- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #14.021
slm kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir.bende bu gün çatlama iğnesi oldm ilk..olcakmı hadi bakalım .inş olur
scorpionsummmmmm tsk ederim bitanemmm habibtemmmmm prolaktini dusurmek icin doktor ne onerdi ilac verdimi sana?
kuzum daha vermedi..15 gün sonra tekrar yaptırıcam..aynıysa ilaç verecek..yaa zaten kafam da karıştı prolaktini yükselten bi sürü şey var..en önemlisi de kist tarzı oluşumlar..kuzenim de var çünkü onun prolaktin 200 üstünde..benim de yazdan beri kronik başağrım var..bi bakalım yüksek çıkarsa endokrinoloji uzmanına gidip tepeden tırnağa araştırtıcam:44:
gecmis olsun bitanemmm ins hayirlisiyla bu prolaktini dusurursun vallahi bu kadar zor oldugunu bilmiyordum gebeligin...istemeyenlerde hemen olur...isteynler ozlem ceker..
kuzum daha vermedi..15 gün sonra tekrar yaptırıcam..aynıysa ilaç verecek..yaa zaten kafam da karıştı prolaktini yükselten bi sürü şey var..en önemlisi de kist tarzı oluşumlar..kuzenim de var çünkü onun prolaktin 200 üstünde..benim de yazdan beri kronik başağrım var..bi bakalım yüksek çıkarsa endokrinoloji uzmanına gidip tepeden tırnağa araştırtıcam:44:
ben geldim
gec kalmisim habibteler dagilmis
bende geldim
ama sen gitmisin bitanem
selam kızlar nasılsınız ?
Rabbim bugün yapılıpta kabul olunan dualardan eylesin insaAllah, Rabbim bizlerinde yüzlerini güldürecek haberleri almayı en kısa zamanda hepimize nasip eder insaAllah
Allah yar ve yardımcımız olsun insaAllah...
bnde diyodum ki, bitek bana yazılmamış.. sadece beğeni var hayalot, scorpions ve ALPPİN..
sonra kopmalar olabiliyo, scorpionsumm, bnden sonra ki ALPPIN e cvp verilmiss
nyse alınganlık yapmıs gibi olmayayım smdi
cnm valla bilmem kızlar nerelerdeee:26:
kendi adıma diyeyim ben genelde telden girmek zorunda kalıyorum ve her an cvp ta yazamıyorum o yüzden özellikle gündüzleri beğenip geçiyorum..tel izin verirse yazıyorum..çünkü mozzilla yükledim zavallım kaldırmıyo..başka türlü de kk mobil siteye giremiyomm
yaa onu dicem.. telden gireyim dedim.. google da buluyo, tıklıyorum telde, açılcak gibi yapıyo, bağlantıdan bile çıkıyo,
mozilla mı kurmak gerekiyomus:26:
niye kimse topiğe gelmiyor yahuuu..inşallah herkesin işi vardır da ondandır yaniiitopikten kopmalar olmuyordur inşallah...ben fazlaca kalamıyorum ama ne zaman gelsem burası boşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?