yaw herkesin öptünde bana bi dil cikardinolsun onada raziyim seni online gördümya
kızçem nasılsınayakkabıların oldumu ayagına
tatlim evet leopar desenli aldim ama sadece tpouk kismi cok guzel seyler var 15 gune kadar calismaya basliyorum kizlarrr eskisi gibi gorusemeyicez sanirimmm
he he canım zaten ben sana gozluk alıcam yakında
anemden gelelı 1 hafta oldu cankuş
kiz hayalotum bu habibteler bende kafami birakti
ne yazdigimi ne yaptigimida bilmiyorumloorim regl oldu alppinim bi kac gün önce mutsuzdu simdide scorpionsla meddcezirimin telasi basladi seninde girmeyecegini sinin oldugunu duymustum... öyle söylemeselerdi nerde bu kiz diye kk toptan gezerdim biliyosun beni
tatlim evet leopar desenli aldim ama sadece tpouk kismi cok guzel seyler var 15 gune kadar calismaya basliyorum kizlarrr eskisi gibi gorusemeyicez sanirimmm
kiz habibte niyeyataktan hicmi cikmayacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?