Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selam kizlar ben geldimmm

Aybishim sevindim iyi oldugunu uzun zamandir senide goremiyodum

bebegimmm ben burdayimmmm yaa sana birsey soracam yeruheeeee benim yumurtalar iyi olmasi icin bitkisel ne kullanabilirim ?

bebegimmm ben burdayimmmm yaa sana birsey soracam yeruheeeee benim yumurtalar iyi olmasi icin bitkisel ne kullanabilirim ?

habibtem yeruhem sogan kürü yapacan ve bol bol incir ye bitanem......alppinim sonuclarin cikmadimi daha

Son düzenleme:
ben geliyorum bu kızçeler yok ya
of offf
aybıshım vallahı bende gıremıyorum bıkaç gundur tadılattayız ama kaçakhayalım anlatmıs sana zaten
bu arada kaçakhayalım maşşalllah anacım okadar gunaydınlar dıyozz uçarak gelıyoruz yok anam yok bı alıntı yapamıyon guzelımbak şimdi bunu nasıl gorecen sana bı dıl cıkarımda sen gör gününü
meddcezirim scorpionsum aybıshım umudum hayalim reanim loorim allpınım laylam kim vardı baska ya:44: he evet sümeyyeeeemmm bide asetonum vardıunuttugum varsa afola bıde toptan öpemde tam olsun
bu arada kaçak hayal
şakaşaka

kiz hayalot yüzünü gören cennetlik alalallalala

loride olmasa annene gittigini ne ögrenemeyecegiz

yaw bende okumuyorum ki artik gecmisi

ilk actigim sayfadan devam ediyorum o zamanda sana hic rastlamadimki

yaw herkesin öptünde bana bi dil cikardin olsun onada raziyim seni online gördümya

kiz hayalotum bu habibteler bende kafami birakti

ne yazdigimi ne yaptigimida bilmiyorum loorim regl oldu alppinim bi kac gün önce mutsuzdu simdide scorpionsla meddcezirimin telasi basladiseninde girmeyecegini ev isin oldugunu duymustum...öyle söylemeselerdi nerde bu kiz diye kk toptan gezerdim biliyosun beni

Son düzenleme:

bende cok merak edıyorum scorpıonsumla meddcezırımı
evde tadılat var bebegım fazla gıremıyorum 1 hafta sonra mesaılerım başlıyo amasabah 8 aksam 12 kalkmak yk topıkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…