Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Merhaba kizlar gudnaydin

Scorpionsum gecmias dogum gunun kutlu olsun tatlimm annenede acil sifalar

Yasakhayalim benim aklima soktun valla su sogan isini ben arastiriyim onu bi igrenc fln ama icicez napalim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kizlar gudnaydin

Yasakhayalim benim aklima soktun valla su sogan isini ben arastiriyim onu bi igrenc fln ama icicez napalim

kuzum gecmedi kiii bugün dogmusum ama şenlikler erken basladı
annemcim de iyi cok sukur ilac verdi igne yapti gececek insallah

Geldim canlarım sizi habersiz bırakmak istemedim
bugün sabah idrar testi yaptım, negatif çıktııııı ama hala kırmızılar gelmedi...Her seferinde tuvalete gidiyorum ama bişeycik yok
Gelişmeleri yine yazarım, dışarı çıkcaz şimdi... Aklım sizde, forumda hamiş çıkarsa bana mesaj atmayı unutmayın olar mııı... Sizi çooooooooook seviyorummmm

meddcezirim bilmiyorum ama tatlim senin yumurtlaman gününde oluyo galiba gec döllenme gibi bisey söz konusu olmayabilir

gelmiyesiceler gelir galibacünkü testte negatif cikmis...:26::26::26:ama yinede insallah bi mucize olsunda testte gözükmemis olsun

Son düzenleme:
Merhaba kizlar gudnaydin

aferim looricik mesajimi almissin

kiz yap tamda sogan sezonu hemide ucuz bol bol büyük ve iyilerinden dogra yap

habibteler gezmelere gidecem

disarisida buz gibi siki giyinmeliyim

gezelim derken hastalanmayalim:86::86::86::86::86::94::94::94::94::94::94::94:

Son düzenleme:
teşekkürler cnm benimmm..iyi annecim de çok şükürr ayy o hasta olmasın da ben olayım..töbee töbeee..ama napim kıyamıyorum aklım da onda kalıyoo

sevindim iyi olmasina canim benim

ama sende hasta olma yawsen bize lazimsin hamis olacan cünkü

ben okuycam duayı sayıyı belki yetiştiremem ama olsun vardır bir hikmeti..sayısız da olsa Rabbim duyacak ya o da yeter..

selammmmmm sogan kabuklarim sogan kurlerim nasilsinizzz scorpiosnummmmmmmmmmmmm nasilsin habibteeeee yaaa gecmisi okudum senin bat ne zaman ins olmazsin cani gonulden istiyorummmmmmmmm hamile kalmani..annecigine gecmis olsun ellerinden opuyorummm ona iyi bak olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…