Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kendiliğinden düşer mi bu hormon acaba loricim ya ??
bu arada iyi geceler olsun canım
bir gece yatıp sabah kalktığmızda hamiş olalım inşallah

iyi geceler canim hosgeldin dr demis ya 15 gun sonra bi daha gel diye duser insallah zaten dusmezse ilac vericek ama stres yapmayin sakin en buyuk dusmanimiz stres

No stres Yes baby

Dukkani kapatmak bana kaldi desene

Eveeeeetttttttt kapatiyoruzzz herkese hayirli geceler kimse kafasina hic bir sey takmasin sallayin herseyi insallah en kisa zamanda bizlerinde yuzleri gulecek

Allaha emanet olun... He bu arada yeni sloganimizi yaziyorum size: No Stres Yes Baby

Bu arada ben gun icinde giremezsem kusuruma bakmayin esim izinli evde ondan yani

Opuldunuz

eeeeee loorim dükkanı kapatmış
kaçakhayalim gözcülükyapmış
topiğimizi açmakta bana kaldı canbonlarım
günaydınlar olsunnnnnnnn

sabah gözümü açtım pcnin tuşuna bastım allahım dedim şimdi nasıl geçmişi okım ama bi bakarım kimsecikler gelmemiş
bebek dileseymişim tutarmıydı acaba:44::44::44:

selam kizlar nasilsinizz babam simdi gitti neden kimsecikler gelmemeisss scorpionsummmm nasilsn bitanemmmm

selam kızlar nasılsınız ?

Rabbim bugün yapılıpta kabul olunan dualardan eylesin insaAllah, Rabbim bizlerinde yüzlerini güldürecek haberleri almayı en kısa zamanda hepimize nasip eder insaAllah
Allah yar ve yardımcımız olsun insaAllah...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar cumaniz mubarek olsun
Ben okuldayim son ders bos manisaya yola cikacagiz bir gunde olsa annemi babami gorecegim
Insallah yarin hactan gelecekler :))
Bende bugunlerde yumurtluyorum galiba ve orda ziyan olacak bu aydanda daha basindan umidi kesmis bulunmaktayim (

Burda ne var ne yok?

ay canim benimmmm iyi yolculuklar simdiden....

selam kizlar nasilsinizz babam simdi gitti neden kimsecikler gelmemeisss scorpionsummmm nasilsn bitanemmmm
bitanem hem gözün aydın hemde allah kavuştursun

hayırlı yolculuklar canım kazasız belasızrabbım hacılıklarını kabul eder inşallah

slm kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir.bende bu gün çatlama iğnesi oldm ilk..olcakmı hadi bakalım .inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…