Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

waow yasakhayalim durum bu kadar yoğun yani ,
hayırlara vesile olsun inşallah :)))

şey öyle işte pureipekim

doru sana söylemedim benim böyle bi durumumun var oldugunu sanada seni gördügüm zaman söyleyecektim

Son düzenleme:
yaw birinizde beni rüyanizda görün alalalalalalala

hiçbirinizde demediki bugün seni rüyamda gördüm yasakhayalim diye:86::86::86::86::86::86::86:

Son düzenleme:
Ben geldim ama şansımdan yine kimse yokk
sizi çok özledim, ne olur gelişmeleri mesaj atmayı unutmayınnn özellikle hamiş haberlerinden mahrum kalmayayım olur muuuuuuuuu
öpüyorummmmmm

tatlislarimmmmm ben geldimmmmm daha simdi oturdum sabahtan beri ayaktayimmmmmmmm yahuuuu babam icin degerrrrr olene kadar dururum ayaktaaa canim babam

tatlislarimmmmm ben geldimmmmm daha simdi oturdum sabahtan beri ayaktayimmmmmmmm yahuuuu babam icin degerrrrr olene kadar dururum ayaktaaa canim babam

hayirdir insallah bebegim nasil gordun kiz

benn geldimm kizlarrrrrr ama birazdan cikicammmmmm neredesiniz kimsecikler yok:44::44::44:

bende iyiyim tatlim ne olsun esim izinliydi bugun yarin ve diger gun fazla giremiyorum anlayacagin

Bende dün kalamadaım tatlım başım ağrıyordu yine sanırım stersten.benim prolaktin 54 çıktı daaa
Bugün de annişlerdeydik anca oturdum pc de açmadım ıpadden idare edeiyomm

Bende dün kalamadaım tatlım başım ağrıyordu yine sanırım stersten.benim prolaktin 54 çıktı daaa
Bugün de annişlerdeydik anca oturdum pc de açmadım ıpadden idare edeiyomm

yaa benmde yüksek çıktı sen adetn 3.günü mü yaptrmıştın peki ?
15 gün sonraki mi adetn 3. günü olucak? bende bu ay kalamazsam dr adtn 3. günü sabah yaptır dedi
arada bakılan yanıltıcı olabilir dedi ama bilemiyorum artık yaa ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…