Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

[/B]kln canim hayirli haberlerle gelirsin ins kacinci gun gittin catlatma ignesi vurulmayaaa[/B]

scorpionsummmmmm tsk ederim bitanemmm habibtemmmmm prolaktini dusurmek icin doktor ne onerdi ilac verdimi sana?

scorpionsummmmmm tsk ederim bitanemmm habibtemmmmm prolaktini dusurmek icin doktor ne onerdi ilac verdimi sana?

kuzum daha vermedi..15 gün sonra tekrar yaptırıcam..aynıysa ilaç verecek..yaa zaten kafam da karıştı prolaktini yükselten bi sürü şey var..en önemlisi de kist tarzı oluşumlar..kuzenim de var çünkü onun prolaktin 200 üstünde..benim de yazdan beri kronik başağrım var..bi bakalım yüksek çıkarsa endokrinoloji uzmanına gidip tepeden tırnağa araştırtıcam:44:

gecmis olsun bitanemmm ins hayirlisiyla bu prolaktini dusurursun vallahi bu kadar zor oldugunu bilmiyordum gebeligin...istemeyenlerde hemen olur...isteynler ozlem ceker..

gecmis olsun bitanemmm ins hayirlisiyla bu prolaktini dusurursun vallahi bu kadar zor oldugunu bilmiyordum gebeligin...istemeyenlerde hemen olur...isteynler ozlem ceker..

aynen cnmm..millet hemen hamile..ama düşün bak Rabbim sabrımızı deniyor..bizi sınav yapıyor..sabredersek mükafatı iki cihanda da çok güzel olacak inanıyorum ve ^^ya sabır^^ diyorumm

Son düzenleme:

niye kimse topiğe gelmiyor yahuuu..inşallah herkesin işi vardır da ondandır yaniiitopikten kopmalar olmuyordur inşallah...ben fazlaca kalamıyorum ama ne zaman gelsem burası boşşşş

bnde diyodum ki, bitek bana yazılmamış.. sadece beğeni var hayalot, scorpions ve ALPPİN..
sonra kopmalar olabiliyo, scorpionsumm, bnden sonra ki ALPPIN e cvp verilmiss
nyse alınganlık yapmıs gibi olmayayım smdi

bnde diyodum ki, bitek bana yazılmamış.. sadece beğeni var hayalot, scorpions ve ALPPİN..
sonra kopmalar olabiliyo, scorpionsumm, bnden sonra ki ALPPIN e cvp verilmiss
nyse alınganlık yapmıs gibi olmayayım smdi

cnm valla bilmem kızlar nerelerdeee:26:
kendi adıma diyeyim ben genelde telden girmek zorunda kalıyorum ve her an cvp ta yazamıyorum o yüzden özellikle gündüzleri beğenip geçiyorum..tel izin verirse yazıyorum..çünkü mozzilla yükledim zavallım kaldırmıyo..başka türlü de kk mobil siteye giremiyomm

yaa onu dicem.. telden gireyim dedim.. google da buluyo, tıklıyorum telde, açılcak gibi yapıyo, bağlantıdan bile çıkıyo,
mozilla mı kurmak gerekiyomus:26:

yaa onu dicem.. telden gireyim dedim.. google da buluyo, tıklıyorum telde, açılcak gibi yapıyo, bağlantıdan bile çıkıyo,
mozilla mı kurmak gerekiyomus:26:

mozilla kurdum ama o da kitliyo teli bazen tatlım.yaaa..benim galaxy ace sanırım kaldırmıyo ama başka türlü de kk ya giremiyommm:26:

niye kimse topiğe gelmiyor yahuuu..inşallah herkesin işi vardır da ondandır yaniiitopikten kopmalar olmuyordur inşallah...ben fazlaca kalamıyorum ama ne zaman gelsem burası boşşşş

habibte loorinin esi evdeydi en son ,esi evdeyken girmiyo kk ya,hayalotun isi bitmedi daha,meddcezirin yatili misafirleri var,sümeyye kursta,habibte alppinin baglantisi iyi degildir yada esas oglanla mücadele icindedir,laylam in yine misafirleri vardir,yelizim calisiyo aybish hamile erkenden yatiyo gündüzleri iste yoruluyo cünkü dinlenmesi lazim

arkadaslar küsmeyin sakin sürekli girenleri anlattim ismimiz niye söylenmedi demeyin lütfen

benimde bazen takilmalarim oluyo sinirlenip girmiyorumsimdide hafta sonu gezmelerim olabilir onun disinda kkda sayfalar zor acilmassa girerim habibteler

Son düzenleme:
simdide ben geldim kimsecikler yok

bari biraz diger topikleri dolanimda cikim

daha aksam yemegimi yapacam 16.09 da cünkü yemegimi yiyecem ama almanya saati ile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…